![]() |
Re: Dacia Concept
ce aveti fratilor cu sumele astea????pe mine m-a dus vreo 6milioane cu tot cu chit+spritzchit+diluant+vopsea si manopera.am dus-o omului gaoace.e meserias omu,a fost vopsitor in uzina.acu bineinteles nu se compara un service din bucuresti cu nea nae care le vopseste la el acasa.
|
cum e gaby bass-ul acum dupa ce ai antifonat usile???
|
Quote:
inainte sa o antifonez trepida tot pe ea..referitor la usi..numar...acum dupa ce am antifonat nu mai trepideaza nimik..se aude altfe..recomand la toti sa-si faca pt ca e o investitie f buna..nu-ti trebui bani multi iar efectul este excelent zic eu.. |
Quote:
|
Quote:
|
sunt belea rau farurile!!!o sa le fac si io pt inceput pe cele de faza lunga.am incercat ceva pe acasa dar nu mi-a iesit asa ca o sa apelez la ovidiu.te-a intrebat politia de sanatate de cand le-ai pus?
|
Quote:
|
daca nimeresti vreun tablagiu care vrea sa te arda iti spun io ca te arde ca este modificare la sistemul de iluminare:)
|
Quote:
Antifonat usa interior si exterior, apoi inca un strat subtire de antifon pe fata de usa si aplici o folie de parchet pe care o imbraci in antifon, lasi sa se usuce si gata sa vezi atunci diferenta :) recomand si in interior la fel, dar antifonati bine folia aia de parchet ca sa nu intre apa intre ea si usa |
Quote:
|
tin s ava anunt ca i-am montat "filtru sport" la daciuta mea..:D se aude super tare..si parca e o mica diferenta..in curand revin si cu poze
|
3 Attachment(s)
poze cu filtrul si cu "noul look" i-am montat spoilerul pe fata si i-am pus numarul in partea de stanga jos ..acum sa vedem cat rezista
|
cat ai dat pe filtru daca pot intreba....de ce nu incerci sa il aduci mai aproape de far ca asa e cam aproape de galerie....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze mai clare cu masina..arata super zic eu..sunt super multumit de treaba pe care am facut-o :D astept pareri
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning