![]() |
Re: Fotografii artistice facute de voi.
|
frumos.. dar nu trebuia sa intuneci asa de mult pozele.. abia k se vede prelungirea la bara fatza ... si + deasta .. e mashina inchisa la culoare... trebuia sa faci altcumva... nu`sh ... eu zic k se putea si mai bine :)
|
Quote:
Dupa urmatorul upgrade o sa mai facem niste poze si atunci vor iesi bine :) |
ma artistu lu peste .. eu am facut poze cu telefonu` de 1.3 mp ... si au iesit acceptabile zic eu ... mai sus m`am referit la modu in care ai prelucrat pozele .. nu la cum au iesit ele .. si nu`mi spune tu k asa au iesit ... intunecate :)) k nu te crede nici vara`mea de 3 ani :)
NU da vina pe aparat.. k n`are el nici o vina k ai " innegrit " tu pozele :P |
In fine .... treaba voastra. Credeti ce vreti.
|
Quote:
masinii aleia ii trebuie un alt decor, ca e limuzina, eu ma gandesc noaptea pe strada in lumini, ori in soare direct sa se observe bine culoarea masinii si detalile...dar eu nu sunt "profesionist" cum e domnu aaronnel care face poze pt reviste :rolleyes2 EDIT: eu mor cand vad noaptea masini cu jenti cromate si drepte care stralucesc noaptea din mers, sunt super belea |
Vorbiti vorbiti ... eu unu lucrez tot cum ma taie capul ;)
Apucati-va voi de facut poze ;) Am spus ca o sa mai fie poze la urmatorul upgrade. Momentan il astept pe CaDDy sa termine BAC-ul si vedeti acolo poze ;) - Locatii noi |
Quote:
edit: si eu am un mic proiect in minte , sa vad daca e sor'mea de acord :D si dupa sor'mea am alte fete in plan care cred ca vor accepta :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si masina, cred ca A6'le lui tata |
=)))))))))))))) itzi da Diana 2 capace de visezi numai fete goale pe mashini =))))))))))))
Pai tu vrei sa faci poze sexy cu sora`ta ma ? =)))) sau cu fostele mele colege ? =))))) |
mi-e indiferent daca face poze cu sora lui sau cu colegele tale :))
si aronel eu sa fiu in locul tau mi-as face un logo care sa fie pus pe poze, in loc de "a..design" |
robbert cati ani are sora ta?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning