![]() |
Re: Malaguti f12 Tuning
2 Attachment(s)
Avem 150 km !
Azi am bagat niste vata in toba ! Tot asa se aude ... probabil trebuie curatata de uleiu ala de pe ea ? |
2 Attachment(s)
Am iesit de la ore ... M-am chinuit putin si am reusit ! Am schimbat vechiul ambreiaj Top performace cu un Malossi FLY clutch , si vechiul arc central , cu un malossi rosu mai gros , amandoua cupleaza din cate am vazaut in 9500 rpm . Avantaj : Scuterul ramane " infipt" intr-o anumita turatie ( 10.000 rpm ) pana arata over boost !
Cele vechi sunt in stanga , cele noi pe care le-am pus sunt in dreapta ! |
3 Attachment(s)
Ca orice posesor de "tunata" am incercat si eu faza cu sistemul audio ... am luat 2 boxe de 1w ... de proba ... Am facut suportul , am pus boxele . Nu stiam cum sa reduc voltajul ... de la 220 la 12 .. Am chemat un vecin , a dat "lita" aia jos cu tot cu suport, pe placuta aia scria 220 , noi am dat alea jos... in fine, am legat la baterie .. se auzea cat de cat ... dar s-a ars cica un "final"
Ce boxe credeti ca sunt bune ? Link pls ... Si am mai vazut raspunsuri de genul : Cocalar, de ce iti pui sistem ? sa asculti manele ? Sa vada lumea ca tu ai ? Raspunsul me vi-l dau de acum ! Nu ascult manele , le detest ! Muzica pe scuter pun deoarece : 1 . Ies cu prietenii la iarba verde , telefonul se aude incet ... Ascult la sistem .. 2 . Merg la un gratar , acelasi raspuns ! Hmmm , eu vorbesc singur aici ? |
Nu vorbesti singur, eu te urmarersc dar daca nu ma pricep nu ma bag ca apoi poate-ti zic ceva gresit si e mai nasol....Sunt curios ce o sa faci cu boxele.
|
Nuaahh :)) s-a ars placuta aia ... Imi spune si mie cineva exact ce=mi trebuie ? cu link tot ..
|
4 Attachment(s)
Scuterul face plimbari :D
|
Arata bine scuterasul, poti sa-i facu un mic bad boy peste faruri am vazut la un prieten si da bine ;)
|
Da stiu , o sa fac asta cat de curand ! O sa-l vopsesc Negru - mat !
|
fain ambreaj :D
|
Ms , chiar merge frumos cu el , de la 40 incepe sa se infiga, sambata fac un filmulet cu top speed ! :)
|
2 Attachment(s)
Salut , azi am facut 2 stickere din colant .. DC si Monster energy .
|
Ti-au iesit chiar bine, bravo!
|
Quote:
|
Si trebuia sa se mai intample ceva ... A luat foc ... A avut un scurt .. nu s-a ars mare lucru decat carena bateriei .. un sfert .
|
naspa...ai mai facut ceva la el ? a trecut mult timp de la ultimul post probabil ai rezolvat dar n-ai mai scris nimik ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning