![]() |
E o parere pur subiectiva acum...nu poti atrage laudele tuturor...singura chestie este modalitatea in care a spus-o, si LEXUS te-as ruga frumos sa incerci pe cat posibil sa ai grija cu limbajul...puteai sa fii si tu mai diplomat...ai pus degeaba stelutzele de rigoare, ca se intelege bine ce ai vrut sa zici...
Ca sa fiu strict ontopic, as prefera sa fac dintr-un Cielo un gen de pimp car...si dintr-un Tico o masina de VTM... :lol: Serios... |
B 31 FXN, mersi pentru apreciere! Da, toba finala este borla.
Bogdan_16v, sunt intr-u totul de acord cu tine. Pe mine m-a stresat exact cum ai spus si tu mai sus, modul in care a spus-o. |
4 Attachment(s)
daewoo lanos
|
1 Attachment(s)
si asa sper sa arate si lanosul meu la anul :twisted:
|
1 Attachment(s)
Nubira mea.
|
1 Attachment(s)
Bara fata noua care inca nu este gata + pleoape .
|
Ema, asa o sa fie. :wink:
Exista club Daewoo la noi ?! Cine vrea sa facem ? :ciggy: |
la motor ai ceva facut sau .... ?
|
Chip, filtru conic K&N, evacuare (catalizator inlocuit cu toba de foc borla, intermediara scoasa si pusa teava, toba finala borla). Am vrut sa-i mai fac niste lucruri la motor dar mi s-a spus ca nu merita mai ales ca in vara imi iau alta masina.
|
pt B 68 VLD da exista un club daewoo cu forum.. daca nu sti adresa da-mi un mp si iti zic eu :wink:
|
Re:
Quote:
coo`, pai nu mai baga , ai idee cam cati cp ai acum ? |
Nu am mers la dyno ca sa-ti pot zice exact cati cp am. Chiar habar nu am cati cp am acum. Pe net spuneau la masina mea ca chip-ul imi da 9cp, in rest nu stiu. Motorul este 1.6 dohc 106 cp standard. Daca poate cineva sa-mi zica cati cp am acuma i-as ramane profund indatorat. :lol:
|
MMihai, am gasit, oricum mersi frumos.
|
da 200.000 lei , si afli , 0-100 km/h , cati cp ai etc.
|
Vlad, daca te bagi in clubul Daewoo ce o sa faci cand o sa vinzi masina?
Vezi ca trebuie sa vorbim in legatura cu liniutele de duminica. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning