Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

Ovae 15-04-07 15:49

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

arata foarte bine.cam la ce pret te-ai gandit pt eleron?

frectzie 15-04-07 20:53

ss tare arata

Tudor Yo 15-04-07 22:21

foarte bine arata :D

alexufo 16-04-07 00:36

spor la treaba in continuare

Der Chrys 17-04-07 21:27

Foarte fain eleronu ! Nota 10 + ! Mai aveti mult ? cand o vedem gata ?;)

protuning 17-04-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 852597)
arata foarte bine.cam la ce pret te-ai gandit pt eleron?

pretul eleronului este de 350 ron iar pretul capacului de luneta 250 ron

dogy_10 17-04-07 23:25

ceva noutati???? abia astept sa fie gata, sper sa o vedem pe copertile revistelor de tuning

protuning 17-04-07 23:36

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 857365)
ceva noutati???? abia astept sa fie gata, sper sa o vedem pe copertile revistelor de tuning

si eu sper credema deja s-a depus un efort foarte mare pt masina asta!fiecare detaliu a fost bine gandit!!
masina tocmai aztazi a plecat la vopsit!dupa vosit revine pt interior!doar ca avem nevoie de timp sa lucram si pe celalalte masini care asteapta!

dogy_10 17-04-07 23:40

oricum bafta si repet vreau sa cumpar o revista 4tuning cu loganu vostru pe coperta......poate citeste cine trebuie;)

dooms 18-04-07 21:37

cam cand crezi k va fi gata...

protuning 19-04-07 01:37

5 Attachment(s)
am adus poze noi cu loganul si cu tapiteria,forma banchetei din spate a fost modificata nu mai arata a bancuta de rezerva!si scaunele din fata sunt incalzite!

yakuza2006 19-04-07 01:53

un sfat daca imi este permis: aveti grija la cum montati pleoapele(cat mai aproape de capota) pt ca altfel va capata un aspect ieftin si e pacat de munca voastra(de altfel excelenta)
poate o idee ar fi sa prelungiti capota doar pe far (fara semnalizator) si asa va capata un aspect(parerea mea) mai agresiv decat cu pleoape (mentionez k am vaz treaba asta si arata mult mai bine decat cu pleoape)
desenul ala de pe capota e facut cu airbrush sau autocolant?
in fine... ce vroiam de fapt sa spun e k spoiler-ul fata cu tot cu grila(dar mai ales curile de aer de jos) arata bestial, k sa nu mai vb de pielea de pe scaune care e la fel de meseriasa
multa bafta in continuare si tineti-o tot asa k faceti treaba f buno

protuning 19-04-07 02:00

Quote:

Originally Posted by yakuza2006 (Post 859567)
un sfat daca imi este permis: aveti grija la cum montati pleoapele(cat mai aproape de capota) pt ca altfel va capata un aspect ieftin si e pacat de munca voastra(de altfel excelenta)
poate o idee ar fi sa prelungiti capota doar pe far (fara semnalizator) si asa va capata un aspect(parerea mea) mai agresiv decat cu pleoape (mentionez k am vaz treaba asta si arata mult mai bine decat cu pleoape)
desenul ala de pe capota e facut cu airbrush sau autocolant?
in fine... ce vroiam de fapt sa spun e k spoiler-ul fata cu tot cu grila(dar mai ales curile de aer de jos) arata bestial, k sa nu mai vb de pielea de pe scaune care e la fel de meseriasa
multa bafta in continuare si tineti-o tot asa k faceti treaba f buno

sincer mi-mi place f mult cum arata cu pleoapele alea!ce vezi tu acolo e distanta de fabrica idntre far si capota unde ar mai incapea 5 seturi de pleoape! ma cam plictiseste ca lumea comenteaza de pleoape ieftine!eu zic ca sunt de calitate!si deloc ieftine!decat fara arata mult mai bine!iar de sudat capota si sa-ti apara rugina peste un an ......mai bine nu!!!!!respect!

yakuza2006 19-04-07 02:08

nu comentam, doar ti-am impartasit o parere k stii cum e omul cat traieste invata
si sa stii k sudura de calitate-->> wig(wolfram inert gas) nu rugineste
si un grund bun polistratificat la adaosul de tabla pe care il sudezi face toti banii parerea mea.. respect!!

dogy_10 19-04-07 13:05

bravo!!!! spor la treaba
super faina masina.....sunteti cei mai tari

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning