Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Lamborghini lovers (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/40704-lamborghini-lovers.html)

monk 11-09-07 23:34

Re: Lamborghini lovers

OMFG !!! superb

Bogdan_ozzy 11-09-07 23:38

May arata super super bine.. arata ca o nava... interiorul arata bine!si sunt doar 20 de bucati dejavandute!
DAR,EXTERIORUL MI SE PARE CAM "COLTUROS"!

EaGle 11-09-07 23:39

hehe ...asta e Lamborghini Style....mai inovativ....!!!!

TzuTzu77 12-09-07 23:44

Zici ca e batmobile, dar imi place:D

EaGle 14-09-07 18:24

4 Attachment(s)
Am revenit q niste poze adevarate :shock:

di48lo 14-09-07 18:38

Multi sunt dezamagiti de modelul asta. Toata lumea a asteptat la un model care este mai puternic, un concurent pt. Enzo. Se spune ca realizarea acestui model este cea mai mare pacaleala din istoria masinilor. Sigur are perfmante mai slabe ca si LP640. Are numai 10CP in plus, dar este mai greu (sunt multe elemente/forme in caroserie in plus), si este mai putin aerodinamic. Ma mir ca Lambo a putut face asa ceva. Sunt curios, unde vrea sa ajunga.

EaGle 14-09-07 18:44

hey, asta e model limitat...e facut k sa ia bani pe el....sunt 20 modele..fiecare costand 1.000.000$ ....tip Ferrari FXX ...intelegi? ..nu e k sa faca concurentza.....si tocmai asta e frumos la Lambo...face masini pt cine ii place....poti sa-mi dai tu un enzo....k yo tot murcielago aleg! ....si nu te uita numai la motor...de exemplu ferrari la un impact mai puternic se imparte in doua bucati, sa vezi cum scartzaie un F40 si c sunet splendid are un Countach!

BH 07 MDF 14-09-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1094925)
si sunt doar 20 de bucati dejavandute!

Sa ne miram daca vom vedea 1-2 bucati prin Romania :lol: ?

Intr-adevar are un design exterior foarte colturos dar imi place :D . Doar e Lambo . :-P

monk 14-09-07 19:17

la interior se vede ca lamborghini a fost preluat de audi... mult mai "aranjat"

di48lo 14-09-07 23:22

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1100706)
hey, asta e model limitat...e facut k sa ia bani pe el....sunt 20 modele..fiecare costand 1.000.000$ ....tip Ferrari FXX ...intelegi? ..nu e k sa faca concurentza.....si tocmai asta e frumos la Lambo...face masini pt cine ii place....poti sa-mi dai tu un enzo....k yo tot murcielago aleg! ....si nu te uita numai la motor...de exemplu ferrari la un impact mai puternic se imparte in doua bucati, sa vezi cum scartzaie un F40 si c sunet splendid are un Countach!

Daca nu ai sti, deja demult au soptit vorbe, ca va aparea un model mai performant, unu ca Enzo. De aceea este toata lumea dezamagita.
Nu costa 1.000.000$, ci 1.000.000 EUR... deci 1.500.000$
Lambo are mai multe defecte decat Ferrari. De exemplu: La Gallardo suruburile de la planetare nu sunt stranse, si dupa un timp cad toate suruburile. In cel mai bun caz te opresti, dar un planetar liber poate cauza mari probleme. Ambele Murcielago si Gallardo sufera de un defect. Cum, cum nu, intra apa in cilindrii (dupa ploaie sau spalare). Inca nu se stie de unde, dar probabil ca nu este stransa conducta de aer la galerie. Lambourile au un defect si mai periculos. Motoarele prind foc. In ultimele ani au fost peste 20 de cazuri (de care stiu eu) in care dintr-o data masina a luat foc. Cel mai ciudat era ca un Gallardo avea o gaura pe rezervor, si s-a explodat in timpul mersului.
Punctul pe i: Lambo nu are service-uri bune.

Si sa te miri, sunt fan Lambo. Insa trebuie sa fim constienti, ca Lambo nu este atat de bun cum credem. Dar cu toate astea, mie imi place asa cum e.
Ceea ce priveste Reventon, nu am nimic cu masina. Este intr-adevar extrema, interesanta, si unica. Dar fim seriosi! Meritata atatea bani o sculptura pe roti? Si daca da, Lambo este o firma de masini exotice, sau un atelier de arta? Se pare ca seful (Stephan Winkelman) inca nu stie. Dar daca asa stau lucrurile, eu zic ca LP640 Versace merita 1.000.000EUR mai bine decat asta. Si si Versace is numai 20 de buc.

Bogdan_ozzy 14-09-07 23:23

Va mai intreb o singura data .. nu vi se pare ca este cam.. prea.."colturos"?

EaGle 14-09-07 23:26

mai spun odata...asta e Stilul LAMBORGHINI!!! ....inovativ,indraznetz si agresiv!!! a fost facut doar k sa faca bani....!!!;) noua asa ne place!8) :twisted: cel putzin mie!

EaGle 18-09-07 19:11

Lamborghini LM00X

2008

https://img219.imageshack.us/img219/3...hinisuvwg1.jpg

The SUV is currently known as the LM00X. It will feature two choices of engines - a supercharged 400hp 4.2 V8 and a supercharged 500hp 5.0 V10. It’s expected that the Lamborghini SUV will debut in 2008, while the Audi Q5 it’s based on will be released in 2007.

oare se va fabrica?

Bogdan_ozzy 18-09-07 22:06

Da... foarte tare ... .Poarta aceeasi "aiura fioroasa"!
Si buna intrabare:"oare se va fabrica?"

EaGle 18-09-07 22:19

5 Attachment(s)
uitati aici inca cateva posibilitati de forma finala a SUV-ului ..si un Lambo mai sportiv ..(concept)

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning