Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/35234-intalnire-generala-virtual-tuning-1-aprilie-2007-a.html)

ra2 31-03-07 23:14

Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 826046)
.... pntru maine
toti participantii au invitatie pe baza de lista duminica la prmiera, lista la poarta.
in plus, mai am niste surprize pentru voi.

asha zicea gratzian pe un alt topic de la ultimate vt days

sa inteleg ca maine intram gratis astia care participa?

c i k y 31-03-07 23:22

eu am trecut de 10-15 ori pe acolo pe la lucrari si nu am gasit pe nimeni...

Trickz 31-03-07 23:36

cand am fost eu vineri, am dat peste un baiat, amabil, care ma intrebat daca am participat:D ma intrebat care e userul meu pe 4tuning dar eu am uitat sa il intreb pe el si sa facem cunostiinta:D eram cam aerian. doresc sa imi cer scuze de la el si sper sa ne vedem maine sa facem cunostiinta cum trebuie;))

OmB* 01-04-07 02:08

si eu am trecut azi .... de fapt ieri k e 2 deja .... dar inainte de show-ul de afara dar nu era nimeni .... am vazut eu 2 baieti mai mici care stateau pe acolo si banuiesc k unul dintre ei era import_skillz.... cred dar nu mam bagat in seama .... imi pare rau k nam putut sa raman si dupaia chiar vroiam sa va cunosc :P:P poate data viitoare..:D

LKS 01-04-07 02:54

ne`am intalnit cativa la un moment dat ...si dupa aia ...unii cu altii ..care au mai stat pe la stand ...mi`a parut rau ca n`am stat mai mult pe la stand dar eram rupt in gura de oboseala ..
am ajuns acasa acum ...desi ziceam ca mai stau si duminica ..

distractie placuta in continuare !

ruver 01-04-07 03:40

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 827190)
Si mie mi-a facut placere sa va cunosc ;). Poate o sa mai vin si maine.Nush sigur pt k sunt rupt de oboseala

daca tu esti rupt de oboseala noi ce sa mai zicem e ora cat e si inca mai avem cate ceva de facut... din anumite motive merge mai greu... si maine dimineata o sa fim acolo... ca si in restu zilelor...

Nubyan 01-04-07 13:59

Te cred ruver.Dar pe mine mai mult traseul ma omorat.Oricum toti va multumim pt ce ati facut in ultimele zile akolo

Sleepy_85 01-04-07 14:24

Am ajuns si eu intr-o bucata acasa azi dimineata, am dormit pana acum :D , dar macar nu am venit degeaba, a fost misto adunarea, mi-a parut bine ssa va cunosc pe cei care au fost acolo, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult.

import_skillzzz 01-04-07 17:06

pey - a fost ceva lume - tot 3D park (topart, ruver si grigo sigur) vt (tng, shantzu, pimp, patriotu' si multi altii) si freehand aproape toti (eu, lks, naitzu, ace_axel, pheerya, si park vreo 2-3 care nu i-am zis)

puteam fi mai multi da' asta e -macar atata a fost, ca a fost bine- SI CE SA ZIC , NE VEDEM LA ANU'

tng 01-04-07 17:08

Quote:

Originally Posted by import_skillzzz (Post 827956)
SI CE SA ZIC , NE VEDEM LA ANU'

de ce tocmai la anu'? .. poate vom mai avea ocazia la vreun alt eveniment ;)

wlady 01-04-07 17:34

MARE pacat ca nu v-am gasit sau nu am avut numarul de tel al cuiva :cry:. As fi fost si eu prezent !

HoricutzWSR 01-04-07 19:33

Quote:

Originally Posted by tng (Post 827960)

eventual un 4tday Revenge la Oradea? :D :D :D

import_skillzzz 01-04-07 20:11

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 827975)
MARE pacat ca nu v-am gasit sau nu am avut numarul de tel al cuiva :cry:. As fi fost si eu prezent !

bah da' ai tupeu - eu ti l-am dat pe al meu (n-ati vazut sau auzit nimic da ...)

+ ca s-au oferit nr de telefon la sectiunea echipa de sprijin :rolleyes2

- da' las' ca doar un an mai avem pana la urmatorul meeting (-nu cred ca o sa vina mai mult de 5 din vt la oradea-)

shantzu 01-04-07 20:19

ba dar si tu esti penal wlady....
eu de fiecare data cand treceam pe acolo era cineva la panou, mai ales sambata .....

Ace Axel 01-04-07 20:43

Quote:

Originally Posted by tng (Post 827960)

am inteles k sar putea sa fie organizata o intalnire a tunerilor... nust sigur.. asteptam confirmarea de la ai mai mari ai forumului ...

All times are GMT +2. The time now is 03:58.

- Copyright 2026 4Tuning