Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39407-spalam-masina-cluj-spalatorii-calitate.html)

Kent8 03-04-09 15:39

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

ceva mai jos de nova...
oare am dreptate? :d

DaNuTzU' 03-04-09 17:37

Quote:

Originally Posted by V.I.D. (Post 2208492)
Bine,bine...super...dar cand si unde pe Dorobantilor?Trebuie sa-mi schimb locul unde spal masina,sunt client fidel la Mercur(Gheorgheni) de cand s-a deschis,dar m-am suparat:tocmai am aflat ca-i plin orasul cu spalatorii care au tot felul de oferte de genul:la 5 spalari-1 gratis.

mai in jos de nova cu cativa metrii chiar inainte de drumul infundat ce duce la jandarmi sau la ceva unitate militara sau ce o fi acolo;)

luni sau cel tarziu marti se deschide;)

ZanDer 06-04-09 09:54

Quote:

Originally Posted by V.I.D. (Post 2208492)
Bine,bine...super...dar cand si unde pe Dorobantilor?Trebuie sa-mi schimb locul unde spal masina,sunt client fidel la Mercur(Gheorgheni) de cand s-a deschis,dar m-am suparat:tocmai am aflat ca-i plin orasul cu spalatorii care au tot felul de oferte de genul:la 5 spalari-1 gratis.

Mda ... 5+1 da calitate care tinde catre "mai bine o spalam eu".

Am spalat ieri seara masina la NOVA de langa Clujana ... azi tre sa ma duc sa o spal iar, dar nu din cauza ca s'a murdarit ... in concluzie, nu v'o recomand!

SpeedFreak 07-04-09 12:45

Nova e de rahat. Am stat o ora jumate odata timp in care au intrat si au iesit 3 masini care erau dupa mine pentru o spalare de doi lei. Cand am plecat am avut grija sa le prafuiesc toate masinile care erau la uscat in fata. Cea mai aiurea faza e ca intotdeauna lasam ceva si la ala care mi-o spala.

Pe Turzii peste drum de Petrom este o spalatorie cu autoservire foarte misto, niciodata nu e coada, 9 lei doua fise si iese masina luna (spuma activa, apa calda, presiune sanatoasa, timp suficient). Asta pentru cei pe care nu ii deranjeaza sistemul de autoservire.

DaNuTzU' 08-04-09 09:05

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 2209383)
mai in jos de nova cu cativa metrii chiar inainte de drumul infundat ce duce la jandarmi sau la ceva unitate militara sau ce o fi acolo;)

luni sau cel tarziu marti se deschide;)

s-a deschis oficial de azi! super bine spala baietii!

CristianD 09-04-09 13:48

off topic: orice ii bun cat timp ii gratis
on topic: cate boxe de spalat sunt ?
care sunt preturile?

flip 09-04-09 20:20

la mercur s-a ieftinit, e 12 lei exteriorul acum...

DaNuTzU' 13-04-09 01:17

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 2224642)
off topic: orice ii bun cat timp ii gratis
on topic: cate boxe de spalat sunt ?
care sunt preturile?

e 14 exterioru si 10 sau 20 interioru depinde

e putin cam mult dar dupa ce o spala baietii odata nu o sa te mai intereseze alta spalatorie;)

go verdak ii spune;) Dorobantilor 33

lancerEvo 13-04-09 01:43

de ce depimnde pretul interiorului?

DaNuTzU' 13-04-09 09:10

Quote:

Originally Posted by lancerEvo (Post 2232578)
de ce depimnde pretul interiorului?

este interior simplu si interior extra ;)

riff 13-04-09 22:13

Pe Str. Fabricii de Zahar,nu stiu numarul,cum mergi dinspre centru spre caminele studentesti pe dreapta(inainte de camine), e o casa particulara,lucreaza doar cu programari,am fost f multumit de ei.

DaNuTzU' 15-04-09 00:50

Quote:

Originally Posted by riff (Post 2235630)
Pe Str. Fabricii de Zahar,nu stiu numarul,cum mergi dinspre centru spre caminele studentesti pe dreapta(inainte de camine), e o casa particulara,lucreaza doar cu programari,am fost f multumit de ei.

acolo is cei mai buni;) aia se stie dar si pretu e pe masura

AB-04-ASS 10-06-09 15:23

Eu obisnuiesc sa o duc in Manastur la podul de la iesire spre Polus. Acolo unde o ia drumul in dreapta spre Grigorescu e o spalatorie si la 13 lei lucreaza destul de bine baietii.

Radu_print 11-06-09 12:23

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2218255)
Nova e de rahat. Am stat o ora jumate odata timp in care au intrat si au iesit 3 masini care erau dupa mine pentru o spalare de doi lei. Cand am plecat am avut grija sa le prafuiesc toate masinile care erau la uscat in fata. Cea mai aiurea faza e ca intotdeauna lasam ceva si la ala care mi-o spala.

Pe Turzii peste drum de Petrom este o spalatorie cu autoservire foarte misto, niciodata nu e coada, 9 lei doua fise si iese masina luna (spuma activa, apa calda, presiune sanatoasa, timp suficient). Asta pentru cei pe care nu ii deranjeaza sistemul de autoservire.

Pe turzii am fost si eu de 2 ori cu motorul, si intr-adevar pentru o autoservire este super OK, spuma, presiune, ceara, tot tacamul, da trebuie obligatoriu stearsa ca altfel raman pete albe de la picurii care se usuca (probabil ca nu au apa demineralizata); asta am patit-o inclusiv dupa o limpezire de o fisa (3 minute si ceva);
Pe de alta parte, este Bridge Wash (sub podul de la Terapia, pe langa baietii cu Dyno); eu am fost multumit de ei si au acuma si promotie de interior si exterior...

bobo32 03-07-09 12:49

se pare ca de o saptamana spalatoria Storm de pe calea turzii si-a inchis portile. stie cineva s-o desfiintat de tot sau doar au schimbat locatia?

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning