Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

bolidu' 25-02-08 20:42

Re: Dacia Concept

ce aveti fratilor cu sumele astea????pe mine m-a dus vreo 6milioane cu tot cu chit+spritzchit+diluant+vopsea si manopera.am dus-o omului gaoace.e meserias omu,a fost vopsitor in uzina.acu bineinteles nu se compara un service din bucuresti cu nea nae care le vopseste la el acasa.

bolidu' 25-02-08 20:47

cum e gaby bass-ul acum dupa ce ai antifonat usile???

Preparatul 25-02-08 22:49

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1382934)
cum e gaby bass-ul acum dupa ce ai antifonat usile???

se simte f mult diferenta dintre tabla goala si antifonata..se aude mai mult in masina si mai putin afara ...nu se mai pierde sunetul...si nu mai baraie tabla pe ea

inainte sa o antifonez trepida tot pe ea..referitor la usi..numar...acum dupa ce am antifonat nu mai trepideaza nimik..se aude altfe..recomand la toti sa-si faca pt ca e o investitie f buna..nu-ti trebui bani multi iar efectul este excelent zic eu..

Preparatul 25-02-08 22:50

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1382918)
ce aveti fratilor cu sumele astea????pe mine m-a dus vreo 6milioane cu tot cu chit+spritzchit+diluant+vopsea si manopera.am dus-o omului gaoace.e meserias omu,a fost vopsitor in uzina.acu bineinteles nu se compara un service din bucuresti cu nea nae care le vopseste la el acasa.

pai cam asa se cere acum cu vopsit la cuptor,manopera,si etc..sunt preturi exagerate dar n-ai ce face ...sti cum e romanu' te arde cum te prinde..

Preparatul 28-02-08 12:28

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1380050)
In sfarsit pozele cu farurile si cu usile...
farurile au iesit super...zic eu..acum astept parerile voastre
iar la usi....sunt super multumit..mai am podeaua si plafonul...ca portbagajul l-am facut :D

ce parere aveti despre faruri?:D:D:D va plac?nu mai zice nimeni nimik?

bolidu' 28-02-08 16:30

sunt belea rau farurile!!!o sa le fac si io pt inceput pe cele de faza lunga.am incercat ceva pe acasa dar nu mi-a iesit asa ca o sa apelez la ovidiu.te-a intrebat politia de sanatate de cand le-ai pus?

Preparatul 28-02-08 17:30

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1389491)
sunt belea rau farurile!!!o sa le fac si io pt inceput pe cele de faza lunga.am incercat ceva pe acasa dar nu mi-a iesit asa ca o sa apelez la ovidiu.te-a intrebat politia de sanatate de cand le-ai pus?

nu are de ce sa ma intrebe,daca ar fi asa pe cei cu bmw-uri nu i-ar intreba?:D daca e sa ma opreasca si sa ma intrebe le arunc pastila ca,ce la bmw-uri scrie in talon de ele undeva,ca nu scrie :P

bolidu' 28-02-08 17:58

daca nimeresti vreun tablagiu care vrea sa te arda iti spun io ca te arde ca este modificare la sistemul de iluminare:)

CristiRS 28-02-08 18:59

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1383353)
se simte f mult diferenta dintre tabla goala si antifonata..se aude mai mult in masina si mai putin afara ...nu se mai pierde sunetul...si nu mai baraie tabla pe ea

inainte sa o antifonez trepida tot pe ea..referitor la usi..numar...acum dupa ce am antifonat nu mai trepideaza nimik..se aude altfe..recomand la toti sa-si faca pt ca e o investitie f buna..nu-ti trebui bani multi iar efectul este excelent zic eu..

daca vrei calumea fa asa:

Antifonat usa interior si exterior, apoi inca un strat subtire de antifon pe fata de usa si aplici o folie de parchet pe care o imbraci in antifon, lasi sa se usuce si gata sa vezi atunci diferenta :) recomand si in interior la fel, dar antifonati bine folia aia de parchet ca sa nu intre apa intre ea si usa

Preparatul 03-03-08 20:59

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1389800)
daca vrei calumea fa asa:

Antifonat usa interior si exterior, apoi inca un strat subtire de antifon pe fata de usa si aplici o folie de parchet pe care o imbraci in antifon, lasi sa se usuce si gata sa vezi atunci diferenta :) recomand si in interior la fel, dar antifonati bine folia aia de parchet ca sa nu intre apa intre ea si usa

am sa incerc sa vad..cam cat e o cutie de antifon si la cati litri e?

Preparatul 05-03-08 14:15

tin s ava anunt ca i-am montat "filtru sport" la daciuta mea..:D se aude super tare..si parca e o mica diferenta..in curand revin si cu poze

Preparatul 09-03-08 15:02

3 Attachment(s)
poze cu filtrul si cu "noul look" i-am montat spoilerul pe fata si i-am pus numarul in partea de stanga jos ..acum sa vedem cat rezista

RobertRFG 09-03-08 15:05

cat ai dat pe filtru daca pot intreba....de ce nu incerci sa il aduci mai aproape de far ca asa e cam aproape de galerie....

Preparatul 09-03-08 15:44

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1411666)
cat ai dat pe filtru daca pot intreba....de ce nu incerci sa il aduci mai aproape de far ca asa e cam aproape de galerie....

sta bine unde sta..o sa-i fac o prelungire sa-l pun undeva unde sa traga aier curat nu de la motor..dar acum e cam frig dimineata..

Preparatul 09-03-08 15:45

3 Attachment(s)
cateva poze mai clare cu masina..arata super zic eu..sunt super multumit de treaba pe care am facut-o :D astept pareri

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning