![]() |
exista quattro la audi si exista si firma quattro care face in exclusivitate ca si un fel de tuning pt audi de exemplu alta piele, suspensi sport si amd
:D :D :D |
aham ca un fel de amg la mercedes
|
exact asa ceva :D :D :D :D
|
Quattro nu este in nici un caz o firma de tuning pt audi ci este o specificatie pt anumite modele !
Amg de asemenea nu este o firma de tuning ci doar o divizie Mercedes.. |
Quote:
|
est greu de explicat ce fel de firma este quattro,quattro este o firma mica care face audi in exclusivitate deci cum am mai spus alt interior etc am fost la quattro si cunosc pe un inginer care lucreaza la quattro am pe rs4 frane sport de la quattro poti sa mergi cu masina la quattro sa tio modifici dar nu motor si etc :D :D :D
|
tuneri de casa
nici yo nu shtiam ca, quattro e un tuner....
fie... da' la BMW nu cumva M (motorsport) e firma de tuning a casei? |
\"D
Bah eu nu te cred :D
|
:D
Deci uite am in fata cataloguri cu tunneri si aici nu imi specifica decat asa !
quattro = Tractiunea integrala de la AUDI ! Nu imi zice nimic de nici o firma de tuning ! |
nu ai sa gasesti altceva pt ca nu e ...
doar sa vina cu un site ceva...de la ei.. |
Si eu stiu de qattro ca fiind tractiunea integrala de la Audi! Asta avand in vedere istoria Audiului Quattro in raliu, atuci se introducea tractiunea integrala la masini (raliu), pe vremea aceea era ceva super tare sa ai tractiune integrala! Acu normal s-ar putea sa existe o firma de tuning Quattro cine stie?
|
nu pre cred...
cum la VW 4Motion ii tractzine 4x4 shi la Benz 4Matic... asha ii shi quattro audi |
:D
Exact asta am spus si eu !
|
va inselati cu toti exista firma quattro nu vorbesc prostii :evil: :evil: quattro a facut audi rs4 nu audi si motorul este facut de cosworth quattro este cum am spus o firma mica cunosc pe cineva acolo dar in fine daca nu ma credeti asta este :D :) :(
|
gata te cred! da dai o bere :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning