![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
Quote:
sa inteleg ca maine intram gratis astia care participa? |
eu am trecut de 10-15 ori pe acolo pe la lucrari si nu am gasit pe nimeni...
|
cand am fost eu vineri, am dat peste un baiat, amabil, care ma intrebat daca am participat:D ma intrebat care e userul meu pe 4tuning dar eu am uitat sa il intreb pe el si sa facem cunostiinta:D eram cam aerian. doresc sa imi cer scuze de la el si sper sa ne vedem maine sa facem cunostiinta cum trebuie;))
|
si eu am trecut azi .... de fapt ieri k e 2 deja .... dar inainte de show-ul de afara dar nu era nimeni .... am vazut eu 2 baieti mai mici care stateau pe acolo si banuiesc k unul dintre ei era import_skillz.... cred dar nu mam bagat in seama .... imi pare rau k nam putut sa raman si dupaia chiar vroiam sa va cunosc :P:P poate data viitoare..:D
|
ne`am intalnit cativa la un moment dat ...si dupa aia ...unii cu altii ..care au mai stat pe la stand ...mi`a parut rau ca n`am stat mai mult pe la stand dar eram rupt in gura de oboseala ..
am ajuns acasa acum ...desi ziceam ca mai stau si duminica .. distractie placuta in continuare ! |
Quote:
|
Te cred ruver.Dar pe mine mai mult traseul ma omorat.Oricum toti va multumim pt ce ati facut in ultimele zile akolo
|
Am ajuns si eu intr-o bucata acasa azi dimineata, am dormit pana acum :D , dar macar nu am venit degeaba, a fost misto adunarea, mi-a parut bine ssa va cunosc pe cei care au fost acolo, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.
|
pey - a fost ceva lume - tot 3D park (topart, ruver si grigo sigur) vt (tng, shantzu, pimp, patriotu' si multi altii) si freehand aproape toti (eu, lks, naitzu, ace_axel, pheerya, si park vreo 2-3 care nu i-am zis)
puteam fi mai multi da' asta e -macar atata a fost, ca a fost bine- SI CE SA ZIC , NE VEDEM LA ANU' |
Quote:
|
MARE pacat ca nu v-am gasit sau nu am avut numarul de tel al cuiva :cry:. As fi fost si eu prezent !
|
Quote:
|
Quote:
+ ca s-au oferit nr de telefon la sectiunea echipa de sprijin :rolleyes2 - da' las' ca doar un an mai avem pana la urmatorul meeting (-nu cred ca o sa vina mai mult de 5 din vt la oradea-) |
ba dar si tu esti penal wlady....
eu de fiecare data cand treceam pe acolo era cineva la panou, mai ales sambata ..... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning