![]() |
Re: Accidente
2 Attachment(s)
Azi in intersectie la Pelican, nu stiu care cum unde, da Matizul a iesit destul de sifonat, Descarcerare, salvare, chestii...
|
va pot da eu detalii despre acest accident intrucat matizul era condus de bunicul meu. Ideea e simpla , un smecher deasta voia inainte (dinspre vest venea spre centru) si a facut triplare ca nu a mai prins verde , din fata lui veea asta cu leganza care saracu nu avea nici o vina decat ca....era beat mort....leganza a urcat pe trotuar si a lovit matizul , bunicul meu a stat inconstient cateva minute dar acum se simte bine si rezultatele analizelor indica o stare buna.
|
Quote:
Bun bun... ma bucur ca nu are nimic... dar ce cauta cu Matizu' pe trotuar? :-) |
matizul a fost proiectat de leganza pe trotuar, leganza a trecut peste trotuarul dintre trecerile alea si l-a izbit pe bunicul meu in portiere , si l-a trimis pe trotuar
|
accident la iesire din tulcea spre mineri..in vestita curba! s-a rasturnat unu praf a facut masina ... soferu ok ala din dreapta umarul bulit.. probabil viteza !
|
Azi in intersectie la Trident, un Golf 5 si un A4 penultimul model, au iesit foarte sifonati si unul, si altul. Audi-ul a fortat galben, venind dinspre Banca Carpatica, Golful venea de sus, nu stiu ce viteza a avut da Audi-ul a ajuns tocmai in fata la Patria, prin gard, pe trotuar. Urat de tot,din pacate nu am putut face poze... Bye the way, Audi-ul avea nr "YSA" si era condus de o blonda...:sad: Pacat de masini.
|
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...ze-viteza.html
ce aiurea! vinovat pt viteza! dar totusi primeste dosar penal ca a lovit-o pe fetita de pe trotuar.... si faptul ca a evitat pe aia care traversau neregulamentar nu se pune? mi se pare AIUREA ! mai bine intra in aia..ii omora ..familia ii repara masina si gata! voi ce spuneti? |
dar de accidentul de aseara cu bmwu cine are info concrete sau poze ?!?
|
Quote:
|
sincer sa fiu n-ai timp sa gandesti..dar tot timpul frana si tii volanu bine e primu lucru care il faci! n-ai timp sa te uiti stanga dreapta sa vezi daca vine altceva incat sa calculezi ce faci.... dc sa faci stanga sau dreapta poti intra in ala de pe cealalta banda sau paote sa vina altu nu mai stai sa te asiguri nue timp! e de preferat sa ramai pe linia ta si cu frana in podea..si abia dupa ce masina a incetinit cat de cat poti lua piciorul de pe frana si sa virezi ..dar la viteza mare in nici un caz... si eu sincer frana si atat nik..daca ii luam pe capota asta era.. nu aveau ce cauta acolo... eu vinovat ca aveam viteza...,, in fien parerile sunt impartite
|
Quote:
|
Quote:
Orice ar incerca sa zica e vinovat pentru viteza, nu mai poate sa zica nimeni nimic...ce cautau aia acolo, s.am.d. Se numeste conducere preventiva...Daca avea 50/h putea sa-i evite, deci e vinovat... |
Quote:
|
Aseara pe 1848 accident ushor din cate am vazut din trecere , un BMW seria 3 e46 cu o Dacia SuperNova,Dacia a iesit cam sifonata....nu prea am inteles cum s-a intamplat dar banuiesc ca baiatul cu SuperNova a vrut sa depaseasca BMW-ul si acesta din urma a franat ... BMW fiind lovit in aripa spate lateral stanga
|
Accident mortal in noaptea asta pe raza localitatii Babadag.Fiul unui important om de afaceri de acolo si-a gasit sfarsitul intr-un Tico proiectat in copac . Din cate am auzit este vorba de 2 persoane decedate si alte 2 in stare foarte grava...din nou viteza face victime...Dumnezeu sa ii ierte...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning