![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
Quote:
|
nu nu sunt la fel de inchise ci asa pare in lumina defapt sunt 60% pe spate si 40% pe fata. Vizibiliatatea este buna, am probleme insa cu vizibilitatea din cauza paravanturilor care vor fi date jos.;)
cota normala este: 50%spate 30%fata |
8 Attachment(s)
dupa cum v-am promis au sosit si jantele...
sunt pe 17" si sunt incaltate cu anvelope KUMHO 225/45 R17 astept parerile voastre... |
frumusica masinutza...incepe sa ia forma...app poate scapi de chestiile alea cromate de pe stopuri ;)
|
Quote:
Am inteles, mie mi se parea ca sunt la fel... In alta ordine de idei, felicitari pentru masina, arata foarte bine cu noile "incaltari". |
Quote:
|
Nu da rau deloc cu jantele... da acum trebuie si o suspensie sport... ca sa dea mai bine... sa pice bine pe strada...
|
sincer asta ii prima prioritate.:);)
|
Esti multumit de masina? plusuri,minusuri...?Consum?motorul face fata cu brio?Te intreb pt ca sunt interesat de achizitionarea uneia.
|
Quote:
plusuri are foarte multe de la confort pana la sunetul motorului minusuri are mai putine, eu inca nu le-am gasit;) Motorul pot sa spun cu mana pe inima ca face fata cu foarte mare brio, plecand cu scartait pana si din a 2-a, mai ales acum ca sunt jantele noi si mai grele. referitor la consum este unul destul de rezonabil, chiar mic as spune eu: urban 6,5-7 si extraurban 4,5-5. referitor, si pana acum la 29.600 de km nu am avut nicio problema de ordin tehnic, efectuand doar reviziile necesare, la interior este chiar generoasa oferin multe spatii de depozitare si un spatiu destul de mare pentru pasagerii din spate. Eu am optat pentru modelul Elegance, model ce ofera un plun de confort si eleganta ma refer la dotarile interioare:climatronic bizonal, radio cd...si lista poate continua ceea ce nu am pus eu pe ea sunt xenonul si pielea. pretul final fiind in 2005 cand abia aparusera prin Bucuresti a fost de 18.600€ , cu un discount de 1000€ deoarece era cam prima masina comandata la Brady Trade am ajuns la 17.600€ pret final... dupa parerea mea este o alegere buna.;) succes in achizitionarea masinii;) |
faine jantele sa stii... sa le folosesti sanatos si fara deteriorari la ele ;)
|
Quote:
|
Multumesc pentru informatii.
|
Quote:
|
CHIAR SUPER TARE TI'A IESIT,mai ales "pantofii de vara" sunt SUPER... dar mai lasai garda la sol...ca zici ca e suv:))) fa'o mai pitica sa atarne pe sosea
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning