![]() |
Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
am ales joi si nu vineri pt k vineri seara, fiind deja weekend, sunt mai mari sansele sa-si faca lumea alte planuri si sa uite de fotbal, si eu nu vreau sa-mi iau teapa si sa nu vina oamenii, pt k platesc un avans si raman cu ochii in soare... nu cred k ar fi asa de greu sa mergem joi sa jucam intre un 20-22, apoi acasa si vineri dimineata la munca ;-) plus k pt vineri seara e mult mai greu sa gasesc liber, posibil chiar de acum sa fie deja rezervat...
|
Quote:
Azi vb cu BLOWWIND si va zic ce si cum aici ... poate VINERI o facem lata ;) |
-Pai hotarati va daca e pt vineri noi venim. Ar fi o treaba ,dar zic sa incepem dupa ora 22....locatia cred ca nu este o problema....oriunde venim.
|
Quote:
Ramane sa confirm eu in cursul zilei de astazi ce si cum ;) :idea: |
-Astept sa postez si eu pt baietii nostri.
|
in curand va zicem si noi ce si cum da' eu cred ca da :rolleyes2
|
am vb cu BLOWWIND si suna el sa faca rezervare in seara asta ... pana la 22:00 o sa stim exact ... de principiu VINERI de la 22:00-24:00 . :-P ;)
Confirmarea 100% asta seara pana in 22:00. :rolleyes2 :shock: 4 Speed Squad o sa fie prezenta cu o echipa de 5-6 oameni !! :lol: :idea: :arrow: |
ok si dream squad 5 oameni
|
-Cu siguranta si noi prezenti cu cel putin ** oameni macar la fotbal sa batem "dream"ul" si de ce nu 4SS.....dar mingia e rotunda!!
|
terenu e liber de la 23...zicetzi rpd ce fac..rezerv sau nu ?
|
va miscatzi cam greu...
AM REZERVAT TERENU VINERI DE LA ORA 23.00 LA 01.00 ... CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE DACA NU VIN ALTII :d ... |
-F bine . suntem prezenti cu seminte , galerie , masini , femei, animale de companie , copii, mingie ,vin si bere, tricouri si bate in caz de luam bataie pe teren!!!!!!
|
Quote:
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: haha.. ... de cand asteptam :D blowwind sper ca joci da ?:D
|
Deci ramane VINERI, de la 23.00 ?!?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning