![]() |
Re: SKODA FABIA fabricat 2007
Multumesc pt aprecieri.Panourile vor fi gata pana la sfarsitul saptamanii.asa ca foto cu ele in curand
PS Si eu le astept ca m-am saturat sa stau cu usile asa |
bravo, nu te-ai lasat
azi am trecut pe la relu, un scurt reglaj la lrx si pioneer si am inceput sa ma gandesc la ce-mi mai trebuie subwooferul coboara bine difurile, si sunt inca pe filtre, nu full active, cu o limitare la 40 hz din lrx {multicanal :( } ps am uitat, subul e ca sa ma fac remarcat si sa dea impresia de "audio pimpin'" :D spor la treaba |
Ce lrx ai de poate taia la 40 hz ca eu nu stiu nici unul care sa faca tb asta?
Si la mine se poate scoate sub-ul fara pb dar anumite frecvente nu pot fii cantate asa cum tb de hy-uri. |
lrx 5.600 oldschool, config C parca 2x170 {4} + 1x240 {2}
http://www.audison.it/content/eng_lrx5manuale.pdf vorbesc de HPF 40 hz, pe difurile fata, la momentul actual HPF-ul hud-ului este dezactivat, hi energy-urile canta cat le lasa statia ce m-ar interesa pe viitor ar fi o statie 4 canale sa mearga full, fara vreu hpf :twisted: ... si bye bye subwoofer ;) |
de ce nu incerci in full.......
|
nu am timp sa recablez masina ... dar odata si-odata se va face
|
2 Attachment(s)
Sunt gata panourile usilor........
|
Quote:
|
Au iesit SUPER ! Bravo !!
|
Multumesc...........
|
Relu ce medii recomanzi pt mine.......
|
Ma gindesc la HD500 sau HL70. Depinde de locul unde te-ai gindit sa le pui.
|
te gandesti la 3 cai?
renunti la sub sau il bagi pe amplificator separat? {ca stiu ca ai un 2.9 parca :-) } frumoase fetele de usi, felicitari. ce parere ti-ai facut vis a vis de p88, ca eu inca nu l-am montat pe-al meu, imi place din ce in ce mai mult p99-le :oops: . e si foarte usor de butonat si are un display imens... |
Da ma gandesc serios la un syst pe 3 cai dar nu vreau sa renunt la sub,acesta are rolul sau in system.
Legat de HU incep sa indragesc din ce in ce mai mult PIONEER-ul fiind mai pe gustul meu decat Clarion,ma refer la sunet. |
Apropos mercic de apreciere pt panouri:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning