![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
felicitari organizatorilor si participantilor ... de data asta chiar se poate spune " cel mai tare show de pana acum "
La mai mare .. pakt de Maroo ... dar bn k nu e grav .. tot raul spre bine ;) |
respect dm florica pt organizarea acestui show ;)
|
supertare show-ul...organizarea a fost si ea la inaltime fara incidente...iar hai-ul si cu msk-ul au facut supershow,bv si tineti-o tot asa in continuare si asteptam alte evenimente de genul cat mai curand....;)
|
-Intrati pe mesul meu daca vreiti filmul cu Maroo.....de pe telefon filmat. Aici nu-l pot urca.
|
Quote:
|
bravo anonymous si nsl !!!
|
Quote:
|
FELICITARI PARTICIPANTILOR...!!!! se mai pot face si evenimente frumoase si fara incidente ...conteaza foarte mult si participantii...asta inseamna sa nu poata sa intre cine vrea ... au fost oameni care au fost refuzati!!!!
multumesc in numele ANONYMOUS motorsport si NSL ROMANIA domnului SANDU SEBASTIAN,pt ajutorul dat...vreau sa mai multumesc publicului care a fost la inaltime astazi... |
Felicitari si din partea mea atat organizatorilor cat si participantilor !
|
Sa cante muzicaaa!!! Sper sa dau de soferul din Taxi sa ma aduca repede acolo pana nu consumati tot.. :D :D :D
|
Respekt pentru omul care a dat totul de la masina sa , pace omule . Felicitari lui HAI`u :D e piesa omu` ;) si felicitari tuturor celorlalti concurenti precum si organizatorilor...sa speram ka la anu` o sa fie mult mai mare ;)
|
Am uitat sa il felicit pe ALEX ,este prima masina care face show din clubul DREAM SQUAD(este si prima zi de cand au facut lansarea...avem timp sa le vedem si pe cele care stau acum ...:D)
LA MULTI ANI DREAM SQUAD!!!!!!! |
Quote:
|
si felicitari pt raz care a alergat toata hala de metro pt a aduce tubu ala mare,care cred eu ca a salvat masina
|
super tare!!!asa mai da,hai frate odata si cu filmuletele ca dorim sa revedem:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning