Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Honda S2000 vs Mazda RX-8 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3571-honda-s2000-vs-mazda-rx-8-a.html)

zGb 10-03-06 13:08

Re: Honda S2000 vs Mazda RX-8

Quote:

Originally Posted by bogdan80
RX 8 sta mai bine, iar la capitolul acceleratie e tare.

LOL!!!! genial!!!

Fast8 10-03-06 13:59

Quote:

Originally Posted by Race
RX-8 masina de familie...ce gluma ! Locurile din spate sunt facute sa poti da o tura pana in oras/la munte pentru o zi impreuna cu prietena,un amic si prietena lui...nu pentru a-ti pune nevasta in dreapta,cei doi copiii in spate,3 geamantane in porbagaj si hai la mare pentru un sejur de 10 zile intr-o statiune de pensionari.

Nu stiu cum sa-ti explic, dar mie-mi incap bagajele in portbagaj pentru o luna de concediu (crezi ca atunci cand merg in Romania trimit bagajele cu avionul sau cum???),iar pentru in sejur de 10 zile ramane pe jumatate gol. Nu suntem nici unul de 180 cm sau de 100 de kile, iar prietenii daca vor sa vina in concediu, sa vina cu propria masina. Poate altora nu le este suficient spatiul, insa noua ne este. Si chiar n-avem nici o legatura cu pensionarii ...Tie ti se pare ca masina asta ar fi pentru pensionari???

Race 10-03-06 14:44

Cand esti doar tu si nevasta iti ajunge orice masina.Cand zici "am familie" te referi si la copii.Pe ideea asta,si Honda S2000 poate fi folosita pentru a merge in concediu doar doi oameni.

Ce vroiam sa zic e ca masina are locurile din spate ca sa fie acolo pentru cazuri speciale,daca stii ca in mod constant o sa mearga cineva in spate (indiferent ca e vorba de amici,colegi,copii) nu e cea mai fericita alegere.Concluzia era ca RX-8 are un avantaj practic foarte mic fata de S2000.

NWZeu 10-03-06 14:52

ai perfecta dreptate Race - S2000 este un coupe veritabil, pe cand RX8-ul ca sa il citez pe Clarson "behind this 2 doors are 2 midget ones, and the sporty coupe transforms into a saloon " :) adevarat ,RX8ul are un avantaj practic dat de locurile din spate (chiar daca nu sunt foarte confortabile) si aceasta nu afecteaza nimic confortul scaunelor din fata, din punctul asta de vedere avetzi perfecta dreptate.

sandumrs 10-03-06 17:03

Da si eu votez tot cu S2000 si cu al sau bord de plastic de doi lei. Ca vorba aia, e taree, e o Honda nu???

bure 10-03-06 18:02

Votat S2000 pentru performante,daca as fi votat pemtru aspect RX8

Fast8 10-03-06 21:44

Quote:

Originally Posted by Race
Cand esti doar tu si nevasta iti ajunge orice masina.Cand zici "am familie" te referi si la copii.Pe ideea asta,si Honda S2000 poate fi folosita pentru a merge in concediu doar doi oameni.

Ce vroiam sa zic e ca masina are locurile din spate ca sa fie acolo pentru cazuri speciale,daca stii ca in mod constant o sa mearga cineva in spate (indiferent ca e vorba de amici,colegi,copii) nu e cea mai fericita alegere.Concluzia era ca RX-8 are un avantaj practic foarte mic fata de S2000.

Nu avem copii inca.Insa cunosc proprietari de rx8 care au chiar si doi copii si o folosesc ca masina de familie fara probleme.Gandeste-te ca pe locurile din spate pot sta persoane de 180 fara probleme,iar scaunele sunt suficient de late si au un sprijin lateral foarte bun(nu e mare diferenta fata de scaunuele din fata).Chiar toti prietenii pe care i-am plimbat s-au mirat de cat loc este in spate,ca de afara nici nu-ti inchipui,din cauza geamurilor mici si faptul ca e joasa.Rx8ul pare o masina mica, insa spatiul e foarte bine impartit.
A fost interesanta si S2000 ca prima masina,insa totusi locul e restrans-doua locuri si portbagajul mic (numai 143 de litri,fata de cei 290 l ai rx8ului) m-au facut sa ma hotarasc pentru rx8.

sandumrs 10-03-06 23:37

RX8-ul chiar imi place, e vorba de design. Arata bestial.

FUBU_S 11-03-06 00:05

Eu unu sunt pentru performante deci S2000.

zarathustra 12-03-06 00:24

sunt de acord, honda e mai performanta... insa rx-8 este alta filosofie, este un concept indraznet, cu un design de necontestat... eu nu le-as compara, chiar daca sunt in aceeasi clasa. sa faca honda un 4-seater cu aceleasi performante...

VTECb4st4rd 18-03-06 15:15

Baieti , nu uitati ca in Japonia Mugen prepara modele Honda ( Legend , etc ) care cam baga in buzunar Rx8 , sunt mult mai incapatoare , mult mai cum vreti oi.
Oricum Rx8 are un motor de zile mari , motoarele rotative inca nu au ajuns la capatul dezvoltarii lor , din pacate doar Mazda are tupeul sa le puna pe o masina de serie , cu toate riscurile care decurg de aici .
Aveti idee ce face Mazda in cei 5 ani de garantie , daca sunt probleme cu motorul ? IL SCHIMBA COMPLET.

neXus 18-03-06 17:32

Vad mult subiectivism in argumentele unor useri.. dar presupun ca despre asta era si vorba.

DAFTEK 20-03-06 03:59

S2000 e si normal si ca forma si ca aspect si ca performanta.... Ce e Mazda fara turbo... sa dus naiba legenda RX cu doua locuri.....

UNLORD 23-03-06 19:49

as alege mazda in primul rand pretului care e considerabil mai mic decat al hondei!
design e superior iar performantele sunt aproape la fel
btw in state motorul are 250 de cai
ps am inteles ca o sa apara mazda rx8 mps probabil in configuratie wankel turbo! asta sigur va fi un s2000 killer!

ps. parerile FIA despre masina ca sa nu mai vb multi din auzite: [url]http://www.turatii.ro/index.php?func=articol&domeniu=Pit%20Stop&articol= 267

qiuness 20-10-06 21:36

UNLORD deci eu am fost innebunit dupa rx8... dar probleme pe care le are masina aia depasesc orice asteptari....

recall de MOTOR... se strica o piesa.. tre inlocuit tot motoru.. etc...

nu e fiabila.. de aia.. s2000 all the way... pacat ca nu gasesc in ro.. :(

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning