![]() |
Re: Donatii piese E34 !
Cumpar ceasuri bord v8
|
CUMPAR TOBA FINALA ,impecabila, fara pic de rugina pt M50 vanos E34 touring !!! Ofer pret bun !!! 0786102020
|
donez trager fata alb...poze mai tarziu sau maine,bucuresti
|
Quote:
|
donez un buson de la radiator apa,modelul cu vasul incorporat
|
cam in 3 zile dau jos un rezervor de combustibil,il donez ca nu am spatiu sa il tin,tel 0728689531
|
Buna ziua.
Are cineva perdea electrica pentru Bmw E34? Eventual Cumpar ! |
se impiedica careva de un padalier de manuala cu cu cilindru model 1,ptr 12v M20??
|
Am in minte un "proiect" si as avea nevoie de cateva piese defecte, care ar trebui aruncate in mod normal.
-disc/discuri de frana (crapate, tocite, ovalizate) (maxim 2 - nu am ce face cu mai multe) -disc ambreiaj / placa de presiune (de la cele care patinau rau, foarte tocite, crapate) -1,2,X bujii (arse, care nu functioneaza bine) Multumesc. PS:de preferat din Bucuresti ca sa pot veni dupa ele. Repet: doar piese defecte |
caut cam orice fel de piesa ptr un m20,am facut greseala sa las motorul la un "prieten" si am ramas fara,need some help:cry:
|
dau la schimb coaja bord cu izolatia ptr clima/ac pe niste suporti motor m20,bucuresti
|
caut o bara spate de e34. nu ma intereseaza culoarea. partea de jos sa fie buna. imi trebuie pt. o adaptare la e28. dau o saorma cu de toate..
|
care vrea am hayon de touring, stopuri, rezervor,astea le dau moka dar fara batai de cap.... mai vand o bara de spate M cu mici defecte si mai multe piese de berlina adica o berlina aproape intreaga fara fata si interior
|
are cineva un buton de avarii si bratu drept de la stergatoare?
|
daca esti sau treci prin sibiu iti dau eu butonul si maneta de stergatoare moka
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning