![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
|
daca vrei sa nu se mai auda motorul trebuie sa faci peretele de foc fata verso si capota de la motor:idea:
|
Prietenul tau vinde si in afara cercului vostru de prieteni?:)))
|
Quote:
|
Poti sa-mi dai un PM cu pretu pe rola plus dimensiunile role :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
La masina s-a inceput lucrul intens , in continuare primeste piese noi :D
Astazi a fost o zii istovitoare tot botul masinii vreau sa il dau la gata pana duminica , inclusiv bara vopsita si un larg etc. Las pozele sa vorbeasca si astept pareri in continuare ! Cu ocazia asta am achizitionat si un aparat de spalat cu presiune plus ca deja detin un aspirator aceiasi marca :lol: |
Quote:
Bafta tuturor ! |
man...imi place ca mesteresti mereu la masina;).....am o banuiala ca o sa fie o dacie extrem de ingrijita si iubita...:P
|
Quote:
Incet incet ia forme sunt foarte curios cum va arata botul dupa tot ce mi-am propus sa fac :D Bafta numai bine si spor la proiectul tau ! |
Bineee maaaa!!!
Mula bafta Gabi! |
Am o parere foarte buna despre propietar "tuner-man" + ca este foarte abitios si pus pe munca nu doar vorbe,o sa iese o dacie foarte tare care o sa atraga priviri ;)
|
7 Attachment(s)
Astazi a fost o zii buna am terminat tot , am dat spritz-chitul maine cu putin noroc daca ma ajuta vremea vopsesc tot botul si gata ! A fost ft mult de munca , am pregatit si bara de vopsit am pregatit si locul pentru proiectoare , ce pot sa zic sincer este ca , conditiile care le am au fost potrivnice tot timpul dar pana la urma a iesit ce imi doream !
Astazi si scaunele recaro de golf 3 au primit o cosmetizare dar nu am avut timp de poze , o seara faina tuturor si astept pareri ! |
Felicitari.Imi place foarte mult fata.
Deci,chiar nu am cuvinte ce bine ti-a iesit:yikes: Bravo! |
4 Attachment(s)
Am vopsit botul astazi , si maine il revopsesc iar :D desi a iesit ft bine din cauza prafului si etc. sau depus destul de multe mizerii asa ca maine matuiesc si vopsesc iar ! Bara a iesit exact cum imi doream , grila am reparat-o e full de kit dar a iesit impecabil , in rest multa munca !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning