![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
A iesit foarte bine!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
motorul de pe bmw m3 e36 cup bburago ma deranja ca nu efacut cum trebuie. Asa ca m-am apucat sa il fac mai real. Am demontat macheta si am scos placuta cu motorul. Macheta e made in china, asa ca motorul nu este foarte detaliat. Am smiergheluit motorul pe unde am putut si m-am apucat sa il vopsesc izoland unele zone pt mai mult realism.
|
Eu am ambele versiuni (si Italy si China) si nu e nicio diferenta la capitolul motor.
|
Alta viata acum...
|
2 Attachment(s)
inca doua poze cu motorul
|
4 Attachment(s)
NEW Beetle -> restaurat!
operatiuni efectuate: 01. spalat caroserie 02. polishat caroserie 03. inlocuit parbriz 04. inlocuit luneta 05. confectionat geamuri laterale 06. achizitionat roti 07. achizitionat usa dr. la culoare in stare impecabila 08. montat usa rupta 09. shadowline pe faruri 10. montat stopuri noi 11. montat capac motor 12. montat scaune noi 13. montat volan => directie activa 14. montat proiectoare noi |
faina, pune-i niste "gene" la faruri si cred ca ar merge si niste leduri albe acolo
|
Quote:
|
poate te ajut eu cand am timp
|
10 Attachment(s)
cea mai recenta restaurare are ca protagonist un Trabant 601S Lux la scara 1/24 produs de Yat Ming. Masinuta o am de la Cred, caruia ii multumesc pt ea si pe care am izbutit sa o pun cap la cap. Se afla intr-o stare destul de precara, adica desfacuta toata si cu multe urme de acurele atat la interior cat si la exterior. Cea mai mare buba este la caroserie in partea dreapta a machetei are vopseaua un pic sarita pe usa si aripa dr. fata. Sa va prezint pe scurt procesul de restaurare.
1. am demontat caroseria de tot ce mai avea montat pe ea, ramanand goala 2. am spalat caroseria cu apa calda si sapun, rezultatul fiind unul foarte bun 3. am spalat eleentele de caroserie demontate, dupa care am inceput remontarea lor cu suruburi asa cum era odata (mentionez ca macheta nu mai avea suruburile de prindere) 4. am spalat interiorul machetei de acuarela si am montat spatarul scaunului desprins. 5. am inceput prin a incepe asamblarea sasiului, montand puntile fata si spate ale masinii (se prind in suruburi) 6. rotile au avut nevoie de o spalare, rezultatul fiind unul uimitor si au fost montate pe punti 7. am spalat geamurile machetei, apoi le-am polishat cu Xerapol, special luat pt plastic => am redat transparenta lunetei care incepuse sa se matuie. 8. am montat pe caroserie elementele optice, faruri, stopuri, semnalizatoare, nr de inmatriculare spate 9. am montat pe macheta geamurile 10. am spalat plafonul machetei cu cif crema si rezultatul este alb ca zapada, dupa care i-am prins inapoi portbagajul 11. plafonul a fost montat pe caroseria machetei in locasurile predestinate 12. am asamblat macheta dupa care, ca final touch am prins barile fata + spate ale machetei si oglinda soferului Rezultatul final este uimitor si va promit ca pe viitor voi repara si problema de la aripa dr + usa dr. |
A prins viata cartonul...
|
Quote:
|
fa-i niste valize sau pune-i ceva pe plafon o janta rupta sau o canistra ceva
|
Quote:
|