![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
1 n-am sa stau la rand la permis si nici nu stau si asta nu te priveste DELOC pe tine
2 daca te uiti mai bine toti isi spun propriile pareri/ de aceea ma baiatule se pun poze: sa fie criticate,admirare... ca oricum posesul masinii va face tot cum vrea el ! eu n-am facut decat sa-mi dau cu parerea ce plm nu-ti convine tie nu stiu ! cum ti-ai dat tu cu parerea la culoarea masinii asa mi-am dat si eu si mai taci in plm ca deja devii de nesuportat...da-mi un pm cu id-ul tau de mess si vb acolo ( eu am incercat sa-ti dau pm dar nu merge) te rog eu mult sa nu mai postam aici aiurea! ULTIMUL MEU POST REFERITOR LA DISCUTIA ASTA! |
canibalu vezi-ti de treaba nu fi tzaran si nu mai arunca aceste cuvinte urate.Omul si-a spus parerea. Si daca esti atent ai sa vezi ca mai multi au criticat acele stickere . Mie unul nu mi se par urate , dar e problema fiecaruia , vezi-ti tu mai bine de treburile tale.
|
se pare ca mi-am pus copilasii in cap....SSSS ca va i-au la pla...
|
Esti un fraier obosit , ultimul meu post aici,nu merita sa arunci cu asemenea cuvinte cand omul e prost si nu intelege....canibalu , impuca-te , sau mai bine arunca-te ca e mai ieftin;)
|
1 Attachment(s)
O Poza De La .....................
|
LoooL !!! Discutia incepe frumos si se termina cu "Fraier obosit". Si cand te gandesti ca toate astea de la stickerele lui UFO. LoooL specific romanesc, oricum.
Sa traiasca Conu UFO cu masina lui belea, ca si acum stateam cu debitmetrul stricat si ma luam dupa toti nepriceputii cu testerul in mana si schimbam la sonde Lambda de ma plictiseam. Apropo, vrea cineva o sonda Lambda? LOL |
ai tata la modificari de iti trebuie asistenta cind pleci la drum !!!!! dar bafta mai departe
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
asa trebuie sa arate o masina.Felicitari!
|
Quote:
ps: ce discuri mari are lambo asta.... in special pe spate LE: mi-am amintit ca am si eu o intrebare: cum ai umflat aripile? |
4 Attachment(s)
Azi Am Demontat Motorul Si L-am Trimis In Germania La Vmax
Sa Il Faca Evo 450 La Montare Am Sa Pun Cutie In 6 Trepte Si Autoblocant Hidraulic Progresiv |
felicitari pt ce faci cu masina asta!!!
|
masina arata bine.am vazut-o si la 4tuning day.bertone_turbo,ai putea realiza un altfel de prinderi pentru spoilerele fata spate.eu am observat ca erau prinse cu niste suruburi in parti.poate ai putea gasi o solutie de prins pe interiorul aripii,pe margine.in rest super OK
|
consum ?
desi la nr de caluti pe care ii are nu prea se uita omu la consum totusi am si eu o curiozitate :
Cati litri devoreaza : condus normal - oras / afara condus agresiv inca ceva : viteza maxima ? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning