![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
arata foarte bine.cam la ce pret te-ai gandit pt eleron?
|
ss tare arata
|
foarte bine arata :D
|
spor la treaba in continuare
|
Foarte fain eleronu ! Nota 10 + ! Mai aveti mult ? cand o vedem gata ?;)
|
Quote:
|
ceva noutati???? abia astept sa fie gata, sper sa o vedem pe copertile revistelor de tuning
|
Quote:
masina tocmai aztazi a plecat la vopsit!dupa vosit revine pt interior!doar ca avem nevoie de timp sa lucram si pe celalalte masini care asteapta! |
oricum bafta si repet vreau sa cumpar o revista 4tuning cu loganu vostru pe coperta......poate citeste cine trebuie;)
|
cam cand crezi k va fi gata...
|
5 Attachment(s)
am adus poze noi cu loganul si cu tapiteria,forma banchetei din spate a fost modificata nu mai arata a bancuta de rezerva!si scaunele din fata sunt incalzite!
|
un sfat daca imi este permis: aveti grija la cum montati pleoapele(cat mai aproape de capota) pt ca altfel va capata un aspect ieftin si e pacat de munca voastra(de altfel excelenta)
poate o idee ar fi sa prelungiti capota doar pe far (fara semnalizator) si asa va capata un aspect(parerea mea) mai agresiv decat cu pleoape (mentionez k am vaz treaba asta si arata mult mai bine decat cu pleoape) desenul ala de pe capota e facut cu airbrush sau autocolant? in fine... ce vroiam de fapt sa spun e k spoiler-ul fata cu tot cu grila(dar mai ales curile de aer de jos) arata bestial, k sa nu mai vb de pielea de pe scaune care e la fel de meseriasa multa bafta in continuare si tineti-o tot asa k faceti treaba f buno |
Quote:
|
nu comentam, doar ti-am impartasit o parere k stii cum e omul cat traieste invata
si sa stii k sudura de calitate-->> wig(wolfram inert gas) nu rugineste si un grund bun polistratificat la adaosul de tabla pe care il sudezi face toti banii parerea mea.. respect!! |
bravo!!!! spor la treaba
super faina masina.....sunteti cei mai tari |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning