![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
-Eu zic ca a fost o seara frumoasa.....curse , footbal , bere.......sa tot traim asa!!!! Eu zic ca este de repetat .......
|
sambata viitoare ce facem ? :D
|
:oops: :oops: :oops: Lasa blondule ca aducem niste stranieri data viitoare :???:
Oricum... momentu culminant a fost cu "nea pitzi", daca poate cineva sa puna filmu ar fi caterinca.... :twisted: |
Quote:
|
hmmm pai vdm de nu om sta acasa:D
|
Sambata viitoare jucam volei ... nu asa a ramas? ... k de "fotbal" ni sa cam luat cel putin mie ... k de nervi era sa-mi omor nevasta si copii acasa :lol: .. deci pt weekendul urmator aveti de ales intre:
1- polo cu crosa de basebal in bazin 2- aruncatu bujiei in parbriz (sau luneta dupa caz) 3- volei pe Magheru imbracati in piele ... V-a las pe voi sa votati daca se poate si un poll :lol: |
Iar in legatura cu meciul de asta seara dupa cum am afirmat si la conferinta de presa nu mai am nimik de spus "NO COMENT" ... sper si ma rog la Dumnezeu k Nea Pitzi` sa fii ochit vreo valoare (sentimentala) de la noi din lot nu de alta dar de plictiseala il cam luase somnul .... un BLATTTTTTTTTTT mai mare ca asta nu am vz de cand bunica ma facut ... ati cumparat tot, de la albitrii pana la cel mai mic fir de gazon (pe care l-am cules io de cateva ori cu curu :lol:)
|
sunt rupt... numai pot de picioare.. de spate :)) zici ca am dormit p jos
|
Quote:
A fost frumos, de repetat foarte curand :D |
deci cine a castigat pana la urma? :D
|
-Toti am castigat......picioare praf.....febra musculara.....certuri ca la a facut ca la nu......dar asa e normal.....mai bagi mai scoti....ca sa mearga berea dupa...
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu frate faza, eram langa tine...
Cat despre senzatie.....:oops: :lol: :lol: :lol: |
Quote: