![]() |
de ce ma... cat iti ia sa o iei pe toata.... 1 ora jumate.. merita ... :P peace , u look like a mad fuckin` scientist :P ( in da` good way) :P :twisted:
|
mdeeeh... acuma depinde shi de la cine ai net... ca deasta de care am yo... imi ia mai mult de o ora jumat sa sco un soundtrack...
|
pai de la cine ai net mey? eu cu astralul nu ma plang... pe bune
|
mdeah..
shi yo am avut astral shi eram 10 pe abonament.. acuma am it4web shi is singur... merge cu aprox 8kb/s |
Tekno, de cand ai iesit tu de pe abonamentul de la ASTRAL merge mult mai bine netul, ca \"trageai\" de nu iti mai inchepea pe hard :)))))))))) :2gun: :chainsaw:
|
shi aia e drept... da tot deapula mergeam shi cand nu downloadam...
in fine... suntem OFF TOPIC! |
... hip-hap... rap :)) mdeah io`s moarta dupa Parazitii sji B.U.G Mafia da parca in masjina merge mai mult house sau tehno :) ce zicetzi a?
|
musika electronica rullz!!!!!!! :headfones :dance: :peace: :boogy: :dance:
|
neeahh tot hip hopul si rapul rulz in masina... nu zic ca house-ul si all that shit nu merg....
dar.... fiecare cu ce-i place :) |
man... cand conduci... ii dai la greu in pi$#@ cel mai bine e sa ascultzi doar motoru... daca tto vrei ceva musica recomand drum'n'bass are un ritm f rapid :wink: ebentual ceva acid, pt cruisin'... intradevar... Rap & Hip Hop, cand mergi incet ala suna cel mai bine din mashina...
|
imi palce hh de vreo 3 ani.ascult in general parazitii din tara iar din afara tot ce prind in special XZIBIT
|
Parazitzii mafia .. fac legea in romania
x-zibit .. 50 cent rulz ... lil john ... snoooopppp dog rulz .. |
jazzmatazz nu e formatie e un album scos de solistul de la gangstarr adik guru (asa il cheama). sunt 2 volume.. si prezinta o combinatie de hip hop si jazz. Peace :lol:
|
1 Attachment(s)
Cel mai tare hip hop, gangsta rap sau cum vreti voi sa-i ziceti, de pe planeta asta \"canta\" Three 6 Mafia si inca vreo cateva nume din anturajul lor, basul te darama!. Restul sunt pistol cu apa! :headfones
------ Ultima melodie :D videoclipul se gaseste pe yahoo! |
bine dadi :lol: aaaaAAAAAaaaaa.... parca ziceai ceva de un bas? :D ... on topic imi place hip-hop si 7 ore pe zi asta ascult :)) www.hot108.com cel mai tare radio online :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning