![]() |
omu a zis IN JUR DE juma de minut, aia poa sa insemne si 40 de sec....
spre comparatie, timpul meu de la Legal Racing a fost 29,4 sec...am atins cam 180km/h |
Hehe.. ieri am dat ~150 km/h pe autostrada cu un matiz.. masina nu era a mea, nici nu mergeam undeva anume ca sa o calc mai serios pt ca eu zic ca mai putea, dar ne-am intors in buc la primul pod pe care l-am intalnit. Oricum de la 145 la 150 mi s-a parut o eternitate.. poate pentru ca a urcat asa de repede pana acolo (si asta s-a intamplat pt ca in momentul ala coboram un pod, podul ala de dupa Carrefour, si a luat-o matizu la vale zici ca intrase NOS-u in actiune) :lol: :lol: :lol:
P.S.: o intrebare: matizu are servodirectie nu? dar nu cred ca are din-ala duala, pt oras si pt afara care sa faca volanul mai \"tzapan\" la viteze mari, ca la un moment dat ma simteam ca pe aripile vantului de mi-era si frica sa trag de miniatura aia de volan.. :shock: :shock: :shock: |
Quote:
poate sa fi vazut pe kilometraj 230, desi aveai undeva la 210... cutia de 16v nu duce viteza aia... Un Scirocco STOCK 1.8 16V cu cod KR are 102 kw (~139 CP) si viteza de top max. constructibila 208km/h. De la 0-100km/h face putin sub 8 secunde. P.S. eu am acceasi masina |
:lol: am reusit 150km/h cu matizul lui krushx cu 5 persoane in masina, la inapoiere din tm :lol: :lol:
|
noul record personal 220 cand m-am dus la timisoara ci cand m-am intors
|
pe ce masina? (fara suparare, dar nu toata lumea te cunoaste :|)
|
Sau sa inteleg ca e vorba de Sierra pe care o ai in avatar?
|
nici problema ,da este sierra
|
Matizu ca Matiz da' sa vezi in Tico cum e la 150.Iti mai tb aripi ca in Taxi 2 si ti-ai luat zboru'.Afost pt prima oara cand adrenalina a dat-o in frica de-adevaratelea.
|
180 cu un VW Transporter pt pasageri :wink: (eram doar 2 oameni in el).
adevaru e ca in ala nu-mi faceam griji sa nu ma ia vantu cand treceam pe langa vreo masina ca in matiz sau tico, ci mi-era sa nu-i ia pe astia cu masinile mai sus amintite cand treceau ei pe langa mine :lol: :lol: hehe just kidding |
215 km/h in Ford Probe la 8 psi. Inca n-am avut curajul sa merg mai mult de 200 km/h la 17 psi. Mie frica sa nu \"damage\" motorul :lol:
|
Quote:
|
Fratilor, chiar nu vreti sa intelegeti: peste 160 cu Tico - vorba aia: ¨SENZATIE MAJORA¨
|
170 pe Bucuresti-Pitesti cu Renault Clio 1.5 dCI...mai mult nu putea.
|
1 Attachment(s)
Poza spune tot. Eram trecut de Slobozia pe 30 aprilie pe la 8.30. Vitezometrul merge bine . Aveam in fata un Fiat Coupe , in spate o Vectra si o Supernova. Vectra si Supernova erau la 160 iar eu o luam in fata bine. PS - Viteza de top a fost 175 .
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning