![]() |
Re: Espero GSI 2000 16v
4 Attachment(s)
Dupa indelungi asteptari a sosit si bara de rigidizare .....
|
=)) suna ca enduroaica mea la ture joase...te-am vazut cand ai urcat pe trotuar la noi...a iesit bine de tot masina,cum e cu omologarile?
|
fuge super bine masina ;) si zgomotul evacuarii e demential, succes in continuare!
|
Kaddet E daca nu ma insel.dupa cum e curbata inegal asa banuiesc ca nici la cielo nu e curbata egal adica lateralele nu sunt egale.
|
6 Attachment(s)
Asta e... nu a vazut omu titlu :D Ka sa incetati va spun ce am mai achizitionat
Gumele toyo t1r 4 bucati ; un mp 3 pioneer deh6900 si o pompa de benzina bosch /toate noi :D |
Arata foarte bine masina. Am vazut-o asta iarna in parcare in Azuga. Cert e ca trebuie sa ai mare grija cu toba aia. Un bolovan mai mare..sau o bordura...dar sa tac si sa te felicit si iti doresc sa nu ai probleme cu ea ! bafta
|
B-61-KYS- Merci :oops: Eu orcum merg cu grija cu masina ca e mai joasa si sant atent in toate partile ...daca lovesc toba asta e ... alta la rand/am de gand orcum sa o schimb .... la banii care i-am dat pe ea nu imi pare rau dc o busesc :D
Geo_ZGA-Cauciucurile sant ffff multumit de ele si ca aspect si ca utilitate. VEchea intrebare cu consumul ........................ iti raspund :D :7 -7,5 afara si 11 -12 in oras la un mers normal/ masina nu e de zi cu zi si nu sant interesat de consum .Orcum mananca numai top 99+.... |
felicitari pt toata munca depusa pana acum si multa bafta in continuare; felicitari si pentru gumele toyo...cred ca ai facut cea mai buna alegere. Eu tot toyo am pe masina, sant la al 3-lea set si nu cred ca le-as schimba cu nimic din ce este la ora asta pe piata.....nu stiu daca le-ai incercat inca, dar o sa vezi ca o sa ai si stabilitate mult mai buna.
legat de masina, este cel mai frumos espero vazut pana acum....o masina facut cu bun gust si banii multi investiti in ea....multa bafta in continuare |
Merci la fel Dun 3g .Merita toti banii gumele..... putini cunosc:D
Iar in legatura cu frumusetea mai am un pas important de facut ---sa o revopsesc...si retapitez..... sper sa fie cat mai curand ....:sad: :peace: |
2 Attachment(s)
Don te rog fii serios !!!:D
Deoarece am facut o rocada si am schimbat bordul lcd de kadett gsi cu unul lcd de vectra 2000.......:arrow:desfac bordul vechi si dau cercurile + un set de limbi transparente de opel.Mai aveam sa montez limbile transparente si leduri la vechiul bord ....sper ca altcineva va putea duce la bun sfarsit si face un bord de espero complect . :D Detalii despre cercuri si limbile transparente voi baga la bazar in curand sau astept pm .:!: |
1 Attachment(s)
Inca o poza cu cercurile...
|
Am vazut ca ai si GPL pe ea. Cat iti consuma cu motorul de 2000? Merci ;)
|
1 Attachment(s)
Unde am zis in acest thread sau in ce poza ai vazut tu gpl-ul pe motorul de 2000 ? iar 8 posturi mai sus am scris ca mananca NUMAI top 99+.Asta o fi gpl ?
:peace: inca o poza cu inelele :D |
1 Attachment(s)
....dupa doua zile de munca....
|
arata superb... l-am vazut si aprins, mai sus. e ceva deosebit :) a avut nevoie de modificari la instalatia electrica? banuiesc ca ai avut de mesterit la el ca sa intre...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning