Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 -simple styling (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/40604-audi-a4-simple-styling.html)

CIPRI_sor 02-11-07 00:08

Re: Audi A4 -simple styling

Aoleuuuuu..ce se mai contrazice lumea pe thread`u asta frate...:lol: ceva de genu "frumoasa si bestia" mai bine scriati o carte:o :o 11tun respect pt masina ta..pe un a4 model 2001 nu merge nicicum un facelift 2005..macar de era grila metalica mai ziceam... CMG_R..frate..ia ma jos alea cu rs s si alea alea...trebuia sa scrie hoffele sau nu mai stiu cum acolo??? sincer..penal.. in reste...respect pt ca ai audi..si pt gustul tau...e nice masina...despre sfw nu mai zic nimic...baiat de bani gata...;) ia`ti ma sfw un a5...la banii tai...
8) SPER CA NU AM SUPARAT PE NIMENI 8)

SFW 02-11-07 01:15

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1179652)
Aoleuuuuu..ce se mai contrazice lumea pe thread`u asta frate...:lol: ceva de genu "frumoasa si bestia" mai bine scriati o carte:o :o 11tun respect pt masina ta..pe un a4 model 2001 nu merge nicicum un facelift 2005..macar de era grila metalica mai ziceam... CMG_R..frate..ia ma jos alea cu rs s si alea alea...trebuia sa scrie hoffele sau nu mai stiu cum acolo??? sincer..penal.. in reste...respect pt ca ai audi..si pt gustul tau...e nice masina...despre sfw nu mai zic nimic...baiat de bani gata...;) ia`ti ma sfw un a5...la banii tai...

Alta treaba nu ai decat sa deschizi un conflict vechi....

Siglele alea cu rs asa vin de la hoffele, asa se cheama kit-ul, asa ca daca vrei sa critici pe cineva pt alegere critica pe cei de la hoffele (nu zic ca sunt de acord, sau ca eu as pune, doar ca nu sunt puse de el ca sa zica lumea ca e rs4, ci ca vin cu kit-ul)
In rest cu facelift-ul ... gusturile omului sunt gusturile omului, la unii le place, la unii nu, nu cred ca e nimeni in masura sa ii dea in cap ...
Cu grila, nu inteleg, grila e cea originala cred ... e ca orice grila audi.

Cu privire la mine ... chiar tre sa-mi bat eu capu cu tine acum, ma stii tu pe mine, sau ceva despre mine ? Vezi-ti de treaba ta si nu ma fa aprecieri personale la adresa mea. Ma indoiesc ca undeva pe thread-ul asta (si pe forum de altfel) am zis eu ceva ca sa ma consideri tu in vre-un fel sau altul.

CIPRI_sor 02-11-07 14:27

Alea se pot da jos,daca vrei sa stii...si cand iti comanzi kit`ul poti sa ai obtiunea sa vina fara ele( rs,hofele.etc) iar cu privire la tine sfw, nu stiu de ce o iei in nume de rau "baiat de bani gata" o consideri ca o jignire??? poate ca toti care punem poze cu masina "noastra" pe acest forum suntem baieti de bani gata...cu siguranta parintii ti`au luat masina..asa ca nu o lua ca o jignire ca nu vreau sa supar pe nimeni...

SFW 02-11-07 14:48

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1180421)
Alea se pot da jos,daca vrei sa stii...si cand iti comanzi kit`ul poti sa ai obtiunea sa vina fara ele( rs,hofele.etc) iar cu privire la tine sfw, nu stiu de ce o iei in nume de rau "baiat de bani gata" o consideri ca o jignire??? poate ca toti care punem poze cu masina "noastra" pe acest forum suntem baieti de bani gata...cu siguranta parintii ti`au luat masina..asa ca nu o lua ca o jignire ca nu vreau sa supar pe nimeni...

Da, se pot da jos, stiu asta. Nu era vorba de asta. Eu unu nu as fi pus - pe de alta parte eu n-am scris nimic pe spatele masinii (motorizarea, quattro, nici A4 :lol: ). Dar asta tine de gusturi, de ce crede omul ca da bine pe masna sau nu.
Si nu am zis ca are unu sau altul dreptate, eu m-am referit doar la modul de exprimare. Nu-ti place ceva, poti sa o spui in alt mod, fara a jigni, pt ca a spune ca e penal e o jignire pana la urma.

Cu privire la mine, o sa raspund pe topicul meu, ca sa nu stricam topicul omului cu chestii ce ma privesc pe mine.

CMG_R 02-11-07 18:45

Quote:

Originally Posted by CIPRI_sor (Post 1179652)

Multumesc pentru comentariu.

1) Care argumente spun ca "pe un a4 model 2001 nu merge nicicum un facelift 2005? Si in ce calitate faci un astfel de comentariu? Pentru ca e foarte clar si presupun ca ai multe argumente pentru a justifica aceasta afirmatie.

2) Grila metalica presupun ca ar fi facut viabila aceasta schimbare... :D

3) Oricat de mult imi place sa cred ca suntem intr-o lume civilizata si suntem constienti ca atunci cand scriem pe un forum public trebuie sa avem un minim de bun simt in exprimare din pacate suntem departe. E adevarat ca fiecare dintre noi ne asumam aceasta calitate de a fi membru al unui forum si indiferent de varsta schimbam opinii - insa un minim de bun simt in exprimare nu aduce decat un aport de calitate acestui forum.

4) Am explicat despre sigle, etc si nu mai continui.

Toate cele bune!

PS. SFW - thanks for the support :)

CMG_R 02-11-07 18:54

PPS. CIPRI_sor - aici se discuta despre masini si nu despre persoane. Incearca sa intelegi asta atunci cand faci un comentariu. Oamenii vin pe astfel de forumuri (cel putin cei de buna credinta si care au si un interes si sau pasiune vizavi de masini) pentru a impartasi experiente, opinii, idei si nu pentru atac la persoana, pentru a scrie comentarii "anemice" si neargumentate doar pentru a umple posturi.

Nu stiu care sunt motivele pentru care ai intrat pe acest forum si ai ales sa faci comentarii la adresa uneia sau a altei masini, insa orice lucru merita apreciat ca atare si comentat de bine sau rau in limita bunului simt. Orice idei sau sugestii sunt binevenite atat timp cat se fac pe un ton amiabil si de bun simt. Nu ne cunoastem decat prin ceea ce scriem aici si doar ceea ce scriem creaza o impresie asupra noastra - daca vrei un mic profil al celui/celei din spatele tastelor.

CIPRI_sor 03-11-07 00:01

Auzi cmg_r..cand o sa ma iau de persoana ta...atunci sa`mi zici mie ceva... eu nu m`am legat de tine,ci de masina ta...clar?daca am discutat sau din greseala l`am jignit,suparat,enervat pe sfw nu`i pb ta..eu m`am referit la altceva nu l`a persoana lui sfw...ci la situatia financiara!!! nu iti dau tie explicatii!! clar!!!?? uita`te cum arata din fata un a4 ca si a tau cu facelift model 2001 si unu cu facelift din2005...fara suparare..sfw ne respecta pe toti sau aproape pe toti..asa e el invatat de acasa...si cica "multumesc pt sustinere":lol: :lol: :lol:
Apropo...am acasa de vanzare o sigla cu S-LINE..nu cumperi?? nu`i scumpa..
pt tine ca esti fan audi ti`o dau la 1 leu:twisted: :twisted:

CMG_R 03-11-07 02:51

CIPRI_sor - incearca sa te linistesti. Ti-am dat un sfat pe care evident l-ai ignorat iar comentariile tale copilaresti ma fac doar sa zambesc. Nimic altceva.

Toate cele bune!

CIPRI_sor 03-11-07 03:00

Nu esti tu in masura sa imi spui sa ma linistesc...atata timp cat pot posta pe forumul asta o sa postez tot ce vreu...si normal ca ignor sugestiile tale..cand tu vi si imi spui mie sa nu mai vorbesc de sfw..clar??!!! pai poti sa zambesti cat vrei...pt ca incepi sa te iei de persoana mea si nu accept..mai bine ai inceta sa pot face si eu la fel..cica "nu am bunu simtz" frate mai bine ai tacea..

goe13us 09-01-08 14:30

superba masina! kitul e de vis! dar mi-ar place daca i-ai mai pune si pragurile de la hofele! nu cred ca jantele se potrivesc asa de bine cu lookul masini! e doar o parere! in rest felicitari e o masina f frumoasa

CMG_R 09-01-08 21:04

Multumesc frumos!

Teoretic in primavara masina va fi completata cu ce ii lipseste de la Hofele - praguri, eleron, etc. La praguri, pentru a iesi asa cum imi doresc eu, trebuie finisate imbinarile la aripi - ceea ce inseamna sa vopsesc toate aripile, poate chiar mai mult. In aceasta situatie mai am unele dubii daca sa merg pe cele de la Hofele.

Jantele mi-au placut mult la vremea respectiva - acum sunt si ele pe lista de schimbat.

Toate cele bune.

kriu 12-01-08 17:14

imi place mult masinutza....arata bine...sub capota nu ii mai pui nimik???bafta in kontinuare...

lrazvani 13-01-08 10:15

e ok masina ...pacat ca nu dai jos emblemele alea ca par foarte provocatoare sa vada lumea ce poate masina la un drag si sa rada de masina ca nu merge.....parerea mea mult mai bine arata siglele originale la diesel :) sa scrie 1.9 tdi exprima fiabilitate si economie ! apropo cat iti consuma ?
Tunningul e ok dar eu nu as baga atatia bani intr-o masina mai veche ! cu banii cu care o vinzi si cu banii care i-ai dat pe tunning iti luai model mai nou...si ce poate fi mai mare tunning ca asta? !

lrazvani 13-01-08 10:32

nu cred ca tunningul tau e mai bun ca o masina din fabrica mai buna ! parerile sunt impartite ! dar in locul tau asa imi luam un 2.5 cu quattro si piele originala ! deci "tunning"--> motor 2.5 , quattro , piele vs tunningul tau...hmmm :D intelegi ce vreau sa zic ? sa nu mai zic de modelul nou care e tunning total :)

SFW 13-01-08 11:29

Quote:

Originally Posted by lrazvani (Post 1290117)
nu cred ca tunningul tau e mai bun ca o masina din fabrica mai buna ! parerile sunt impartite ! dar in locul tau asa imi luam un 2.5 cu quattro si piele originala ! deci "tunning"--> motor 2.5 , quattro , piele vs tunningul tau...hmmm :D intelegi ce vreau sa zic ? sa nu mai zic de modelul nou care e tunning total :)

Quote:

Originally Posted by lrazvani (Post 1290101)
e ok masina ...pacat ca nu dai jos emblemele alea ca par foarte provocatoare sa vada lumea ce poate masina la un drag si sa rada de masina ca nu merge.....parerea mea mult mai bine arata siglele originale la diesel :) sa scrie 1.9 tdi exprima fiabilitate si economie ! apropo cat iti consuma ?
Tunningul e ok dar eu nu as baga atatia bani intr-o masina mai veche ! cu banii cu care o vinzi si cu banii care i-ai dat pe tunning iti luai model mai nou...si ce poate fi mai mare tunning ca asta? !

Tu stii ce inseamna tuning? Tu stii pe ce site esti?
Si in primul rand ... te rog, invata macar sa scrii cuvantul tuning ... nu folosi 3 de "n".

Si, simt nevoia sa te intreb din nou daca stii ce inseamna cuvantul "tuning" ... cum sa spui ca noul a4 e mai tuning ca un a4 modificat :lol:
Daca ar fi dupa mine te-as bana pt ca nu ai nici o treaba cu comunitatea noastra.

(Nu o sa ma mai refer si la atitudinea ta, nu merita)

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning