![]() |
Re: My Black Beauty...
Inca mai este intreg kitul de mtech 2 ?
|
intai as vrea sa o dau toata
daca nu reusesc,vb...! |
am si yo o intrebare pt voi 2...mai avetzi curaj sa mergetzi cu masina?...app insanatosire grabnica...si pakt de masina fff frumoasa era...poate facetzi cva cu motorul..
|
cosminele, imi pare sincer rau, stiu cat iti doreai masina asta si acum cand e a ta..nu mai poti sa te bucuri d ea. E bine k ati scapat amandoi cu viatza si fara urmari grave, doamne fereste un scaun cu rotile. Multzumeste-i lui D-zeu k stau lucrurile asa!
bafta si...insanatosire grabnik |
imi poti da pe pm un pret pentru toata masina?
|
o desfac,deci cine este interesat de piese...
|
io scaune si obc ms
|
eu sunt interesat de gamurile electrice complete ( macarale+instalatie+butoane + surubele :) )
|
zi si mie te rog un pret pt motor cu si fara evacuare (cap coada). insanatosire grabnica si aveti grija de voi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cosmine...acum am aflat vestea...am ramas socat cand am vazut pozele , imi pare foarte rau frate...nu imi vine sa cred ce ati patit...Daca te pot ajuta cu ceva te ajut!!
|
ati avut mare noroc!! eu de la o ciocnitura mica la 50 la ora mi-am distrus mana dreapta pe viata, si voi la o viteza de 3 ori mai mare...ati scapat usor, mai ales ca a fost masina veche :( imi pare rau si de masina, oricum bani mai faci, masina iti mai iei, tu sa fii sanantos! ;)
|
Poti sa stii ca din clipa din care a explodat cauciucu ai renascut si tu si fratioru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning