![]() |
Re: Teleorman
Quote:
|
Daca se strang doritori sunt interesat.
|
este cineva din turnu magurele online ? sau din apropiere...si ma poate ajuta cu o informatie legat de o masina ?
|
Quote:
|
Salut
As dori sa imi montez folie pe geamuri, Autorizata!!! Imi puteti recomanda o firma care sa lucreze bine , sa nu am probleme dupa cu politia ? preferabil in Teleorman Multumesc!! P.S: Va rog sa ma iertati daca am gresit sau daca mai exista vreun topic ca acesta , eu nu am gasit . |
da dak esti din turnu dute la parasco
|
Quote:
|
langa abator , magazin de piese , faci si pompe de injectie acolo , au folie alfa rom trans de 600 de mii pentru fata si 800 de mii pentru spate si luneta .
eu de la ei am cumparat ca era sa imi ia Socol talonu :)) cu alea vechi Am luat decat certificatu de omologare si banutu ala 3d da folie tot de 70% am pus :)) daca vrei sa o pui dami un pm si iti dau eu numaru lu Cot , pune bine sa stii,sau daca vrei a lu Bobonete da din cate stiu eu ia mai scump . |
I l recomand pe Cot , baiat serios :) Apropo acum ca e mai cald afara facem si noi o intalnire ceva ? Am vazut ca se mai strang baietii pe la ciuperca ...
|
facem acum inainte de pasti ca sunt si eu acasa :P , daca nu desfac masinna pana duminica :))
|
Quote:
|
Quote:
da din cate vad eu suntem doar noi 2 pe aici :)) |
Quote:
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
vin si eu dar hotarativa