![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
ceva mai jos de nova...
oare am dreptate? :d |
Quote:
mai in jos de nova cu cativa metrii chiar inainte de drumul infundat ce duce la jandarmi sau la ceva unitate militara sau ce o fi acolo;) luni sau cel tarziu marti se deschide;) |
Quote:
Am spalat ieri seara masina la NOVA de langa Clujana ... azi tre sa ma duc sa o spal iar, dar nu din cauza ca s'a murdarit ... in concluzie, nu v'o recomand! |
Nova e de rahat. Am stat o ora jumate odata timp in care au intrat si au iesit 3 masini care erau dupa mine pentru o spalare de doi lei. Cand am plecat am avut grija sa le prafuiesc toate masinile care erau la uscat in fata. Cea mai aiurea faza e ca intotdeauna lasam ceva si la ala care mi-o spala.
Pe Turzii peste drum de Petrom este o spalatorie cu autoservire foarte misto, niciodata nu e coada, 9 lei doua fise si iese masina luna (spuma activa, apa calda, presiune sanatoasa, timp suficient). Asta pentru cei pe care nu ii deranjeaza sistemul de autoservire. |
Quote:
|
off topic: orice ii bun cat timp ii gratis
on topic: cate boxe de spalat sunt ? care sunt preturile? |
la mercur s-a ieftinit, e 12 lei exteriorul acum...
|
Quote:
e putin cam mult dar dupa ce o spala baietii odata nu o sa te mai intereseze alta spalatorie;) go verdak ii spune;) Dorobantilor 33 |
de ce depimnde pretul interiorului?
|
Quote:
|
Pe Str. Fabricii de Zahar,nu stiu numarul,cum mergi dinspre centru spre caminele studentesti pe dreapta(inainte de camine), e o casa particulara,lucreaza doar cu programari,am fost f multumit de ei.
|
Quote:
|
Eu obisnuiesc sa o duc in Manastur la podul de la iesire spre Polus. Acolo unde o ia drumul in dreapta spre Grigorescu e o spalatorie si la 13 lei lucreaza destul de bine baietii.
|
Quote:
Pe de alta parte, este Bridge Wash (sub podul de la Terapia, pe langa baietii cu Dyno); eu am fost multumit de ei si au acuma si promotie de interior si exterior... |
se pare ca de o saptamana spalatoria Storm de pe calea turzii si-a inchis portile. stie cineva s-o desfiintat de tot sau doar au schimbat locatia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning