![]() |
Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?
suntem undeva pe la mijloc :))
|
Quote:
La urma urmei are si dreptate! Nu e draq atat de negru... daca unele il lasa sa fie.... :rolleyes2 |
hmmm... ma asteptam la o ploaie de injurii la adresa mea :)
vad ca lumea mi-a inteles corect mesajul ;) |
daaa...aparent,din cind in cind mai trebuie sa vina cineva si sa mai animeze scena...;)
hai,fetelor...exemple..cine c patisi azi??? io,in afara d faptul k nu a fost d ajuns k omu' cu kre traiesc,cum intra in casa isi bate joc d munk mea,s-a mai apucat sa foloseasca si masina k gunoier...nu m-a facut sa turb absolut nimik....:rolleyes2 |
pe mine ma mai scoate din sarite faza aia...ii dai un sfat si el iti zice:"da, asa e...asa o sa fac..." si dupa tot ca el face...macar sa zica de la inceput k nu vrea sa faca asa...e mai de bun simt :D...asta din ce mi am adus aminte...damn
|
Quote:
Ma obliga sa ascult un sfat (implicit sa il aplic) ... Eu il ascult sa nu ii inchid gura, sa nu par dezinteresat ... Dar daca nu mi se pare o idee buna, de ce sa o aplic ??? Cam asta e ideea lui, dar poate nu vrea sa iti spuna in fata pentru a da impresia ca se ... in ideile tale ;) |
pai oricum se.... in ideile mele daca ma ia de proasta si zice ca e ca mine si face ca el...
frumos este sa mi zica si parerea lui...pro sau contra si eu o accept chiar daca nu mi se pare corecta...dar faza cu prostitul in fata mi se pare de a dreptul nesimtita |
apreciaza totusi ca nu se tiganeste cu tine pana ti se face lehamite si ii dai dreptate, ca te-ai plictisit de contrazis :)
omul e corect, lasa de la el, si depaseste momentul :) |
Incep prin a'i da dreptate lui Aleks..
Dar totusi vin cu o completare... Va este teama de oameni care va domina dar va multumiti cu aia mai slabi in jurul vostru si va plangeti ca nu ati avut noroc si faceti compromisuri, dar nu aveti curaj sa cautati, ca poate va da lumea peste cap! Toti ati vrea sa fiti doriti sau macar inconjurati de oameni cel putin la fel de puternici ca voi, dar cum dreq va alegeti contrariul. Si cand palaria e prea mare, guess what? Dam cu pietre sau imploram atentie. E greu, da, viata e o jungla. Si, mai pe subiect: nu puteti desfinta barbatii, pentru ca orice generalizare este din start gresita (”toti barbatii…”, “toate femeile…”, “toti tiganii…”), in timp ce orice referire la sub-grupuri sau la indivizi luati dintr-un grup foarte mare este cel mai probabil adevarata (”Unii barbati nu se uita la fotbal si nu insala”, “Unele femei joaca fotbal, beau alcool si ragaie”, “Unii tigani nu fura” samd)... In afara de asta, cred ca orice alta femeie va fi de acord cu mine cand va cunoaste un barbat adevarat. Scepticismul femeilor in acest sens este de inteles data fiind raritatea cu care se intalnesc asemenea specimene, dovada pentru care acest topic a ajuns la asa un numar de pagini... |
magos ... dar ce s-a intamplat cu tine ?
zici ca te-ai fi maturizat dintr-una ... :) si oricum ... apreciez modul de gandire ;) |
Se mai intampla din cand in cand...
|
Quote:
oricum ai dreptate...in general in romania exista tendinta de a ti alege sa stai intre oameni care sunt sub nivelul tau, pentru a parea tu mai destept si mai tare...dar asta nu inseamna decat sa te pacalesti singur... nu inteleg de ce pe unii barbati ii deranjeaza cand femeia este mai inteligenta decat ei...ar trebui sa aprecieze asta:sad: si sa si tina "comoara" langa ei;) |
Nu.
Vrei sa stii de ce toata lumea cauta o persoana mai putin inteligenta ca ea ? Pentru ca toata lumea este speriata de un singur lucru: ca te poate juca pe degete cum vrea el/ea, iar tu sa nu te prinzi. Iti poate confirma fosta mea. ;) |
pai si eu ce am zis...
dar in loc sa inveti de la persoana de langa tine, te afunzi si mai tare in prostia altora(si mai prosti decat tine)...ceea ce mi se pare ca face o caracterizare a persoanei care gandeste astfel... |
Tu ai zis un lucru, eu am spus altceva.
Tu ai spus ca lumea alege sa stea cu cineva mai prost pentru ca el/ea sa para mai destept, eu am spus ca el/ea alege si de frica pentru ca ea/el sa nu il/o joace pe degete cum vrea sa il/o faca sa sufere. Uita-te mai bine la ceea ce scriu ... Nu ce ar da impresia ca insinuez. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:21. |
- Copyright 2026 4Tuning