![]() |
Re: Top Speed- Opel
la incercarea mea sa vad ce poate un vectra din '90,motor 1400cm3,75cp,carburator(motor*14nv- mai rar pe vectra)-185km/h si mai mergea (drum drept) da nu mai aveam loc si aveam si pasageri+bagaje in masina.Repet:doar l-am incercat nu sunt sinucigas sau maniac!
|
corsa 1.2 16v 80cp - 190 in germania ;) ...pe bord..real cred ca max 180..in talon vmax e 175 ;)
|
1 Attachment(s)
eh uite ce fac o masina din '91 ,un opel senator b cu motor de 4l v8,272 de cai
|
Quote:
merge bine nebunatica?ai avut probleme, sau ai cu senatorul? si eu asi vrea sa imi cumpar un senator doar pt sufletul meu! |
Masina este proprietate personala a tatalui meu,(am conduso doar de 3 ori,o singura data am mers cu 180),in momentul respectiv tata era la volan,iar eu faceam poza!!!!!!!!!!!
Eu am o astra g 2.0 dti de 101 cai,220 pe bord si 210 pe navigatie(atata poate)....din vara voi rula cu omega b 3.0 v6 211 cai |
1 Attachment(s)
uitema si pe mine cu caravanul meu(eram singur pe A1)
|
1 Attachment(s)
Pe autostrada Germania-Austria-Ungaria in urma unui BMW 330 XD(noi mancam praf in Astra G cu 2 usi si putin tuning,in poza se vede viteza,masina a mai urcat dar nu mai arata ceasul nik
|
1.8?
.............. |
Quote:
da de unde....daca era 1.8 si cu tuningul ce-l are era mult mai bine,nu,abia o gonguta de 1.6 16V,nu ne-am mirat asa de tare de faptul ca a ajuns la viteza aia...ci pt. ca a ajuns repede. |
1 Attachment(s)
183km Cu Astra F 1.6 I Din 93 Mai Mergea Dar Se Termina Drumul
|
Revin cu cea de-a doua masina:Opel Vectra Turbo 4x4 204cp-200km/h.Am cumparat masina din Bucuresti iar pe drum spre Cluj,noaptea,vazand niste stopuri in departare am calcat acceleratia-rezultatul:200km/h si am luat piciorul de pe acceleratie.Pe bord are 280km/h iar in carte vit. max constructiva:240km/h.
|
Quote:
|
Salutare lume ! Asta fiind primul meu post bine v-am gasit !
Chevrolet Aveo 1.4 16v 94 cp nou , nimik modificat, 180km/h pe autostrada soarelui ! |
chevrolet la chevrolet si opel la opel...nu au nici o treaba una cu alta;)
fiind incepator te indrum spre sectiunea chevrolet..poate au un top speed si acolo:) |
scuzele mele !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning