![]() |
noi cei de ma Midnight vom veni pe la 1:30
|
deci are rost sa vin maine :lol:
cred ca o sa ma plimb si eu pe acolo 8) |
cine mai vine?
|
deci sa fim tot pe la 1:30? sau la 6:30?
|
L E G A L R A C I N G
Am fost azi si miscarea a fost groaznic de slaba! Din pacate starea vremii nu a fost cea mai potrivita pana acum si nici mediatizarea. |
Re: L E G A L R A C I N G
Azi, sambata 26 febr se intampla ceva in Piata Parlamentului? Am fost ieri si alaltaieri la diverse ore (19-23.30) si nu s-a intamplata nimic. ieri seara nu erau nici macar luminile aprinse. Daca se intampla ceva, la ce ora va fi ?
Multumesc. |
mah este in Piatza Constitutiei si stiu ca organizatorii ziceau ca se incepe la 6:30 in fiekre zi dar de-obicei incepea pe la 7-7:30....dar nu stiu acum sambata cand se vine,ne raspunde cineva?
|
pana la urma imi zice cineva daca vin la 13:30 sau nu ? adica la ce ora incepe ? (asta daca incepe ceva)
ca nu am chef sa vin degeaba sa vad casa poporului |
Nu stiu si eu vreau sa plec dar vad ca nu anunta nimeni ! Eu la 2 o sa plec sa vad ce e pe acolo !
|
PENTRU TOATA LUMEA LA 13.30 SE ADUNA TOT MR IN FATA CASEI POPORULUI .PE LA ORA 16 VA INCEPE CAMPIONATUL DE SNOWBOARDING CARE VA TINE VREO 3-4 ORE.DECI DE LA ORA 13.30 NE VEDEM CU TOTII IN FATA LA CASA POPORULUI
|
adica va tzine de la 1:30 pana la 4?.....sau dupa ce se termina cu snowboarding se incepe?
|
Insomnia nu va veni.
E prea \"confusion\" acest eveniment. Si organizator ... in primul rand a vrut ca sa venim ... dupa a uitat despre noi. |
pffff se spune ca fumul de cauciuc face cat 10 tigari , :roll: :roll: -- azi am fumat vreo 100 de tigari pe putin :P
crazzzzzzzzZzzZZzzzzy stuff , ff frumos ... o sa vedeti pe filmele lui zoliat P.S : Hello 2 ct-87-ady , X-Ray-Eyes :P |
extraordinar show-ul
felicitari lui edy cu sierra V12....care a reusit sa imi sparga timpanele.... :D |
Re:
Quote:
Imi suna cunoscut. Ar fi putut sa fie ceva frumos, nu contest munca soferilor de a arta ce pot insa as fi facut mult mai mult spectacol. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning