![]() |
Re: Masina vs. Barbat
avand in vedere ca eu aveam 15 ani si el 17 cand ne am cunoscut...nici nu intra in discutie masina...aia a aparut dupa vreun an...:lol: si din cauza ca era obsedat de masini...si mie imi placeau si mi plac la nebunie...dar sincer toate au venit pe parcurs si la timpul lor...totul a venit de la sine si firesc....nu cred ca schimba cu nimic relatia noastra daca nu avea el masina de la 18 ani:D :rolleyes2
sper ca ti am raspuns la intrebare ;) |
ceau ....sunt dana si am ales barbatu.:D.....cred ca el valoreaza mai mult ca orice masina...
|
Quote:
|
Quote:
|
Am citit tarziu ca pot sa aleg ambele variante. Le-as fi ales pe amandoua. Masinile se schimba, barbatii se schimba... Investesc pasiune si in relatii si in masini(ca altfel nu m-as afla pe acest forum)...
De curand am realizat ca masina iti aduce totusi mai multe satisfactii decat un barbat(incomparabile, ce-i drept...dar sunt mai multe). Cand sunt suparata nu plang pe umarul unui barbat, ci ies si dau talpa... Daca am nevoie de o imbratisare apelez la un prieten... s.a.m.d. ... Din aceleasi motive din care majoritatea barbatilor de pe forum aleg masinile, si in ierarhia mea primeaza acestea. A nu se intelege ca in alegerea unui barbat pun accent pe masina pe care o conduce! Nu pot sta cu cineva care nu imi place pe motiv ca are nu stiu ce masina... Dar daca cele 2 se combina, e perfect! Si da! si femeile pot agata la volan! Personal evit ocaziile astea si le cataloghez ca simple flirturi...niciodata nu iau in serios! In schimb poti atrage admiratia unui barbat atunci cand acesta isi da seama de pasiunea ta... |
Clauditza, honey.... I love ya.... :D ... prieteneshte desigur.... :-P .... in sfarshit cineva care gandeshte k mine.... shtiam eu k nu sunt singura.... :twisted:
|
Quote:
Dar sa fim seriosi! Chiar crezi ca ar face asta un barbat?!? :twisted: Pana acum nu a fost cazul la mine, fiindca persoanele din viata mea au inteles de la inceput ca e o pasiune si ramane pasiune... Si daca stam bine sa ne gandim cu masinutza pot face atat un "cuplu" frumos, cat si un "trio" de exceptie :D (Si aici iti las imaginatia sa lucreze) :lol: |
ok, sa spunem ca te-ai scos cu raspunsul asta, nu mai comentez :p
|
barbatul kre e "gelos" p masina ta,e gelos si p telefonul tau,p messu' tau...p tot timpul p kre nu il petreci suflindu-l p EL in c.r!
parerea mea e,k problema asta numai atunci se poate ivi,cind domnu' se trezeste k nu mai sari d 2 ori,cind el binevoieste sa iti deie d inteles k nu s-ar supara daca... in toata treaba asta,doar aia ma supara,k d obicei lor l-i se pare absolut OK sa dispara cu zilele...si cind revin,li se pare normal sa nu explice nimik...dar daca doamne fereste,vorbesti cu cineva la telefon,si el nu este in tema....sa vezi tu nervi!:D |
draga mea bea, sa-ti explic: tu esti un caz aparte, noi vorbim aici despre restul femeilor, ale caror barbati nu-s toti niste bulangii, ci-si mai anunta femeia cand se cara, eventual si cu date precise(cat stau, unde se duc, cu cine, etc )...
|
din pacate, bea are dreptate... inca sunt destui indivizi care considera sanatos acesst mod de viata,,,
|
In cazul acestor barbati, gresesc femeile care se complac! ;)
Prea dramatizati! Nu e nici draq atat de negru si nici barbatii de needucat! Cum ti-l cresti, asa il ai! Si daca nu ti l-ai crescut bine, ori taci si inghiti, ori il lasi! |
de preferat ar fi ultima varianta... pentru ca femeia nu trebuie sa decada atat si sa se injoseasca suportand aceste fapte..
|
Doar daca il iubeste pe tip ;)
|
Quote:
Eu stiu cat de mult ;) ... dar va spun ca nu merita!:twisted:Odata ce a luat-o pe alta cale decat tine nu o sa il mai aduci inapoi :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning