![]() |
Re: China Town Racing - 19 mai 2013 - Bucuresti
Cea mai tare faza a locului a fost urmatoarea Vectra A 2.0 SFI care era in grupa C s-a dat la libere cu honda civic castigator la grupa D si surpriza ...Vectra a batut !! Bravo BEBE bomba masina !!!
|
Dezorganizare mai mare ca la "ilegale" - unde e clar frumos; am admirat NSX ul in parcare, nu l am prins pe "pista" ... ; cu plata la intrare si au scos parleala ... un 4x4 cu troliu n aveati si voi sa scoateti Corvette ul din apa??! unde au fost masinile din anunt/reclame de 900, 1100 si nu mai stiu cate iepe? Meritati niste amenzi sa va cada plombele pt aceasta organizare ... masina pompieri era de muzeu sau cat. retromobil, salvarea si interventia au aparut pt ca urla lumea - tot spectatorii au ajuns primii la amaratul din masina !
Nu mai cautati scuze , cereti le ! |
Quote:
|
Eu vad partea buna ca dupa anii sa organizat si in buc ceva
|
Daca se vroia o altfel de organizate sigur sumele de participare si spectatori erau mult mai mari, deci pentru cat s-a platit eu cred ca organizarea a fost cat de cat bunicica cu mici exceptii cum ar fi traseul si gruparea. Oricum s-a municit destul de mult si au fost implicati f multi . Sper sa se mai organizeze si pe viitor si sa invatam toti din greselile de azi .
|
Quote:
salvarea a durat 30 de secunde sa ajunga la fata locului poti sa te uiti pe filmare s-au anunatat foarte multi ca de OBICEI si nici jumatate nu cred ca au fost prezenti :) la urmatoarea organizare te INVITAM sa faci parte din STAFF si sa te duci tu la POMPIERII BUCURESTI sa aduci o AUTOSPECIALA de ultima Generatie ! |
Ce de scuze aveti acum, nu vedeti cati nemultumiti sunt?, sau iar o sa stergeti posturile?
reveniti-va "organizatorilor", suntem in 2013, stafeta e sus de tot, <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/InyfDxizN9M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> lasa-ti scuzele penibile, ca ati tras de garduri si alte cele, cand promiti ceva, faci...daca vrei sa ai cuvant mai departe |
Quote:
|
baieti cand e etapa la tulcea??stie careva?
|
https://www.youtube.com/watch?v=YmGHZR0y_p8
"Nu e surd mai mare ca acel ce nu vrea sa auda". Pacat ca a fost nevoie de inca o dovada de acest fel sa intelegem diferenta dintre o cursa organizata la nivelul anului 2013 si o cursa organizata la nivelul anului 1998 iar dupa cum se observa si in izvoarele istoriei curselor de tip sprint paralel, LR nu ar fi tocmai la primul eveniment in cadrul caruia se petrece un astfel de incident. In ciuda faptului ca multi au blamat acest concurs si parea ca nimeni nu va participa...multi "au semnat condica". |
La Tulcea ca are pista de DRAG nu pe sosea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
uite special pentru tine , o sa ii cer lui Seby scan la TOATE FACTURILE pentru organizare si incasarea pe taxa de participare si parcare ( numai ca parcarea EU personal nu stiu unde se duce ) si vom vedea cine s-a imbogatit ...si e POSIBIL sa avem o surpriza MARE de tot pe langa asta , NOI prostii astia care ne-am luat ... in gura am venit de N ori si cu 1 saptamana inainte la locatie pe banii nostrii si benzina din buzunar mancarea si bautura noastra ....sa facem bine nu ? |
Nu am fost prezent dar permite-mi sa imi las parerea . Prea multa lume se plange, semn ca ceva nu a mers cum trebuie . Nu spune nimeni ca a fost usor pentru organizator sau ca organizatorul nu a facut tot posibilul sa se desfasoare cursa cum trebuie . Insa acei oameni au platit si nu au fost multumiti . Voi ca organizatori trebuie sa tineti cont de parerile lor si sa incercati sa faceti mai bine data urmatoare . Degeaba insultati oamenii pentru ca asa nu rezolvati nimic . Sau inchideti topicul daca nu mai vreti pareri negative.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning