![]() |
Re: lumini bord golf 3
Quote:
|
sal daca vrei sa schimbi ledurile din blocul de lumini (de unde aprinzi luminile ) trebuie sa desfaci blocul de lumini si sint vreo 3 sau 4 leduri care se schimba ffffff usor
|
Quote:
|
eu am dat jos filtru ala cu plastic cu tot si becul si am lipit cateva leduri smd direct pe plasticul ala unde se vede lumina si a iesit foarte bine.poate o sa pun si o poza doua deseara acu sint la munca
:-) |
4 Attachment(s)
uite ceva poze cu ce am reusit eu sa fac poze facute cu tel nu au o claritate prea buna
|
Poti sa explici te rog cu ai reusit sa schimbi culoarea la km si ceas.Si mai era o chestie cu schimbatul foliei sau asa ceva se lumineaza scrisul in timp ce restul ramane neiluminat.Daca sti sau ai timp explica te rog,pentru ca vreau sa scap de lumina verde care a mai ramas pe bord. In rest am reusit sa modific la fel ca tine luminile de bord albastru cu rosu pe caldura mi sa parut ceva genial.
|
sal, daca ai rabdare si timp o sa reusesti sa le schimbi daca ai bord alb sport e putin mai complicat trebuie desfacut tot,date ceasurile jos sa ramina doar partea electronica si acolo sint 4 leduri smd verzi le iei alea jos ai pus altele albastre si gata la km parcursi si la ceas e doar o folie alba si la ceasu asta alb sport mai e o folie jos acolo unde se aprind semnele la baterie apa ulei frana de mina acolo folia e asa facuta incat se aprind doar semnele alea .
daca vrei sa ma mai intrebi ceva uite id meu sebastianama.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vand folie ptr iluminat scris bord kilometraj golf 3.... am o singura bucata , este aceea din poza... pre 50 lei + taxe postale... 0762712912 / 0744143169
se poate folosi la modelul acela ptr gti fara probleme adica acel bord gri dar si la cele negre.... id mess: sidanttonio https://img593.imageshack.us/i/dsc05221d.jpg/ https://img26.imageshack.us/i/dsc05225no.jpg/ |
5 Attachment(s)
Dupa multe modificari, am ajuns pana la urma tot la varianta originala/stock ;) .
La consola de aer am folosit un bec BOSCH de 2W in loc de 1.2W si am curatat paianjenul cu apa si sapun, rezultatul este pe masura :D . La geamurile electrice am pastrat modificarea pe alb, totusi vreau sa le schimb cu unele originale, daca exista cineva interesat de schimb, cu cea mai mare placere. |
Foarte frumos ti-a iesit
|
are cineva idee cam cat costa panou ala cu reglaje ventilatie?
cand l-am desfacut pe el meu am vazut ca-s ruptui suportii aia de cabluri si reparat cu sfanta sarma:rolleyes2 dupa care o sa ma apuc sa-mi pun led-uri pe panoul ce-l cumpar deoarece nu pot sta fara panou acum ca-i frig, si merg foarte des cu masina |
salut savu.adrian poti sa imi trimiti si mie pe mess modelu de la bord care l-ai facut tu? mad_jockers id merci mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning