![]() |
Re: Golf 2 brasov-ean :D
eu sunt de acord dar mai in colo ca a mea tre sa intre la tinichigerie si nu stiu cand intra si cat sta........
|
salut! si eu am un golf 2, dar e pe motorina 1,6 gtd. ti-am citit toata istoria golfului si vreau sa-ti zic felicitari! totusi as vrea sa mai vb. si sa te mai intreb unele chestii,poate chiar sa ne intalnim. id meu de mess e danutz_dan87
apropo: daca hoatrati sa ne intalnim toti posesorii de golfuri, vin si eu! bafta! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
23.05.2008 concurs indemanare......locul 2
|
nu vrei sa mergi la vtm? tot cu golf. am unul pregatit.
http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...erie_foto.html |
te astept aici sa cunosti tara....
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/79994-intalnirea-mk1-mk2-romania-2008-a.html |
ink nu stiu sigur.....astept sa se hotarasca data si poate reusesc si eu sa ajung ;)
|
22 Attachment(s)
nu am mai scris de mult aici......acum cateva luni masina a suferit o rasturnare dupa care nu prea mai putea fi refacuta.......a urmat achizitionarea alteia si am inceput de la zero.....cateva piese au mai putut fi recuperate de pe cea veche......poze de la achizitionare si pana la momentul de fata......
|
Quote:
|
10x.....si eu ti-am vazut masinutza in ultimul timp k am tot avut treaba prin sacele....super arata
|
si eu te-am tot vazut blondule..:))...astept transplantul ala la motor..
|
:D......se face si ala seriff.....dar nu de curand
|
5* omule ;)
|
Ce oracaie masina ta, ti-am vazut-o acum 2 zile prin livada e superba.
|
Re: Golf 2 brasovean:D
3 Attachment(s)
Sa mai inviem topicul cu cateva poze de la ultima indemanare unde Blondu a luat locu I la N2 ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning