![]() |
Re: Masini tari in IASI
5 Attachment(s)
Prin Pascani...mai sunt cateva dar la care nu am inca(!) poze: S600 AMG, TT 2007 decapotabil, M5, Z4....
|
Marfa..Mazda..super tare..are ceva aparte...din anii mult trecuti...ceva retro cu usa a 3 a..care se deschide cum se deschide....super..e facuta pt "rapiri"//...seara prin centru...insa nik nou adus pe ea..pacat...iar ..Peugeot 206...e de nota 9...nik mai mult...e "lucrata" ..i mi place..serios..dar....sigur ii mai lipseste ceva...vom vedea..... :)
|
Quote:
mai sunt vreo 7 pagini cu masini.. in urmatorii 2 ani de cand au aparut peugeotu si mazda... :D spor la scris |
Are cineva poze recente cu Loganul ala cu numere IS-XX-YUN?...l-am vazut recent in trecere si arata foarte misto...
|
Daca vrei sa-l vezi indeaproape...treci pe la intalniri in agronomie ;)
|
ma daca vrei sa vezi Loganul treci prin Galata si il vezi parcat pe strada PETRU SCHIOPU sau dak am timp am sa ii fac niste poze
|
Quote:
bafta |
asa... si ce cauta la "masini tari"? :rolleyes:
|
Quote:
|
...o vinde de juma de an
o facut o adevarat tiganeala cu spoilerele alea :| nuantele de culoare poate merg dar nu pe logan Bafta ! |
e vanduta`n piatra neamt
|
strange, c-o vad toata ziua prin iasi...
|
haide-ti ma ca asta oricum trebuia sa apara la kitch, nu la masini tari
|
...loganul tot logan ramane...poti s al vopsesti si in...tot o masina de c...t ramane..adik scuze..de familie :)))) ..pacat de vopsea...pacat....
"in frane si in femei sa nu ai niciodata incredere" |
1 Attachment(s)
Daca tot veni vorba de pontiac firebird asta am vazut-o azi dimineata in fata blocului.Rez e naspa rau ca am facut-o cu zoom digital:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning