![]() |
Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
iubire fara respect exista..se numeste iubire egoista :P...respectul este cel mai important..iubirea in timp dispare luandu-i locul prietenia , respectul..daca respect nu e ...numic nu e :P...sa fiti iubiti!
|
Quote:
|
respecti ce iubesti....atunci esti iubit si respectat(a)
|
intr-o relatie poti sa respecti fara sa iubesti,la ce bun respecti pers respectiva daca nu simti nimic pt ea?????????????
|
Faptul ca acea persoana se chinuie sa construiasca ceva.
Aia trebuie sa respecti. E dorinta ei si trebuie respectata, nu neaparat indeplinita. ;) |
pai si pt ce s-o mai "chinui" ??? nu-i spui verde in fata ca nu ai sentimente pt ea decat s-o respecti si atat?
|
Nu am zis asta.
Am spus ca trebuie apreciat faptul ca ea are o dorinta. ;) Nu am spus ca trebuie sa o torturezi. ;) |
e prea mult spus torturat. Dar eu consider ca o relatie fara sentimente de dragoste/iubire nu-si are rostul:roll:
|
esti inca un copil Lauryn, la varsta ta si eu eram o idealista..dar viata asta este o t***a si ajungi sa iti doresti lucruri pe care inainte le respingeai cu incapatanare..eu nu mai vreau dragostea aia pasionala..vreau respect , siguranta , cursa lunga , copil...mi-ar placea sa stam de vorba peste vreo 5-6 ani .Pupici si iti doresc sa fii iubita asa cum iti doresti.
|
ai doar 23 de ani? :)
esti sigura? :) |
Quote:
|
Quote:
Vrei doar sa te respecte si sa aibe bani pentru siguranta viitorului ? Ce inseamna "cursa lunga" la tine ? Copil la 23 de ani ? Nu consider ca te cam grabesti ? Scuze, dar ai lasat loc foarte mare de interpretare si sunt curios. ;) |
Quote:
|
O.K. , nu doresc un copil acum , da..am 23 ani..sunt in primul an de facultate la Zi , am doua job-uri part-time...in nici un caz nu imi doresc un copil acum ...gandesc astfel deoarece am avut si eu o relatie de 5 ani care s-a terminat cu focuri de artificii cu amenintari si alte alea..si iubirea aceea imensa s-a transformat in ura.la aceeasi intensitate..deci degeaba ma iubesti dar te porti urat cu mine...cat despre bani..am destui cat sa ma descurc..munciti de mine..si ca paranteza..cand ies cu un baiat nu accept sa-mi plateasca consumatia..cand spun cursa lunga ma refer la un tip care sa nu fuga de responsabilitate cand o plange copliul la 2 noaptea sa decida ca nu e pregatit pt asa ceva...ca e prea tanar saun alte copilarii..si DA..de ce nu..doresc un barbat care sa aibe un serviciu care sa-i asigure un salariu decent..ce anume este asa de gresit?...ca orice femeie imi doresc o familie..just as simple as that!
|
Nu te opari, te rog.
Intrebam pentru ca lasasei loc de interpretari. ;) Cu siguranta aia si cu "cursa" aia lunga. Bafta cu facultatea. ;) Si cu munca. E obositor sa ai 2 locuri de munca. ;) Stiu si eu cum este. Felicitari! Atat pot spune. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning