![]() |
Vezi ca stiu pe cineva care are V8 de pontiac/chevrolet de vanzare.Zi daca te intereseaza
|
ce pret? ce capacitate? ce putere? carburatie/injectie?
m-ar interesa! |
Re:
:shock: V8 de 5.6 cmc
wow marfa... Quote:
|
Re:
Quote:
Oricum daca stie vreunul sa treaca de pe injectie pe carburatie, spuneti-mi si mie, ca V6-le meu imi face figuri.Si ce bine mergea :cry: . |
se potriveste galeria de la carburatie pe injectie. galeria o iei de la un 2.0 V6
|
mane imi place masina ta.... e visu meu din copilarie....dar din pacate nu mi-am putut permite decat c am acum.....iti urez bafta si sa ai c baga in ea :D stiu cum e cu restaurarea...multa munca, bataie de cap si investitii mari......sa o stapanesti sanatos......
|
sa-l readucem pe codrin in capul listei..........poate s-o ambitziona sa isi termine masina.....daca s-or intoarce bogatzi mecanicii din tenerife. sau daca nu moare moshu alalalt pane se gandeste el sa-si adune motoru din juma de bacau.
|
vanator de posturi....
|
Vali, care-i treaba cu ideile alea ale noastre ? Se mai intampla ceva ? De Gabi ce mai stii ca vad ca nu mai dau de el pe net (messenger).
|
scuze pt lipsa dar nu mai am leaptoapa pt vreo 2- 3 saptamini
|
Re:
Quote:
astept sa se termine vremea asta de 2 bani(vechi) si sa pun fordul pe picioare.apoi sa iau 2.8 ca si asa sta degeaba si sa vad...ori il fac un 2.5 turbo ori un 2.8 cu carb de 5.6.....na,visez si io! |
unu
|
Motorul tau il poti face stroker si maresti cilindreea, vezi ca am discutat pe topicul meu chestia asta cu florin_cars. nici turbo nu suna rau, dar nu are rost acum sa te fugi dupa alte motoare cand de-abia l-ai facut pe asta.
Daca ar fi fost vreun mod sa o trimit in romania ieftin, imi cumparam thunderbird-ul inapoi de la compania de asigurari si il faceam ;pachet, ca aveam pe el motorul + transmisia + punti fata/spate bune, sunt sigur ca s-ar fi gasit ceva cumparatori. |
Re: ford capri 1979-2.0 V6
a mai inlocuit cineva mocheta originala cu una din asta,de la magazin?
cum fac sa se muleze pe toate formele ? |
Re: ford capri 1979-2.0 V6
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning