![]() |
re: Colantari auto profesionale
Quote:
|
La un Golf 5 capota + grila fata ( cu emblema VW pe ea ) kt ma costa folie carbon / folie neagra lucioasa. ( ink nu m`am hotarat ) astept pretzurile pt cele 2 variante, ms mult.
|
salut.. am un opel bertone coupe`
pentru o colantare totala carbon necesita schimbarea talonului? masina mea este neagra .. si un pret te rog pentru: 1. colantare totala 2. doar capota, plafon, portabagaj |
1 Attachment(s)
interioru la bertone? cat m'ar costa?doar ce e cu gri pe bord
ms frumos |
Salut. Ti-am trimis si un mesaj pt IM dar nu stiu daca am bagat bine id-ul. Am un Grand Cherokee si as vrea sa-mi colantez capota si interiorul. Da-mi si mie un PM cu datele de contact sa ma programezi si pe mine. Merci
|
Quote:
|
Buna ziua. Pentru un Seat Leon '08 o colantare pentru plafon cu negru mat sau negru lucios cat ma costa? Un pret informativ va rog si doresc sa stiu daca acordati si garantie. Multumesc.
|
Un e36 capota +plafon +portbagaj cat face?
|
nu mai primit si noi nici`un semn nimik :|
|
da.... chiar nimic....
Urat din partea dumneavoastra !!! |
6 Attachment(s)
Quote:
Ideea ca toti vrem repede, si tu vrei un rapsuns rapid, si clientii care vin la noi vor lucrarile cat mai repede. Insa de asta am lasat un numar de telefon acum cateva topic-uri, pentru a se putea lua legatura cu noi mai usor. Dupa cum am spus, suntem atat de prinsi cu munca ca abia mai avem timp sa stam pe forum ca sa raspundem tuturor cererilor. In acest moment reconstruim niste site-uri, si asta ne ocupa si putinul timp care mai ramasese liber: tuning-exterior'ro, carbonX'ro, tribaluri'ro, stickere-autocolante'ro. Preturi: * COLANTARE AUTO CU FOLIE IMITATIE DE CARBON: PRET MATERIAL: 200 LEI (fara montaj) PRETURI CU MONTAJ PROFESIONAL INCLUS: CAPOTA: 250 LEI PLAFON: 250 LEI PORTBAGAJ: 250 LEI OFERTA: CAPOTA+PLAFON+PORTBAGAJ = 700 LEI Alte elemente: MASCA/ GRILA FATA: 85 LEI PRAGURI: 50 LEI/BUC MANERE: 25 LEI/BUC ELERON : 100-200 LEI/ BUC (in functie de complexitatea lucrarii) ELEMENTE INTERIOARE BMW = 250 RON OGLINZI: 50 LEI * COLANTARE AUTO CU FOLIE NEAGRA MATA / LUCIOASA / ARGINTIU METALIZAT: PRET MATERIAL: 100 LEI (pret fara montaj) PRETURI PE ELEMENTE CU MONTAJ PROFESIONAL INCLUS: CAPOTA: 150 LEI PLAFON: 150 LEI PORTBAGAJ: 150 LEI OFERTA: CAPOTA+PLAFON+PORTBAGAJ = 450 LEI Alte elemente: MASCA/ GRILA FATA: 50 LEI PRAGURI: 30 LEI/BUC MANERE: 15 LEI/BUC ELERON : 100-150 LEI/ BUC (in functie de complexitatea lucrarii) ELEMENTE INTERIOARE BMW = 150 RON OGLINZI: 30 LEI PRETURILE CONTIN TVA (19%) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pret cu folie neagra : 200 ron |