Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

ADDOstreet_racer 15-08-08 21:03

Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik

Mersi stiu k mai am de exersat sper sa progresez incet , incet .....si DA ....ABSOLUT TOATE DESENLE MELE SUNT DE LA ZERO ......NU EXISTA NIMIC COPIAT ........altfel nas mai dsesena deloc ...

ADDOstreet_racer 06-09-08 12:16

10 Attachment(s)
Gata am revenit cam asta am facut in ultimu timp ...astept pareri ....sa incepem :Chevy Impalla , Golf 4 , Mazda 2 concept , BMW M3 , Honda S2000 , BMW Z4 , Fiat Grande Punto , Ford Focus , BMW M3 Cabrio si o incercare ptr o Salupa Porsche

ADDOstreet_racer 06-09-08 12:22

4 Attachment(s)
Asa continuare : Renault Megane , Volvo ala nou C30 sau cum se numeste k am uitat , Fiat 500 , Peugeot 207 ..
Vreau sa mentionez k stiu k desenele mai au unele greseli dar leam facut mai mult ptr a exersa , nu ptr perfectiune ...

no limits design 15-09-08 01:38

fiatu` ala e superb....felicitari

MoldamiN 16-09-08 08:09

ado poti sa-mi spui barca vazuta in plan la ce scara ai facuto? daca da poti pune si un omulet in ea ca mi se pare ...

DriftDesign12 18-09-08 03:52

Nice drawings man...Imi place stilu tau si cum ai evoluat...Keep goin':D

ADDOstreet_racer 07-11-08 19:22

6 Attachment(s)
Revin dupa foarte mult timp in care sper k am progresat ...astept sa va dati voi cu parerea ..............: mitsubishi evo x , mini cooper s , aston martin concept , nissan silvia drift fata , nissan silvia burn , nissan skyline spate , nissan skyline fata .........in realitate arat mai bine decat scanate in orice caz ..:))

Evoluzione 07-11-08 20:55

Superbe... chiar imi plac :D Bravo!

ADDOstreet_racer 08-11-08 11:08

1 Attachment(s)
Am inceput un Audi S8 ....

ADDOstreet_racer 09-11-08 11:48

4 Attachment(s)
Am terminat si S8 ..sper sa va placa ...

Evoluzione 09-11-08 12:15

Simpatic! :-P
Acum intaleg! Ca... nici cum nu ghiceam in ce pozitie era prima poza (din postul ulterior :oops:)

ADDOstreet_racer 09-11-08 18:20

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 1852721)
Simpatic! :-P
Acum intaleg! Ca... nici cum nu ghiceam in ce pozitie era prima poza (din postul ulterior :oops:)

:))),,,,Da oricum desenu lam gandit pe parcurs cel faceam ...si yo eram curios ceo sa iasa ...yo zik k iesit ceva dragut ..ma rog ..mersi ....da lumea veche nu prea mai e pe aici .....axel ....restu nu prea mai misca nimic pe situ asta ,,,,,

Ace Axel 10-11-08 20:20

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 1853484)
:))),,,,Da oricum desenu lam gandit pe parcurs cel faceam ...si yo eram curios ceo sa iasa ...yo zik k iesit ceva dragut ..ma rog ..mersi ....da lumea veche nu prea mai e pe aici .....axel ....restu nu prea mai misca nimic pe situ asta ,,,,,

mda ... din nefericire nu mai e ca la inceput si am preferat sa nu ma mai implic. "privesc din umbra" . desenele tale sunt super misto... mai mult spre artistic :D

bafta ;)

ADDOstreet_racer 11-11-08 15:08

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1855837)
mda ... din nefericire nu mai e ca la inceput si am preferat sa nu ma mai implic. "privesc din umbra" . desenele tale sunt super misto... mai mult spre artistic :D

bafta ;)

Mersi axel pacat ....asta e yo sa mai pun aici dsene cand am timp sa mai fac ...

ADDOstreet_racer 12-11-08 13:47

1 Attachment(s)
am mai facut ceva rapid ....sper sa va dati voi seama ce este ........

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning