Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dream Squad (https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad.html)
-   -   4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica (https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad/40712-4ss-vs-dream-squad-jocu-bashica.html)

PYT 03-09-07 00:55

Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica

am ales joi si nu vineri pt k vineri seara, fiind deja weekend, sunt mai mari sansele sa-si faca lumea alte planuri si sa uite de fotbal, si eu nu vreau sa-mi iau teapa si sa nu vina oamenii, pt k platesc un avans si raman cu ochii in soare... nu cred k ar fi asa de greu sa mergem joi sa jucam intre un 20-22, apoi acasa si vineri dimineata la munca ;-) plus k pt vineri seara e mult mai greu sa gasesc liber, posibil chiar de acum sa fie deja rezervat...

Xel'Naga 03-09-07 09:32

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1077968)
am ales joi si nu vineri pt k vineri seara, fiind deja weekend, sunt mai mari sansele sa-si faca lumea alte planuri si sa uite de fotbal, si eu nu vreau sa-mi iau teapa si sa nu vina oamenii, pt k platesc un avans si raman cu ochii in soare... nu cred k ar fi asa de greu sa mergem joi sa jucam intre un 20-22, apoi acasa si vineri dimineata la munca ;-) plus k pt vineri seara e mult mai greu sa gasesc liber, posibil chiar de acum sa fie deja rezervat...

O sa vb eu cu BLOWWIND sa vad daca poate sa faca el rezervare pt VINEREA asta acolo sus la POLIVALENTA ... baieti de la DREAM stiu ca am mai jucat acolo ... si poate vine si NSL :rolleyes2 :shock: :idea:
Azi vb cu BLOWWIND si va zic ce si cum aici ... poate VINERI o facem lata ;)

F_L_R 03-09-07 09:39

-Pai hotarati va daca e pt vineri noi venim. Ar fi o treaba ,dar zic sa incepem dupa ora 22....locatia cred ca nu este o problema....oriunde venim.

Xel'Naga 03-09-07 09:41

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1078277)
-Pai hotarati va daca e pt vineri noi venim. Ar fi o treaba ,dar zic sa incepem dupa ora 22....locatia cred ca nu este o problema....oriunde venim.

Este OK ca avem si LOC de parcare si terenul este OK ... :oops:
Ramane sa confirm eu in cursul zilei de astazi ce si cum ;) :idea:

F_L_R 03-09-07 19:04

-Astept sa postez si eu pt baietii nostri.

Achim 03-09-07 19:11

in curand va zicem si noi ce si cum da' eu cred ca da :rolleyes2

Xel'Naga 03-09-07 19:12

am vb cu BLOWWIND si suna el sa faca rezervare in seara asta ... pana la 22:00 o sa stim exact ... de principiu VINERI de la 22:00-24:00 . :-P ;)

Confirmarea 100% asta seara pana in 22:00. :rolleyes2 :shock:

4 Speed Squad o sa fie prezenta cu o echipa de 5-6 oameni !! :lol: :idea: :arrow:

AlecsM 03-09-07 19:13

ok si dream squad 5 oameni

F_L_R 03-09-07 19:16

-Cu siguranta si noi prezenti cu cel putin ** oameni macar la fotbal sa batem "dream"ul" si de ce nu 4SS.....dar mingia e rotunda!!

blowwind 03-09-07 19:25

terenu e liber de la 23...zicetzi rpd ce fac..rezerv sau nu ?

blowwind 03-09-07 19:34

va miscatzi cam greu...

AM REZERVAT TERENU VINERI DE LA ORA 23.00 LA 01.00 ... CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE DACA NU VIN ALTII :d ...

F_L_R 03-09-07 19:49

-F bine . suntem prezenti cu seminte , galerie , masini , femei, animale de companie , copii, mingie ,vin si bere, tricouri si bate in caz de luam bataie pe teren!!!!!!

blowwind 03-09-07 19:59

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1079445)
-F bine . suntem prezenti cu seminte , galerie , masini , femei, animale de companie , copii, mingie ,vin si bere, tricouri si bate in caz de luam bataie pe teren!!!!!!

in cazu asta yo vin cu adidasii de alergat :)) sa nu ma prindetzi :D:D

GolfuletzS 03-09-07 20:02

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: haha.. ... de cand asteptam :D blowwind sper ca joci da ?:D

Achim 03-09-07 20:08

Deci ramane VINERI, de la 23.00 ?!?!

All times are GMT +2. The time now is 07:42.

- Copyright 2026 4Tuning