![]() |
re: Pentru pasionaţii de biciclete
Nu e scumpa deloc avand in vedere ce piese de calitate are pe ea, uitativa fratilor cat tine o bicicleta dhs , rich bike sau alte chestii din astea... dupa un an incepi sa schimbi la ea , pe rand , cam de toate!
U_tuning , ai o bicicleta foarte performanta si frumoasa:D Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! Bafta |
fff faina bicla! sa o stapanesti sanatos! dar cum de ai dat atatia bani pe ea? nu multi se incumeta sa faca asta :D practici ciclism, participi la competitii? pt trial? sau doar pt a te plimba cu ea :)?
|
o poza reala cu bicla nu ai? sa vedem si noi cum e
|
deci eu unu am preferat sa imi iau o bicicleta care sa ma tina cativa ani de acum incolo.....nu sa imi iau un jaf pe care sa dau o carca de bani si sa se strice dupa prima luna.
e identica cu cea din poza......exact la fel fara nici un fel de alta modificare. |
eu pe a mea am dat 200 euro si o am de un an si am schimbat o sufa si saboti....si janta spate care am stricato eu ...daca te orientezi bine gasesti biciclete f bune la preturi mai mici (si o bicla de vreo 10-15 mil nu poti sa zici ca e jaf)
|
Daca tot veni vorba de biciclete scumpe , stiu o persoana cu o bicicleta de peste 150 milioane :o
App U_tuning te sfatuiesc sa schimbi pedalele si angrenajul daca vrei sa te dai mai tare cu bicla ( dirt/street) . nici un chainguide nu ar strica :) |
Problema este ca bicicleta a avut pedale si angrenaj de dirt.....dar....le-am schimbat pentru ca 60% din timp eu merg cu ea pe strada asa ca nu prea aveam ce face cu cele de dirt.
|
alea is profi...in italia am vazut cursiera 9000 euro :shock: cat o honda cbr :D
|
Pai le-ai schimbat si in poza ? ca in poza vad ca tot alea sunt , deci presupun ca asa a venit echipata bicicleta.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bicicleta mea e second(first) bike e grea,foarte grea. parerea mea dar rezista la drojdieru de mine si la gropiile din tm ! jentzi duble,suspensie fata,spate,v-brake'uri,frana pe spate normala pe saboti,pe fata pe disc ! si cam atat
|
Quote:
|
asta e mai facut :( eu is multumit..acum trebe sa ii trag o frana spate calumea.. ! ca era sa intru in politie care era parcata pe banda de biciclisti :)) si eu aveam vreo 30km/h
|
StreetStyle22 si pe unde te plimbi prin timisoara?:D
|
pai la stadion era sa dau in militie si m'am legat de ei ca erau parcatzi acolo si bagau la rapoarte si amenzii in masina ! asta e se mai intampla :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning