![]() |
Chiar daca este un pic prea tarziu doresc multa bafata celor din COnstanta care participa la TUNING SHOW si celor care merg sa viziteze DRUM BUN si sa ave-ti grije de voi !!!
|
drumu a fost .. ok ... la fel si baietzii aici .. acum sa vedem daca plecam toti sau nuh .... :))) .... am mancat semintze e .. am beut :p
|
BEI chelule nici la buc nu lasi netu in pace?DIli ...:)))))) Senzatii majore cu duba aseara frate prin bucale...:)))) hihihi
|
Re:
Quote:
hahah aai ajuns inaintea mea acasa :p .. eu am lasat si p ceilaltzi ... a fost mishto .. stii ce`mi pare rau .. kn uam stat mai mult .. sincer .. da poate odat merem la buc si stam mai mult |
Re:
Quote:
frate...eu beat mort...duba lua curbele...sa vezi cum ma balanganeam eu in toate directziile... |
adi .. ia zii cand facem un drum la bucureshti .... sa vedem viatza de noapte asa cum se aude in poveshti k este in bucureshti ... vb si cu andrei si cu ashtia si merem odata ??? t combini ???
|
8 Attachment(s)
shht.. Off`Topic
Cik hai sa pun si eu 2-3poze... care le vretzi pe toate fratzilor nush cum facem.. datzi cd`uri goale... :? |
ai vazsut ce avea tye in portbagaj :) hahahaah discotek :) ... bah ... vrem filmuletze :))
|
mamaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
Ce zicea mah SHM chinezuu???? Ca sta 10 min in masina fara probleme???:))))))))) hihihhi si in 2 minute era out :))))))))0 hahahahah
CREDE CA I_A SARIT MALAIU DIN SCORBURIIII |
frate a fost brea belea \"aventura\" de la Bukle. Intr-adevar senzatzie majora cu duba. Da tot in spate acolo era mai marpha (mai sarea o bere ... DMX stie de ce , mai batzaiam la stopuri de se uita toata lumea la noi, mai vedeam una bucata maybach)
Felicitari si lui ART pentru recordu absolut la borat (omu in mai putzin de 2 ore a dat afara de 4 ori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) |
hahahaha ... a stat el cat a stat da s`a lasat la mana lui ...
|
Re:
Quote:
|
pana la urma ART a borat de 6 ori in 2 ore si 30 min.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning