![]() |
Re: E36 - CT 69 LOW
Masina d la anu o s aibe 3.2 EVO btw...
|
Quote:
|
Quote:
Un mic sfat: daca consideri acest motor trebuie sa regandesti partea de frane, suspensie, etc. pentru a face fata noii puteri cu brio. Preferabil ar fi chiar sa le faci inainte. Inca o data mult succes. |
Quote:
ms frumos de support.. franele sunt de 3.0i e46 schimbate recent ... fac fata cu brio avand un diametru de 325mm pe puntea fata si 320 spate fata de 316mm si nu mai stiu exact spatele,care vin in echiparea standard M3 E36.. iar suspensia va fi schimbata cu siguranta ... |
Chiar ma gandeam,oare cand vine Devil pe topic :))))???
|
1 Attachment(s)
seamana dar nu prea :lol:
bafta cu masina ;) |
Hai ms ... dar nu asta era intentia ;)
|
Quote:
sport si tie ;) |
arata bine!!:D se vede ca nu e obosita,jentile arata beton (o sa tin un mom de reculegere pt bbs uri..........gata),la exterior tine de gustul fiecaruia.Sa o stapanesti sanatos si sa nu ii dai drumu' pe strada ca poate zgarie pe careva:twisted: .
|
Superba masina si planurile de viitor suna foarte bine :D
|
Multumesc frumos de commuri` si support :twisted::2gun:
|
Quote:
|
A iesit bine, e altceva. ACS-urile in ce stare sunt?
|
Ce bine ii shade pe drum, am mers in spatele tau azi de la gara pana la big si putin pe pod, am studiat`o putin, vorba ta, hate it or love it, imi placea mai mult inainte dar e bine si asa.. e altceva! Totusi la partea din fata parca e ceva ce nu se leaga cu restul masinii, probabil e vb doar de gusturi aici, in fine. Astept sa ii aud sunetul ala de 6 in linie :X, succes !!!:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning