Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii Crom (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/40147-accesorii-faruri-triple-kit-uri-exterior-masti-stema-accesorii-crom.html)

fritz-sv 22-06-07 14:07

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

Am Primit Grile Fara Stema De Passat 3bg Cu Dungi Crom .. , Grile Negre De Golf2 , Pt 2 Faruri Sau 4 Faruri ..
De Bora Cu Dungi .. De Astra G Negre
De Passat 3bg Crom Total , De Bora Negre .. De Jeep Crom .. Etc
Golf3, Golf 5 ..

fritz-sv 23-06-07 11:09

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

grila de astra F , astra g ,

d3Mon's 25-06-07 17:13

ms mult fritz-sv. au ajuns accesoriile comandate...mai luam legatura dupa 26 pt niste triple ;)

fritz-sv 26-06-07 10:11

ok sef /...

crys2202 01-07-07 14:30

2 Attachment(s)
semnalizari clare si triple pt golf 2 la ce pret ai si o grila fara stema?

craziyass 01-07-07 17:02

am vazut ceva despre covoare din aluminiu??? pt peugeot 206 ceva ceva?preturi,poze?ms.nu conteaza dak sunt pe stoc sau tre sa faci comanda k astept.si alte accesorii de interior cum ar fi manerele de la usi,sau gurile de ventilatie,manerele de deschidere din interior?dar aluminiu nu crom.merci
P.S. 206-ele meu e cu 2 usi nu cu 4

fritz-sv 02-07-07 15:18

la golf 2 semnalizarile le am fumurii doar cu led la 35 euro set
masca fara stema pt 2 sau pt 4 faruri .. fara sigla .. le am pe stok ambele variante
triple clare am 2 modele .. unu la 2 mil unu la 3 mil

fritz-sv 02-07-07 15:23

tin tabla de aluminiu iti fac presuri ... la 206 ..

craziyass 02-07-07 16:30

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 977489)
tin tabla de aluminiu iti fac presuri ... la 206 ..

ok...suna bine.da-mi te rog niste detalii cum le faci?ce suprafata ocupa?vreau si in spate si in fata.si un pretz.si inca ceva: ai nevoie de masina?

fritz-sv 03-07-07 10:10

nu am nevoie de masina .. mi ar trebui presurile originale ..
si la ultima proba masina ..
dar as putea sa gasesc una aici in oras sa le fac ..
pretul e in jur de 250 lei toate fata +spate

Decodat 04-07-07 15:07

Adu-mi si mie o grila de golf 4 fara emblema de la JOM ( cea cu 3 linii si ornamentul pentru gaura de la capota ) Merci.

fritz-sv 05-07-07 09:59

Da Sef Am Pe Comanda ..
Sa Mi Dai Un Pm . Cu Nr De Telefon Al Tau Sa Te Anunt Cand O Am ..

alfredo3ge 05-07-07 18:13

pedala repaos pentru skoda octavia 2 rs ai ?
ai ceva pentru skoda octavia 2 ?

umf_student 06-07-07 00:25

Salut!Ploape,fuste si eleron pt un clio 3,ai ceva din toate astea si la c pret?

fritz-sv 06-07-07 10:36

la clio 3 ... inca n am ..

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning