![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
1 Attachment(s)
aici cum mai vine ?:oops: :evil:
|
Quote:
|
Hmmm... nush cum... poate am inebunit eu dar eu nu-mi amintesc sa fi alergat cursa impotriva echipei SR Racing.... Poate faza cu iesirea/reintrarea in echipa a afectat cursa :(
|
eu cred k mi-am luat teapa cu acel chalenger :D .... dupa ce k upragad la maxim cu magic gear box cat de cat lucrat nu pot scoate mai putin de 9 secunde .... mam decis sa il vand....
care stiti skyline e bun de ceva k mar duce gandu sa imi cumpar unu :D ... astept sugestii de masina ce sa imi cumpar BAFTA |
Quote:
dar sincer sa fiu as vrea un rx-8 .. e prea dat dreq rx-ul lu danezu da-o in plm ... 7.7 pe 400m da-o dreq de magie neagra. care imi doneaza si mie niste malai ca sa imi schimb masina ??? de preferat un rx-8 .. |
Quote:
E in lobby apare cu 500 si cva de cai... pe dyno are 890, si bate la fund aproape toate... incepand de la evo, mustang, muscle-urile, supra, sky-u... Si toate astea au cai(in lobby) 800-900. Mina de aur.... danezu ne dam cu rx-urile? |
stai ca am gresit useru' lukian are rx-8 ...
auzi .. nu ma sponsorizezi si pe mine sa imi iau un rx8 din asta dom'le ? :) |
momentan nu pot ca nu prea am parale.... am bani in ch-uri... si cam atat(m-ai prin pe picior gresit) dar vb cu STF sunt sigur ca o sa te poata sponsoriza.
Ahh inca ceva de maine o sa inceapa compania de net a mea, sa faca o revizie tehnica, upgrade de technologie deci externu o sa mearga execrabil asa ca nu cred ca o sa pot sa mai joc pana cand or sa termine lucrarile. (am completat toate ch-urile echipei) Tineti-ma si pe mine la curent cum stam. |
cine e STF ?
|
MAi baieti imi ziceti si mie daca skyline e bun de ceva... ? sau o alta masina cu potential :D .... Hai k nu muriti daca imi dati un sfat :D .. si eu o sa va ajut cu tot ce pot Bafta si hai peste straini >:)
|
Nu-ti lua Sky e slab in jocul asta,si deja avem unul in echipa...Mai bine NSX
|
(vai ce prost poa sa mearga externu) chiar nu pot juca nitto... vreau sa intru intr-o cursa, si.... ramane blocat pe loading... daca ies din cursa... pierd banii bagati :|. No more nitto pt cateva zile.
Shadowro, STF este unul dintre coechipierii nostri. |
Quote:
|
Ohh sa traiti domnu :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning