![]() |
Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik
Mersi stiu k mai am de exersat sper sa progresez incet , incet .....si DA ....ABSOLUT TOATE DESENLE MELE SUNT DE LA ZERO ......NU EXISTA NIMIC COPIAT ........altfel nas mai dsesena deloc ...
|
10 Attachment(s)
Gata am revenit cam asta am facut in ultimu timp ...astept pareri ....sa incepem :Chevy Impalla , Golf 4 , Mazda 2 concept , BMW M3 , Honda S2000 , BMW Z4 , Fiat Grande Punto , Ford Focus , BMW M3 Cabrio si o incercare ptr o Salupa Porsche
|
4 Attachment(s)
Asa continuare : Renault Megane , Volvo ala nou C30 sau cum se numeste k am uitat , Fiat 500 , Peugeot 207 ..
Vreau sa mentionez k stiu k desenele mai au unele greseli dar leam facut mai mult ptr a exersa , nu ptr perfectiune ... |
fiatu` ala e superb....felicitari
|
ado poti sa-mi spui barca vazuta in plan la ce scara ai facuto? daca da poti pune si un omulet in ea ca mi se pare ...
|
Nice drawings man...Imi place stilu tau si cum ai evoluat...Keep goin':D
|
6 Attachment(s)
Revin dupa foarte mult timp in care sper k am progresat ...astept sa va dati voi cu parerea ..............: mitsubishi evo x , mini cooper s , aston martin concept , nissan silvia drift fata , nissan silvia burn , nissan skyline spate , nissan skyline fata .........in realitate arat mai bine decat scanate in orice caz ..:))
|
Superbe... chiar imi plac :D Bravo!
|
1 Attachment(s)
Am inceput un Audi S8 ....
|
4 Attachment(s)
Am terminat si S8 ..sper sa va placa ...
|
Simpatic! :-P
Acum intaleg! Ca... nici cum nu ghiceam in ce pozitie era prima poza (din postul ulterior :oops:) |
Quote:
|
Quote:
bafta ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai facut ceva rapid ....sper sa va dati voi seama ce este ........
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning