Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38998-mergem-referendum-pro-contra-basescu.html)

Gabi 10-05-07 20:43

Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?

Pro ? Mda... pro. De ce ? Pentru ca la ora actuala, el e cea mai buna varianta pentru Romania. Dar sunt constient ca tot in kko vom ramane mult timp de acum incolo.

PYT 10-05-07 21:09

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 894987)
ai mare dreptate . reespect .
shi nu-l mai laudati atat pe base k n-a facut nici un *** pt tara asta ! mai tare ne-a tras in jos . mai documentati-va shi vou ( daca nu vedeti treaba asta ) . sau il votati k e "presedinte jucator" cine pl mea se crede ? ceausescu ? face ce stie el mai bn " circ" :!:

ia uite unde era marele documentat... tu pana una-alta mai strange cateva luni si pe urma du-te la alegeri (cand or mai fi) si ai grija sa nu ne mai traga base in jos votand cu un psd-ist (sau prm?)

@dadi: nu stiu ce te face sa crezi asta, dar afla k cel putin in cazul meu lucrurile nu stau asa...

VaLeX 10-05-07 23:18

da v`ati gandit cine vine in locul lui BASE daca acesta o sa fie demis ? ..VOTATI BERBECALI atunci ..votez Contra ! motivele sunt ale mele :)) poc

TSC-Us 11-05-07 01:08

ati vazut ce a facut superBASE?
I-A DAT LU CASUEANU UN CONTRACT DE ASFALTARE IN VALOARE DE 3 MILIARDE DE EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE AIA II I-A LU FISU VEYRON DE 1.6 MIL EURO(in www.cancan.ro) SI ALTII AU BICICLETE!A AVUT UN MURCIELAGO SI...NASPA...PT CA VECINUL LUI SI-A LUAT PHANTOM...S-A DUS LA "TATICU" L-A TRAS DE MANECA SI I-A SPUS CA VECINUL L-A INTRECUT>CEEA CE E O RUSINE PT EL...MURCIELAGO...SLAB TATA...NU M-AS URCA INTR-O ASA MASINA..."M-AS MUTA IN EA"!
BASE A AJUTAT MULTI OLIGARHI!

LU UDREA II SPARGE VALVA...SI COCOS-ul CANTA PT MULTE CONTRACTE...
LU MANTALE...DE LA "DOVE"(reclama) A AJUNS PREFECT(a) DE BUCURESTI... DACA A DAT SI EA CU DOSU'

FEMEILE AU CONDUS BARBATII DIN TOATE VREMURILE(de ex pe timpul romanilor,...si in troia a inceput raz. pt o femeie>elena>considerata mai frumoasa decat zeitza frumusetii-afrodita)!!!
CU ASTA AM DAT-O TARE IN OFFTOPIC...!!!!!...:))

DACA TATA ERA UN OLIGARH DE-A LU' BASE...IMI LUAM I YO VEYRON DAR PANA ATUNCI...RAMAN CU CE AM!

SUNT MULTI CORUPTI...F...SI NU PREA CRED CA E VREUNUL CARE E CINSTIT!
DOAR ILIESCU A RAMAS LA APARTAMENTUL COMUNIST SI LA DACIA LUI CU MOTOR PE FOLIE!
EL NU A FURAT SI A FOST NEUTRU!DACA STITI VOI CA EL A FURAT VA ROG SA ARGUMENTATI!CHIAR VA ROG SA SPUNE-TI CE MANEVRE A FACUT!
EL A FOST CINSTIT SI AU FURAT ALTII GEN VANTU...IANCU DE LA TIM CARE IN 90' ERA!!!!TRACTORIST!!!!!DAR DUPA CUM SE VEDE...A DAR ROADE PAMANTULUI CARE LA "LUCRAT","EXPLOATAT"...CATARAMA SI MUUUULTIIII...
DACA ERA TATA TRACTORIST CE VEYRON AVEAM..DAR L-A MANCAT... SA FACA FACULTATEA...SAU DACA AVEAM STANA...ACUM AVEAM STEAUA-CEL MAI MARE CLUB-CARE NU V-A FII EGALAT NICIODATA!...

ASA E...DIN 2 LUCRURI RELE IL ALEGI PE CEL MAI PUTIN RAU,DAR...CARE E?
NU PREA AI CE SA ALEGI!?

SI F MULTI NU SE UITA LA TV,CITESC ZIARE,SE UITA LA PUTINTICA* POLITICA SI ZICE PRO-ALA, CONTRA-CELALALT...

PAREREA MEA E CA BASESCU NE REP CU SUCCES!ADIK...ROMANIKA E CA EL..URATA...SI SE TREZESTE DIN BETZIE IN BETZIE

MULTI OAMENI SUNT DROJDIERI, STAU LA BODEGA,CRASMA...SI CAND IL VEDE PE BASE CA LA BUKA, DA JAR LA MASINA BEAT, PANA SE RUPE "DISCU" ZICE..BA ASTA E CA NOI...SEAMANA CU NOI!
UN EX F BUN E SI CU MANELELE MANCATAS'...INCULTURA!
MAREA MAJORITATE DACA ALEGE UN OM SA-I CONDUCA ASTA NU INSEAMNA CA E ALEGEREA CEA BUNA!
TINE-TI MINTE MINTILE LUMINATE SUNT PUTINE, IAR CEI MAI MULTI NU SUNT INTELES PT CA BRB LA UN NIVEL INALT!
DACA BRB CA BEKALU' HAHALERE...ZDRENTE...FAC,DREG..BAGAMI-AS.. INTELEGE TOATA P W L Y M 3 @!

EU SUNT CAM NEUTRU SI NU PREA AM CE SA ALEG!

IAR BASE CU FLOTA...E O POVESTE F LUNGA PE CARE NU AVEM NOI DE UNDE SA STIM CE S-A INTAMPLT!
DOAR NU ERA EL INSTARE DE UNUL SINGUR CA VANDA 300 DE VAPOARE, CA NU ERAU ALE LU MASA!SUNT BAGATI SUTE DE PERS>BAJETI DESTEPTI CARE AU TRAS SFORILE!

LA VOT O SA VOTEZ CU DA!

HAI CA E TARZIU, MA DUC BEAU UN "TARICEANU", TRAG UN "BASESCU" SI MA CULC!

TSC-Us 11-05-07 01:12

iar cu votul...EU NU AM VOTAT NICI PRO SICI CONTRA BASE PE FORUMUL ACESTA, THREAD-UL ACESTA!
SE FAC MANEVRE SI AICI? :))
O "MANA" CRIMINALA A VOTAT IN LOCUL MEU!!!!!!!!!!

ERA CORECT SA SE ARATE CINE A FOTAT CONTRA, PRO...,NU?

Mustang 11-05-07 08:51

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 895271)
da v`ati gandit cine vine in locul lui BASE daca acesta o sa fie demis ? ..VOTATI BERBECALI atunci ..votez Contra ! motivele sunt ale mele :)) poc

Vorba unei prietene d'ale mele care lucreaza la Berbecali.
"mai bine condusi de un marinar, decat de un cioban" :lol: :lol: :lol:

Snytz 11-05-07 09:24

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 894961)
Eu cred ca majoritatea care sunt pro aici primesc bani de buzunar de la parinti si nu stiu ce inseamna macar sa incerci sa faci ceva in gunoiul asta de tara :woowoo:
Sa zicem ca iasa ok Basescu, prima data trebuie sa-si regleze conturile, iar circuri, scandaluri si tiganii. Ultimii la care o sa se gandeasca o sa fiti voi astia care il sustineti.

Eu sunt pro si te rog sa ma crezi ca nu reusesc sa imi aduc aminte cand a fost ultima data cand mi-au dat parinti bani, desi chiar as avea nevoie.
Preferi sa faca unu scandaluri/circuri/tiganii, in ideea de a ii demasca pe cei care te-au furat timp de 17 ani, sau sa se termine scandalurile si sa te fure astia in liniste ??? Nu trebuie sa se gandeasca la mine si sa imi dea el bani, e suficient sa ii dea jos pe aia care nu ma lasa sa ii castig.
Cat despre Casuneanu: cu ce va deranjeaza ca i-a dat ? doar face ceva pt banii aia ... va face autostrazi (si deocamdata firma lui le face destul de bine). Uite te la aia care au luat si au uitat sa mai dea ceva in schimb !
Cat despre copii de 17 ani care fac politica pe aici .... intai asteptati sa aveti drept de vot, ca daca cei care au scris consitutia au decis ca parerea voastra nu e obiectiva si nu poate fi luata in considerare, inseamna ca stiau ei ceva !

TSC-Us 11-05-07 11:56

Quote:

Originally Posted by Snytz (Post 895610)
Eu sunt pro si te rog sa ma crezi ca nu reusesc sa imi aduc aminte cand a fost ultima data cand mi-au dat parinti bani, desi chiar as avea nevoie.
Preferi sa faca unu scandaluri/circuri/tiganii, in ideea de a ii demasca pe cei care te-au furat timp de 17 ani, sau sa se termine scandalurile si sa te fure astia in liniste ??? Nu trebuie sa se gandeasca la mine si sa imi dea el bani, e suficient sa ii dea jos pe aia care nu ma lasa sa ii castig.
Cat despre Casuneanu: cu ce va deranjeaza ca i-a dat ? doar face ceva pt banii aia ... va face autostrazi (si deocamdata firma lui le face destul de bine). Uite te la aia care au luat si au uitat sa mai dea ceva in schimb !
Cat despre copii de 17 ani care fac politica pe aici .... intai asteptati sa aveti drept de vot, ca daca cei care au scris consitutia au decis ca parerea voastra nu e obiectiva si nu poate fi luata in considerare, inseamna ca stiau ei ceva !

si tata daca avea firma de asfaltari faceam treaba buna, DAR SA-L AM PE BASE IN SPATE!

EU M-AM MAI UITAT LA POLITICA SI AM VAZUT CE MANEVRE FACE SI BASE, ASA CA NU II MAI LUA APARAREA LU' MARINARU ASTA!

TU CREZI CA FIRMA LU CASUNEANU E CEA MAI BUNA?NU CRED!
IN IRAK FIRMA CARE FACE APROVIZIONAREA E A LU'...FRASU MIRCEA!STUPOARE DIN 35 DE FIRME A CASTIGAT CHIAR FIRMA LUI!:)) ASTA E HOTIE!!!

ASA CA FURA SI ASTA DE RUPE!CA TOTI DE ALTFEL!

Snytz 11-05-07 12:07

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 895838)
si tata daca avea firma de asfaltari faceam treaba buna, DAR SA-L AM PE BASE IN SPATE!

EU M-AM MAI UITAT LA POLITICA SI AM VAZUT CE MANEVRE FACE SI BASE, ASA CA NU II MAI LUA APARAREA LU' MARINARU ASTA!

TU CREZI CA FIRMA LU CASUNEANU E CEA MAI BUNA?NU CRED!
IN IRAK FIRMA CARE FACE APROVIZIONAREA E A LU'...FRASU MIRCEA!STUPOARE DIN 35 DE FIRME A CASTIGAT CHIAR FIRMA LUI!:)) ASTA E HOTIE!!!

ASA CA FURA SI ASTA DE RUPE!CA TOTI DE ALTFEL!

Nu am zis ca Base nu a furat sau ca a casitgat corect Casuneanu licitatiile dar fata de ceilalti Basescu a furat mai putin (parerea mea), sau cel putin a furat in asa fel incat dezvolatarea tarii nu a fost afectata. Iar daca licitatiile castigate de catre Casuneanu nu au fost corecte, pe mine ca si cetatean nu ma afectat, pt ca eu sufar cand dau cu masina in gropi, nu cand da faliment concurenta lu Casuneanu. Atata timp cat soselele sunt asfaltate iar pretul este unul bun (chiar daca nu cel mai mic), pe mine nu ma deranjeaza (ramane sa solutioneze problema organele competente si de aici ii lasi sa se manance intre ei iar tu poti sa pleci la mare linistit). M-ar fi deranjat daca ala lua banii si eu ramaneam sa circul tot pe camp sau in cazul in care faceau ca CFR ul, care a cumparat n suruburi cu 150 mii lei un bucata, cand pe piata se gasea cu 5 mii lei. :D

TSC-Us 11-05-07 12:26

pe mine ma deranjeaza CAND LICITATIILE SUNT MANEVRATE! E FURT!
de ex. tu daca aveai o firma de asfaltare si erai in concurenta cu firma lu casuneanu, iar el castiga licitatia, atunci si pe tine te-ar deranja!sunt multe firme care dau faliment pt ca sunt alte firme care "opereaza"!
ceea ce spui tu duce la globalizare, ceea ce este un lucru f f f rau!
trebuie sa fie concurenta!
TOATA LUMEA TRABUIE SA AIBA SANSE EGALE, NU CA IL ARE PE MARINARU' POPEY LA PROVA!

de eu am fost la o licitatie pt pamant la mng si a aparut un mafiot(mana dreapta a lu nicu) si nu a putut licita nimeni pt ca ne-a avertizat!

asa ca...pana nu esti implicat in vreuna din astea nu prea te deranjeaza!

casuneanu i-a dat un s500 si un pamant f ieftin dupa care l-a vandut de 20x mai scump!

PE MINE MA DERANJEAZA HOTZIA!
DACA FURAM EU...ERA "CORECT*", DAR ASA CA NU POT SA FUR MILIARDE NU NU IL AM PE BASINESCU IN SPATE LA PUSCARIE CU EL!

din cauza lu base platim gazul de 4x mai scump!asta nu stiai ...sau nici asta nu te intereseaza!

iar cu taxa...pt ca a vrut sa o scoata inseamna mare lucru!?daca iti face benzina de 5 lei o sa te doara-n *** de taxa!ce o tara sta intr-o taxa?
trebuie sa faca multe lucruri, nu pt taxa asta poate sa faca orice il taie capul!

cum sa avem un presedinte care a fost SECURIST!?
NU PUTE-AI SA FII FARA SA FII INFORMATOR !!!!! EL ERA CAPITAN DE VAS!
DACA NU VROIA SA FIE INFORMATOR ERA ING. IN PORT SI FISA VINEDEA BECURI NU STATEA PE PODIUM!

ps: azi la fac am un prof de mate(lupu) care i-a fost prof cand era el la academie si era f mandru!

Snytz 11-05-07 12:31

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 895876)
pe mine ma deranjeaza CAND LICITATIILE SUNT MANEVRATE! E FURT!
de ex. tu daca aveai o firma de asfaltare si erai in concurenta cu firma lu casuneanu, iar el castiga licitatia, atunci si pe tine te-ar deranja!sunt multe firme care dau faliment pt ca sunt alte firme care "opereaza"!
ceea ce spui tu duce la globalizare, ceea ce este un lucru f f f rau!
trebuie sa fie concurenta!
TOATA LUMEA TRABUIE SA AIBA SANSE EGALE, NU CA IL ARE PE MARINARU' POPEY LA PROVA!

de eu am fost la o licitatie pt pamant la mng si a aparut un mafiot(mana dreapta a lu nicu) si nu a putut licita nimeni pt ca ne-a avertizat!

asa ca...pana nu esti implicat in vreuna din astea nu prea te deranjeaza!

casuneanu i-a dat un s500 si un pamant f ieftin dupa care l-a vandut de 20x mai scump!

PE MINE MA DERANJEAZA HOTZIA!
DACA FURAM EU...ERA "CORECT*", DAR ASA CA NU POT SA FUR MILIARDE NU NU IL AM PE BASINESCU IN SPATE LA PUSCARIE CU EL!

din cauza lu base platim gazul de 4x mai scump!asta nu stiai ...sau nici asta nu te intereseaza!

iar cu taxa...pt ca a vrut sa o scoata inseamna mare lucru!?daca iti face benzina de 5 lei o sa te doara-n *** de taxa!ce o tara sta intr-o taxa?
trebuie sa faca multe lucruri, nu pt taxa asta poate sa faca orice il taie capul!

cum sa avem un presedinte care a fost SECURIST!?
NU PUTE-AI SA FII FARA SA FII INFORMATOR !!!!! EL ERA CAPITAN DE VAS!
DACA NU VROIA SA FIE INFORMATOR ERA ING. IN PORT SI FISA VINEDEA BECURI NU STATEA PE PODIUM!

ps: azi la fac am un prof de mate(lupu) care i-a fost prof cand era el la academie si era f mandru!

Daca datorita faptului ca ei doi au manevrele lor tu nu ai putut sa faci ceea ce vroiai atunci iti inteleg atitudinea si sunt de acord ca si el a furat si a fost comunis. Il dam jos ..... dar pe cine punem ???? Dintre toti hotii cine e mai putin hot decat hotul asta ???

TSC-Us 11-05-07 12:37

Quote:

Originally Posted by Snytz (Post 895884)
Daca datorita faptului ca ei doi au manevrele lor tu nu ai putut sa faci ceea ce vroiai atunci iti inteleg atitudinea si sunt de acord ca si el a furat si a fost comunis. Il dam jos ..... dar pe cine punem ???? Dintre toti hotii cine e mai putin hot decat hotul asta ???

asa e...NU STII PE CINE SA ALEGI!
DAR SUNT UNII CARE PREA IL RIDICA IN SLAVI SI ASTA MA DERANJEAZA F TARE!

ADEVARUL E CA TARA ARE DE SUFERIT PT CA ESTE BASE SUSPENDAT!
SI IMAGINEA NOASTRA, A ROMANIEI, ARE DE SUFERIT!
DAR BASE A GRESIT SI A MERITAT SA FIE SUSPENDAT!

Snytz 11-05-07 12:47

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 895890)
asa e...NU STII PE CINE SA ALEGI!
DAR SUNT UNII CARE PREA IL RIDICA IN SLAVI SI ASTA MA DERANJEAZA F TARE!

ADEVARUL E CA TARA ARE DE SUFERIT PT CA ESTE BASE SUSPENDAT!
SI IMAGINEA NOASTRA, A ROMANIEI, ARE DE SUFERIT!
DAR BASE A GRESIT SI A MERITAT SA FIE SUSPENDAT!

Nu e de ridicat in slavi, dar e cea mai buna alternativa posibila in momentul asta ! Sa speram ca pana la urmatoarele alegeri o sa apara cineva care sa merite, dar deocamdata trebuie sa ramana el.
Base la viata lui probabil a gresit atat de mult incat ar trebui executat, el a facut multe, dar ei l-au suspendat pt singurul lucru pe care DACA l-a facut a fost in avantajul nostru. El nu a incalcat consitutia intr-un mod atat de grav incat sa fie suspendat. Sa aiba rabdare sa isi termine mandatul si pe urma sa il duca pe primul camp si sa il impuste in ceafa, pt furt, delapidare de foduri etc ... dar nu pt ca a incalcat consititutia! Pe ei i-a deranjat ca nu ii mai lasa basescu sa fure asa cum erau ei obisnuiti si s-au gandit sa scape de el. Exista mari sanse ca Base sa se fi pus cu bata pe ei din invidie ca furau mai mult ca el dar asta nu am de unde sa stiu ... Pe mine nu poate decat sa ma bucure faptul ca se omoara intre ei, dar sa plece in pm din parlament si de la presedentie si sa se omoare in liniste pe un camp, sa pot sa ma uit si sa rad !

TSC-Us 11-05-07 13:09

dar el trebuie sa fie un model pt noi toti si cand greseste trebuie s plateasca imediat nu peste ani, cand termina mandatul 2008/9..!

tu daca ai faci ceva nasol imediat te baga la zdup nu dupa 2 ani!

dogy_10 11-05-07 14:54

Quote:

Originally Posted by Snytz (Post 895849)
Nu am zis ca Base nu a furat sau ca a casitgat corect Casuneanu licitatiile dar fata de ceilalti Basescu a furat mai putin (parerea mea), sau cel putin a furat in asa fel incat dezvolatarea tarii nu a fost afectata. Iar daca licitatiile castigate de catre Casuneanu nu au fost corecte, pe mine ca si cetatean nu ma afectat, pt ca eu sufar cand dau cu masina in gropi, nu cand da faliment concurenta lu Casuneanu. Atata timp cat soselele sunt asfaltate iar pretul este unul bun (chiar daca nu cel mai mic), pe mine nu ma deranjeaza (ramane sa solutioneze problema organele competente si de aici ii lasi sa se manance intre ei iar tu poti sa pleci la mare linistit). M-ar fi deranjat daca ala lua banii si eu ramaneam sa circul tot pe camp sau in cazul in care faceau ca CFR ul, care a cumparat n suruburi cu 150 mii lei un bucata, cand pe piata se gasea cu 5 mii lei. :D

ai 22 de ani degeaba...cum draq sa nu te afecteze pe tine ca cetatean cand casuneanu a facut un drum cu banii de doua

@TSC-U.....bravo da-i mai departe ca spui bine ce spui

All times are GMT +2. The time now is 11:16.

- Copyright 2026 4Tuning