![]() |
Re: Masini
intra aici: https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/47496-performancezone-aftermarket-heaven-by-tengu/page-4.html, are magazin de piese aftermarket...cere pe topicul acela ce doresti...suspensii, si poti intreba si de LSD poate gaseste el ceva de MX5, daca nu unul de Rx-7 FD...dar ai grija ca nu cred ca e bolt-on, s-ar putea sa necesite modificari pt a putea sa-l adaptezi...good luck!
|
ms
mult mane |
bmw E30 318is s-ar putea preta la drift? Motorul este chiar reusit din cate am inteles chiar dk este relativ mic si nu ft puternic(in comparatie cu alte masini folosite).Totusi in drift suspensia e cheia si ma gandesc k ar fi o masina ok pt incepatori dk s-ar lucra mult la setari (coilovers), dk ar umpic usurata si dk s-ar umbla si la motor..eventual montat un compresor la un moment dat..
AE86 avea ~130Cp stock si totusi e un simbol... (stiu k e mai usoara si probabil trenul de rulare spate e mai bun k la e30)totusi.. astept pareri.. |
Quote:
Daca vrei pot explica aici ce si cum cu BMW, daca nu pe mess/msn. Dar un 318is e prea putin, chear si un 325 M20 e putin. La BMW sub 200 cai nu prea ai ce face, mai ales daca nu vrei sa omori masina de tot, inclusiv ambreajul la fiecare 6-7 ore de concurs. De inceput...se poate, dar masina oricum trebue modificat, mai ales usurat de tot, sa fie sub 900kg. Nu prea gasesti baieti cu AE86 standard, majoritatea pune motorul 20V, aia din start e 160cai + modificarile duce la 180-200, si greutatea e ~800kg. Apropo de trenul de rulare la toyota...la BMW e mult mai bun. |
8 Attachment(s)
pot sa zic ca sunt unul din fericitii posesori a acestei minunate masini.Ce pot sa va zic masina este o adevarata bijuterie nu am cuvinte sa o descriu....Am sa revin cu mai multe amanunte pe masura ce o sa le cereti....
Eu sunt din Iasi ID-ul meu de mess este judecator_06 telefon:0740 874740 Specificatii masina 1983-1987 Toyota Corolla Trueno/Levin AE86 specifications: BODYWORK Code: AE86 Type: 2+2 (coupe/hatchback) Number of doors: 2 (coupe), 3 (hatchback) DIMENSIONS & WEIGHT Wheelbase: 2400 mm Track width: front_ 1355 mm, rear_ 1345 mm Length: 4285 mm Width: 1625 mm Height: 1335 mm Kerb weight: 950 kg (coupe), 970 kg (hatchback) Weight distribution: 53:47 (%) front:rear Fuel capacity: 50 litres AERODYNAMICS Drag coefficient: 0.35 ENGINE Code: 4A-GE(U/C/L) Type: Inline 4, wet sumped, DOHC, 16 valves (4/cylinder), fuel injected, normally aspired, water cooled, T-VIS large-port Bore x stroke: 81.00 x 77.00 mm Bore / stroke ratio: 1.05 Displacement: 1587 ccm Unitary displacement: 396.75 ccm/cylinder Compression ratio: 9.4:1 or 10.2:1 Max power: 91 kW (124 hp) @ 6600 rpm Max torque: 145 Nm @ 5200 rpm Max engine speed: 7700 rpm Specific output: 78 hp/litre Specific torque: 91 Nm/litre CHASSIS Engine location: front Engine alignment: longitudinal Steering: rack & pinion Suspension: FRONT_ MacPhaerson strut & coil spring & sway bar, REAR_ multilink & coil spring & sway bar (solid axle) Wheels: 5.5x13" or 5.5x14" or 6x14" Tyres: 185/70 HR13 or 185/60 HR14 Brakes: front_ vented discs 234 mm, rear_ discs 231 mm (servo asisted) TRANSMISSION Code: T50 Type: 5-speed manual GEAR RATIOS: 1st: 3.587 2nd: 2.022 3rd: 1.384 4th: 1.00 5th: 0.861 Reverse: 3.48 Final Drive: 4:30:1 Clutch-Type LSD PERFORMANCE 0-100 km/h: 8.5 s 1/4 mile: 16 s Top speed: 200 km/h Power to weight ratio: 130 hp/tone sunt in engleza ca nu am avut chef sa le traduc Pt. cei care doresc sa afle mai multe despre Toyota Corolla AE86 va invit pe forumul www.aeu86.org Este forumul european al Toyotei Ae86 se vorbeste limba engleza...sunt si masini de vanzare,piese etc...inclusiv masina mea este pusa la vanzare pret 3500 Euro cu o gasca de piese de schimb daca este cineva interesat sau vrea mai multe detalii sa ma contacteze pe mess sau la telefon |
WOW! WOW! WOW! WOW! FUckin` WOOOW!! te urasc!!
:| sa aveti grija unul de altu!!!s`o folosesti sanatos! |
wtf man?esti nebun?vrei sa vinzi asa bijuterie?:???:
|
asta este nu imi permit sa o intretin o dau la alt pasionat...Imi pare rau dar nu am ce face
|
6 Attachment(s)
Salut tuturor.Vreau sa ma laud si eu putin cu masinile pe care le posed:Ppima este o toiota corola ae86 pe care o am de vreo 8 ani si vreau sa spun ca este o masina grozava.Tin asa mult la ea ca nu as fi instare sa o vand pentru nimic in lume(BA DA PE UN PRET UNDE SA IMI IAU ALTE DOUA).In urma cu 5 ani am modificato putin pentru ca am vrut sa fie mai deosebita dar ulterior mi s-a spus ca masina aceasta arata mai bine originala si ma pus pe ganduri.Asa ca in urma cu 2 luni mi-am luat o alta ae86 alba si super originala,impecabila la 136000 km pe care am de gand sa o las la fel pentru urmatorii ani.
|
sa stii ca da arata mai bine originala....eu nu as schimbat nimic la a mea..poate ceva prin interior dar la exterior originala e foarte bine...
|
doamne cat e de frumoasa asta alba...visu meu de`o viata :X ce motor e pe ea?sa le stapanesti sanatos
|
4age 91 kw 1597 cm
|
Cum e cu inscrisul Aline sau nu te gandesti sa o inscrii?
P.S. : bafta cu masina si sa auzim numai de bine.... P.S.2 :cand fac si eu o tura cu ea? :D |
Inscrisul costa cam 1300 euro dar deocamdata mai astept,sa vedem la anul care vine.Am auzit ca tu ai vanduto pe a ta! Din ce tara a venit sa o ia? Eu zilele urmatoare poate pun mana pe un trueno!!!!Sa vedem. Am inebunit.Poate ma da nevasta afara din casa ca vin dupa 3 luni de germania cu 2 ae86 si acasa mai am inca 2.Ce sa fac?Ture poti sa faci cand ne vom intalni,nu stiu inca cand.
|
ai auzit bine am dat-o pe a mea si deja imi pare rau dupa ea...asta este nu am avut incotro viata de student e grea :cry:
Oricum am de gand in viitorul apropiat sa imi iau alta.... Din grecia a venit un tip si a luat-o mai avea omul inca 4 bucati acasa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning