Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Tot ce tzine de Tuningshow 26-27 martie (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4085-tzine-tuningshow-26-27-martie.html)

79BYG 27-03-05 00:09

Chiar daca este un pic prea tarziu doresc multa bafata celor din COnstanta care participa la TUNING SHOW si celor care merg sa viziteze DRUM BUN si sa ave-ti grije de voi !!!

Psycho 27-03-05 10:54

drumu a fost .. ok ... la fel si baietzii aici .. acum sa vedem daca plecam toti sau nuh .... :))) .... am mancat semintze e .. am beut :p

D_M_X 27-03-05 11:23

BEI chelule nici la buc nu lasi netu in pace?DIli ...:)))))) Senzatii majore cu duba aseara frate prin bucale...:)))) hihihi

Psycho 27-03-05 23:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
BEI chelule nici la buc nu lasi netu in pace?DIli ...:)))))) Senzatii majore cu duba aseara frate prin bucale...:)))) hihihi

hahah aai ajuns inaintea mea acasa :p .. eu am lasat si p ceilaltzi ... a fost mishto .. stii ce`mi pare rau .. kn uam stat mai mult .. sincer .. da poate odat merem la buc si stam mai mult

CT-03-ART 28-03-05 12:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"

frate...eu beat mort...duba lua curbele...sa vezi cum ma balanganeam eu in toate directziile...

Psycho 28-03-05 12:48

adi .. ia zii cand facem un drum la bucureshti .... sa vedem viatza de noapte asa cum se aude in poveshti k este in bucureshti ... vb si cu andrei si cu ashtia si merem odata ??? t combini ???

CT-87-ADY 28-03-05 14:13

8 Attachment(s)
shht.. Off`Topic

Cik hai sa pun si eu 2-3poze... care le vretzi pe toate fratzilor nush cum facem.. datzi cd`uri goale... :?

Psycho 28-03-05 14:27

ai vazsut ce avea tye in portbagaj :) hahahaah discotek :) ... bah ... vrem filmuletze :))

needBrain 28-03-05 19:29

mamaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock:

Psycho 28-03-05 21:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
mamaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock:

daca auzeai cum se aude ( ce aiurea suna ) inebuneai .. eu unu am inebunit ... respekt ptr omu ... are o super scula :) si un lantz p masura ( antifurt ) :))

D_M_X 28-03-05 22:09

Ce zicea mah SHM chinezuu???? Ca sta 10 min in masina fara probleme???:))))))))) hihihhi si in 2 minute era out :))))))))0 hahahahah
CREDE CA I_A SARIT MALAIU DIN SCORBURIIII

madfish 28-03-05 22:37

frate a fost brea belea \"aventura\" de la Bukle. Intr-adevar senzatzie majora cu duba. Da tot in spate acolo era mai marpha (mai sarea o bere ... DMX stie de ce , mai batzaiam la stopuri de se uita toata lumea la noi, mai vedeam una bucata maybach)
Felicitari si lui ART pentru recordu absolut la borat (omu in mai putzin de 2 ore a dat afara de 4 ori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Psycho 28-03-05 22:59

hahahaha ... a stat el cat a stat da s`a lasat la mana lui ...

CT-03-ART 29-03-05 10:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
frate a fost brea belea \"aventura\" de la Bukle. Intr-adevar senzatzie majora cu duba. Da tot in spate acolo era mai marpha (mai sarea o bere ... DMX stie de ce , mai batzaiam la stopuri de se uita toata lumea la noi, mai vedeam una bucata maybach)
Felicitari si lui ART pentru recordu absolut la borat (omu in mai putzin de 2 ore a dat afara de 4 ori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

ce ai ma?2 ore...nu a fost mai mult de 1 ora...(asta din ce imi amintesc eu...)

madfish 31-08-05 18:49

pana la urma ART a borat de 6 ori in 2 ore si 30 min.

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning