![]() |
Re:
Quote:
|
poate pe ceas merge dar nicidecum in realitate...oricum stiu ce poate subaru ii o masian ieftina...pt bani aia.....dar pana la cea mai buna mai este cale lunga...nu numai viteza face o masian buna si tare mai sunt si alte calitati pe care subar nu le va avea niciodata 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
La drum ma simt bine in BMW. Nu te mai gandi daca vine sau nu, a mai fost si nu a miscat nimic l-au facut zdrente cu m3-uri obosite. Nu am blanuito pt ca nu era gata masina si-l aveam in drepta pe SASA tipul cu EVO8 negru care tipa ca ne sare capota in cap, plus ca nu mai aveam loc de masinile din fata. |
Re:
Quote:
Diferenta dintre limitarea electronica si cutia nu-i permite e prea mare.Cutia permite dar masina de fabrica vine limitata la putin peste 250. Eu am scos limitarea cu ajutorul unui aparatel de la HKS/SLD. Maximul de cutie pe softul de fabrica la 7800rot/min este pe la 320km/h, daca ai putere se duce pana la cap. Aici e si o parte din reteta: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=4794 |
Re:
[quote=\"SEBASTIAN\"][quote=\"beck\"]
Quote:
|
Re:
[quote=\"Greddy T67\"][quote=\"SEBASTIAN\"]
Quote:
Vrajeala cu facutul o tot vad cam de trei ani incoa si nimic.Ba mai mult o fura cam de la toti.Eu probez faptul ca nu e vraja ce spun legat de acea persoana prin povestea expusa de acum cativa ani http://www.autostop.home.ro/auto/toyota.htm |
sincer domnule Sebastian deja deveniti obositor cu siteul acela de acum 3 ani....si pe deasupra noi nici nu avem cum sa stim ce si cum mai e cu supra lui DZ1 deoarece el a fost banat pe acest forum....asa ca mai bine sa nu ne lagam de persoanele care nici macar nu pot sa isi ia apararea....dar ar trebui macar sa recunoasteti ca potentialul unei Toyota Supra e mult mai mare decat al unui Subaru Impreza WRX STI,atat aerodinamic cat si din punct de vedere al motorului...ca altfel nu vad de ce ar fi fost modificata mai mult decat un subaru iar performantele mult mai mari....asa ca mai bine sa lasam moarta aceasta discutie cu supra pana cand o sa vedem intrecerea dintre cele 2-a masini ....asta daca o sa fiti de acord si nu o sa trebuiasca ca baietii cu supra si rs4 sa treaca peste \"calificari\" pt a se da cu dumneavoastra,de parca ati fi ceva campion mondial de box sau mai stiu eu ce (nu de alta dar numai acolo trebuie calificari si asa).....sau poate doar undeva in sinea dumneavoastra va este frica ca o sa va faceti de cacao sa zic asa si vreti sa vedeti inainte daca aveti vreo sansa sa ii bateti sau nu,iar daca veti considera ca nu aveti sanse o veti da la faze de genul ca masina are probleme tehnice si alte nimicuri din acestea....ma rog....fie ca cel mai bun sa castige....
doar o parere a cuiva care nu tine cu nimeni.... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cand o sa vezi tu o Supra care merge repede cu ochii tai sa ma anunti si pe mine. Tare masina Supra dar i-a cam cazut steaua. Ce masina ai? ce palmares ai?Poate esti mai bun ca mine si nu te-a descoperi nimeni mai incearca si da din coate, poate poate... |
Re:
Quote:
nu inteleg de ce intrebi pe toata lumea ce mashina are si ce palmares.. daca nu ai inseamna ca nu mai ai voie sa vorbesti? in cazu asta multzi dintre noi ar trebui sa tacem |
Pana la urma, Sebastian este indreptatit sa intrebe de masinile celor care comenteaza aici, fiindca el are masina din dreapta Versusului.... si cauta masina pentru partea stanga... putand fi un candidat printre cei ce posteaza aici.
asa cadaca nu aveti nimic de comentat referitor la subiectul topicului, va rog sa va abtineti din a posta aici !!!!!!!!!! acuma sa nu interpretati cum ca as fi zis sa nu postati daca nu aveti masina potenta... vroiam sa zic STOP OFFTOPIC |
Re:
Quote:
oricum e doar o parere ceea ce zic eu si probabil ca nu va intereseaza..eu va doresc bafta si fiti sigur ca nu o sa imi para rau daca o sa faceti o masina cu adevarat puternica....dar ma deranjeaza chestii de genul : sa te legi de oameni care nici macar nu isi mai pot lua apararea pe acest forum din cauza ca sunt banati!!!! |
Re:
Quote:
FARA SA FAC PE MODESTUL PE AICI ITI ZIC SA TE UITI LA MINE CA TU REPREZINTI PT MINE TRECUTUL IAR EU PETRU TINE VIITORUL. ORICE SUPRA ADUCI LA START O VOI SPULBERA IN COMPETITIE. TU AI VAZUT SUPRA DAR NU AI VAZUT SUBARU FACUT BINE. |
Re:
Quote:
sa inteleg ca nemtii nu stiu sa prepare masini????? ma infunda rasul cand aud asa ceva....cat despre ce reprezint eu pt dumneavoastra si asa sincer nu vreau sa reprezint nimik ,nu am nici un interes sa reprezint ceva pt dumneavoastra....iar cat despre ce reprezentati dumneavoastra pt mine,iarasi mai nimik....va stimez pt ce ati facut pt cursele legale, pt ceea ce ati facut cu masinile dumneavoastra dar nimik mai mult...sincer nu ma intereseaza sa ajung in viitor ceea ce sunteti dumneavoastra acum....si apropo viitorul meu in mod sigur nu sunteti dumneavoastra si nici nu veti fi vreodata si .... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning