![]() |
OFFTOPIC!!!
Si eu aud voci una rea si una malefica!!! |
sa mor daca am inteles ce vrei sa spui :lol:
|
Lasa-l k e POSEDAT. Vrei un preot? :lol: :lol: :lol:
Am auzit k daca ti-o trage un preot nu mai auzi \"voci\" si alte alea...ce zici, ma interesez?? :lol: |
am mai vazut o imagine asemanatoare langa cluj
un tico a intors pe sosea si a venit kawasaki ninja sageata si a intrat in el restul v-il imaginati........in tico erau 5 persoane |
:? :? serios?? cea patit ala de pe motor??
|
Nimic - acum e in Rai.
|
ala de pe motocicleta nu a simtit nimic cred da nu a scapat nici el
la noi in cluj au fost o gasca de cativa cu ninja .super,se intalneau la un club ,plecau toti si faceau curse pe turda-cluj.pana......au cazut vreo doi ,parca unul a murit .sa vedeti cum au fost vandute motoarele am un prieten care a cazut la 120 maxim parca.vai de el cum arata ca a cazut si nu avea echipament de protectie .nu are rost sa vb ca era ros pana la oase.acuma are un fel de scoarta in locurile alea doamne fereste alt prieten l-au trezit de vreo doua ori cu electro-socuri asa ca aveti grija |
mda..naspa de tot stiu si eu pe multi asa care se joaca ..merge fara casca fara costu...fiecare trebuie sa stie pt el ce face..dar cu motorul nui ca si cu masina odata trebuie sa gresesti siteai dus....pe apa sambatei...
|
Decat sa mor pe 2 rotzi si sa ma fac piure sau pasta de mici , mai bine pe 4 si macar stiu ca sunt bagat in conserva ...nu ?
Ca sa nu imi spunetzi ca esti mai sigur pe motor decat in masina ... |
x ray daca cineva isi cumpara motor ,isi ia optional si sicriu looool :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Decat sa inghit 1000 de muste, tzantzari si ganganii la 200-300-km/h sau sa inghetze ***ul in mine de frig si sa mi se faca mucii hatzuri , mai bine stau frunos la mine in masinutza , la caldurica , sau racoare vara , si nu am probleme nici cu barzaunii ...
:lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: ce faza.. nici mie nu`mi plac asa mult motocicleta.. pt mine sunt prea periculoase :) si decat sa ma doara spatele de la atata stat intins si sa ma mai traga si curentu mai bine in mashina :) dar mi`ar place un motor asa sa ma joc prin oras cu el
|
nu prea aveti curaj,asta e....
|
pana o sa o pateasca pe cpielea lor nu o sa se linisteasca nimeni..iti zic eu...cel putin aia inconstienti..
|
explicatia este viteza
IAR EX. ESTE AVIZ AMATORILOR DE FIGURI TIPICE INCEPATORILOR SI NU NUMAI :!: :!: :!: PS: AM VAZUT DESTUI\"PRICEPUTI\" PE ACEST SAIT |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning