![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
Quote:
|
Ar putea cineva sa ma ajute cu 2 socluri, alea in care intra becul de la pozitie cu tot cu fire si 2 capace de la faza scurta pt faruri bosch pt ca ale mele, cand am montat xenon am facut gaurile mai mari si se aburesc farurile. Multumesc mult.
|
1 Attachment(s)
Are cineva din intamplare un semnal alb NFL (sau chiar FL) de pe aripa dreapta de E36? Sau chestia asta:
|
Quote:
|
Quote:
Si eu caut !!! :D:D:D |
:lol::lol::lol:
|
Quote:
Sper sa nu ma baneze pe mine acum, daca complotez cu inamicul ! :D |
Bine v-am gasit :)
Mi-a expirat suspendul pe care l-am luat din gresala... M-am gandit eu sa postez acelasi anunt pe mai multe sectiuni si mi-am luat mare bann pe o luna... :D Eu am avut intentii bune dar ei m-au considerat "cel mai mare spammer din istoria moderna a 4tuning... " . Asta a fost exprimarea exacta :lol: |
Inseamna ca se lasa cu puscarie...
|
Sall are cine un șurub excentric pentru roata spate dreapta , nu găsesc pe nicaieri....Un pm cine are...Mersiii
|
daca are cineva 2 faruri de e36 cu sticla sparta....as dori lupele daca doreste cineva :) multumesc frumos.
|
Quote:
|
Ba se poate si moca... Eu le-am aruncat de pilda la vremea respectiva... ( adica atunci cand am trosnit masina ) . Nu ma gandeam ca cineva ar putea avea nevoie de asa ceva...
|
dar niste fete "trosnite" :D de usi de coupe nu are nimeni? am nevoie de sipculitele alea de prindere din partea de sus!
|
Am inteles :) Toate sunt obosite... Eu le-am captusit cu tabla lipita in zona aia cu uzura...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning