![]() |
Re: Ct-10-Ntz
Tomis Nord cap de linie 42-43 ciresik
|
Quote:
|
Damn :D talent bordu masina arata belea rau ploapele alea sunt cam :D dar in rest totul e ok ! succes :-)
|
Ms de laude omu :D
|
3 Attachment(s)
Boxe made in BAZAR + Leduri
|
Masina e k dar cred ca daka o lasai mai simpla era mai bine acum tu stii.
De ceasuri ce sa mai zic arata super nu prea am timp da parka le-as trece si eu printr-o operatie. Oricum multa bafta la idei bune. |
Nush dc te chinui cu boxe din bazar cand niste boxe klumea sunt pe undevape la 1-2 milioane... iar ledurile mai bine nu...si vopseste-o cat poti de repede si da jos prostia aia de pe capota
|
Chiar te sfatuiesc sa le faci arata pimpin io nu am mai anut chef sa le fac pe albastru ca masina da sunt multzumit si aja de ele :)
|
8 Attachment(s)
New Shits :)))
|
Frate tot ce ai mai pus pe masina: Paravanturile alea la geamuri, Pleoapele alea din scoci, Priza aia falsa de aer de pe capota, Boxele, toate sunt KITCHURI!
Acuma e vorba aia... Nu te poti c**a pe gusturile omului... |
Quote:
|
De ce zici asta sonny :) ca masina arata foarte bine si sincer dak trece pe strada atrage atentie .. asta conteaza nu neaparat totul sa fie din firma sau altceva ... NtzDra :P dak e sa faci si poze la motor ... salz
|
alta masina cu tunnnning...
bravo tine-o tot asa.. |
2 Attachment(s)
Asta e motoru stock .... Sony u de masina ai ?? :D si stiu ca nu arata prea bine da am gasit alea prin garaj si am spus wtf hai sa le pun si pe astea ... AA si acu depinde si de gusturi vb ta ce potzi sa te k**i in gustu omului :)))))
|
Deocamdata am 16 ani ... rabdare inca 2 ani si o sa-ti arat ce pot face eu in materie de tuning... nu detin destui bani inca ca ti-as fi demonstrat ce as fi putut face cu o 1310...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning