![]() |
Re: MarisDesign
2 Attachment(s)
Asta seara nu am avut chef de brush. Asa ca am facut ceva rapid, mai mult incercand sa vad daca mai stiu chop clasic. Si cam asta a iesit, Aston Martin la plaja. :lol::lol:
|
Quote:
|
incearca sa ramai la full brush ,nu prea tia iesit calumea ,pare cam ciudata cu negru ala pe ea
|
2 Attachment(s)
"Incearca sa ramai la full brush"....asta e dura:lol::lol::lol:
Ma bucur ca iti place, Reme. Am inceput niste LineArt daca tot sunt liber. A iesit asa ceva... O sa fac mai multe si incerc totodata sa le fructific in viitor. :-) |
2 Attachment(s)
Vad ca LineArt-ul nu prea are succes. Am inceput un tuning/concept bazat pe GT86. Desenul e facut doar din pentool, fara freehand provizoriu. Referinta am folosit-o doar pentru perspectiva. Pareri?:D
PS: urmeaza render, dar nu stiu daca sa fie realist sau genul de "design sketch" |
Quote:
Arata prea SF si parerea mea e ca nu se potriveste absolut deloc. In rest, e superba. Felicitari. |
Merci. O sa fac 2 versiuni probabil.:D
|
daca o mai latesti pe spate o sa dea bine partea aia de la roata
|
1 Attachment(s)
Uite si versiunea cu roata spate. Plus aripi Rocket Bunny pe care le ador:D:D
|
Esti foarte tare omule ! Eu nici in prezent nu reusesc sa-mi dau seama cum stapanesti atat de bine pentool-ul. Inca odata felicitarile mele !
|
Quote:
Perfectiune absoluta! Asculta-ma, trebuie facut un full brush la asta. Si integrata intr-un abckground cu o atmosfera frumoasa. Dar tu facund doar studio poate vei avea nevoie de ajutor pentru asa ceva. Cand esti hotarat sa faci, contacteaza-ma si poate face o colaborare. :D Ca sa iasa ceva beton. :) |
vai de capu meu cum poti sa lucrezi :shock: socant!
|
1 Attachment(s)
Multumesc tuturor. O sa incerc sa ma depasesc si in render la lucrarea asta, ca merita. O sa dureze ceva dar sper sa iasa frumos. Skelter, intai sa fac eu renderul si sa vad cum pozitionez intr-un bg si daca sunt probleme vorbim:D.
Ps: am schimbat putin designul si la prag/usa:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Sa vedem..... Am lucrat putin la bg si la render. Defapt nu e un render 100% ci e combinatie intre render si c/p de pe un donor pe care l-am atasat aici. Masina este pe faleza unui hotel montan, pentru asta se vede reflexia unei cladiri pe stanga. Trebuie lucrat si bg si oricum mai e muuuult pana la final. Pareri pana acum?:D
|
Quote:
Numai ca background-ul nu e prea spectaculos. Nu prea se potriveste cu masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning